בחירת גודל וטלוויזיה לסלון - 77 או 85?
היי
אז עברנו לדירה עם סלון גדול, מרחק מהעין לקיר באזור ה 4.8-5 מ'.
כיום יש לנו 46" שכמובן נראית כמו מסך טלפון במרחק הזה.
קניתי בשישי האחרון LG OLED 77" B4, חזרתי הביתה והבנתי שאולי עשיתי טעות וזה יהיה קטן מדי.
הטלוויזיה עוד לא נשלחה ואני מתכוון לבטל את העסקה, אבל בתקציב הרלוונטי (8-9) הבנתי שלא יהיה פה OLED של 86".
הבהרה: משתמשים בטלוויזיה בעיקר לצפיה בסדרות, סרטים, ספורט, ופלייסטיישן (פיפא בעיקר).
ולשאלות:
1. האם לדעתכם 77" בכל זאת יספיקו במרחק כזה? או שאכן 85-86"? צריך אולי בכלל לכיוון ה 98"?
2. הסתכלתי על האופציות הבאות - QNED של LG, סמסונג, ו C755 של TCL. האם יש עוד דגמים רלוונטיים בסדרי הגודל האלה של פחות מ 10 אלף? ומבין אלה על מה הייתם הולכים?
תודה רבה!
אז עברנו לדירה עם סלון גדול, מרחק מהעין לקיר באזור ה 4.8-5 מ'.
כיום יש לנו 46" שכמובן נראית כמו מסך טלפון במרחק הזה.
קניתי בשישי האחרון LG OLED 77" B4, חזרתי הביתה והבנתי שאולי עשיתי טעות וזה יהיה קטן מדי.
הטלוויזיה עוד לא נשלחה ואני מתכוון לבטל את העסקה, אבל בתקציב הרלוונטי (8-9) הבנתי שלא יהיה פה OLED של 86".
הבהרה: משתמשים בטלוויזיה בעיקר לצפיה בסדרות, סרטים, ספורט, ופלייסטיישן (פיפא בעיקר).
ולשאלות:
1. האם לדעתכם 77" בכל זאת יספיקו במרחק כזה? או שאכן 85-86"? צריך אולי בכלל לכיוון ה 98"?
2. הסתכלתי על האופציות הבאות - QNED של LG, סמסונג, ו C755 של TCL. האם יש עוד דגמים רלוונטיים בסדרי הגודל האלה של פחות מ 10 אלף? ומבין אלה על מה הייתם הולכים?
תודה רבה!
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לפני חודש אח שלי עם מרכז צפייה של 5 מ' ותקציב של 8 אלף ש"ח רכש את ה-85C755.
לא חושב שיש מסך אחר בעד 1000 ש"ח נוספים שייתן תמורה טובה יותר.
אתה צריך להבין שלא תקבל איכות דומה ל-OLED. בכדי להתקרב בגודל מסך של 85 אינץ תצטרך להגדיל את התקציב בלפחות 50%.
לא חושב שיש מסך אחר בעד 1000 ש"ח נוספים שייתן תמורה טובה יותר.
אתה צריך להבין שלא תקבל איכות דומה ל-OLED. בכדי להתקרב בגודל מסך של 85 אינץ תצטרך להגדיל את התקציב בלפחות 50%.
הרושם שלי היה שרוב הטלוויזיות של LG שהם לא OLED - תמונה פחות מרשימה. בדרך כלל השחורים שלהם די לא טובים17/11/2024 14:30RoieL כתב: טוב אז הכיוון הוא 86QNED86T6A בהינתן ואצליח לקבל מחיר בתקציב, אם לא נראה שאפשר לקבל את ה C845 בפחות מ 8k
תודה רבה!...
לא ראיתי ספציפית את זאת - אבל זה באופן כללי
קניתי לפני שבועיים את tcl 845 85 ב7700 בלאסט פרייס בטלפון אחרי שמרגישים הצעה באתר.
תמורה טובה למחיר ערוצים רגילים מסחריים רואים מצויין, ספורט (אני אוהב טניס) YouTube 1080p לא ואוו.
תוכן 4k מצויין
אם אתה אוהב כדורגל תצטרך לשחק עם ההגדרות כדי לקבל תמונה טובה כמו למשל לבטל לגמרי את הlocal dimming ועוד, כנראה שהמעבד לא כמו של סוני..
תמורה טובה למחיר ערוצים רגילים מסחריים רואים מצויין, ספורט (אני אוהב טניס) YouTube 1080p לא ואוו.
תוכן 4k מצויין
אם אתה אוהב כדורגל תצטרך לשחק עם ההגדרות כדי לקבל תמונה טובה כמו למשל לבטל לגמרי את הlocal dimming ועוד, כנראה שהמעבד לא כמו של סוני..