מחפש לרכוש מגבר 7.1 עם יכולת arc
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש מגבר לקולנוע ביתי,
בעל 7.1 ערוצים ויכולת arc.
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח, ואינני מחפש דגם חדש עם hdmi 2.1 ודולבי אטמוס וכדומה.
אני צופה בסרטים דרך ממיר סלקום שמחובר סכבל hdmi 2 ישירות לטלוויזיה ומעביר בצורה מספקת תכנים ב4k.
וברצוני לרכוש מגבר 7.1 על מנת שאחבר אותו ליציאת arc בטלוויזיה, ומשם הוא יקבל את השמע
נייד וזמין לכל אזור המרכז והדרום,
בתודה מראש,
אודי
0547693354
אני מעוניין לרכוש מגבר לקולנוע ביתי,
בעל 7.1 ערוצים ויכולת arc.
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח, ואינני מחפש דגם חדש עם hdmi 2.1 ודולבי אטמוס וכדומה.
אני צופה בסרטים דרך ממיר סלקום שמחובר סכבל hdmi 2 ישירות לטלוויזיה ומעביר בצורה מספקת תכנים ב4k.
וברצוני לרכוש מגבר 7.1 על מנת שאחבר אותו ליציאת arc בטלוויזיה, ומשם הוא יקבל את השמע
נייד וזמין לכל אזור המרכז והדרום,
בתודה מראש,
אודי
0547693354
יש מתאמים שמאפשרים לחבר אליהם חיבור ARC/eARC מהטלוויזיה ומבצעים המרה ל-HDMI רגיל, כך שלא צריך אפילו רסיבר תומך.
דוגמא:
https://www.aliexpress.com/item/1005006101857374.html
דוגמא:
https://www.aliexpress.com/item/1005006101857374.html
יש לי arc extractor מעלי אקספרס
ובעוד הוא מבצע את עבודתו בצורה סבירה-
למרות מה שכתוב עליו,
הוא לא תומך ב7.1 או בדולבי hd או dts master audio
רק בדולבי דיגיטל רגיל ו פלוס וdts של פעם.
החוויה שלי עם הextracor לא מזהירה.. אני משתמש בו כיום, עד שארכוש מגבר חדש 7.1 תומך arc.
ובעוד הוא מבצע את עבודתו בצורה סבירה-
למרות מה שכתוב עליו,
הוא לא תומך ב7.1 או בדולבי hd או dts master audio
רק בדולבי דיגיטל רגיל ו פלוס וdts של פעם.
החוויה שלי עם הextracor לא מזהירה.. אני משתמש בו כיום, עד שארכוש מגבר חדש 7.1 תומך arc.
הוא אומר שהוא מעוניין להשתמש בשירותי Streaming (שכולם עושים שימוש ב-DD+) וחיבור ARC רגיל - הוא בכל מקרה לא יקבל תמיכה ב-Bit streaming מלא ותקנים כמו Dolby TrueHD או DTS MA (זאת למרות שחלק מהמתאמים כן תומכים גם בכך). נראה שלצרכים שלו Extractor כן יתאים.