שאלה על Download station ו-Radarr / Sonarr
שלום חברים, מקווה שתוכלו לסייע.
אני משתמש ב-Synology NAS ודי אוהב את הפלטפורמה הזאתי. יש לי כל מני דברים מותקנים עליה אבל לאחרונה נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פיתרון ומעניין אותי אם יש כאן עוד אנשים שגם יש להם בעיה דומה או אולי יכולים לחשוב ביחד על פיתרון.
נתחיל אולי עם הבעיה. מותקן לי על ה-NAS גם Download station וגם Radarr + Sonarr. עד לאחרונה אחרי שההורדה הסתיימה, אני רואה ש-Radarr ו-Sonarr יוצרים ספריה מסודרת עבור התוכן ויש שם גם עותק של התוכן. אבל שניהם משאירים את הקובץ המקורי במקומו... זה לא היה בעבר וזה התחיל לאחרונה.
בעיה שניה שיש לי היא שכנראה שמישהו מנסה לשתול וירוסים לאחרונה והקבצים לפעמים מגיעים עם סיומת .lnk וממה שקראתי גם באתר נראה שזה נסיון להשתיל וירוסים לאנשים שמשתמשים בשירותים האלה. לא מצאתי דרך לחסום סיומות מהסוג הזה.
אז נתחיל מה בדקתי:
* הרשאות, נתתי לספריה את ההרשאות לכולם, אז זה אמור להיות בסדר
* בתוכנות שמתי שינוי הרשאה ל-777 עם group "users" (או אולי עדיף שאני אבטל את זה
* בדקתי שאני לא משתף את הקבצים ל-upload כדי שזה לא ישאיר את הקבצים פתוחים ומונע נקיון
זה די מתיש הדבר הזה. מקווה שמישהו כאן יכול לסייע. תודה מראש.
אני משתמש ב-Synology NAS ודי אוהב את הפלטפורמה הזאתי. יש לי כל מני דברים מותקנים עליה אבל לאחרונה נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פיתרון ומעניין אותי אם יש כאן עוד אנשים שגם יש להם בעיה דומה או אולי יכולים לחשוב ביחד על פיתרון.
נתחיל אולי עם הבעיה. מותקן לי על ה-NAS גם Download station וגם Radarr + Sonarr. עד לאחרונה אחרי שההורדה הסתיימה, אני רואה ש-Radarr ו-Sonarr יוצרים ספריה מסודרת עבור התוכן ויש שם גם עותק של התוכן. אבל שניהם משאירים את הקובץ המקורי במקומו... זה לא היה בעבר וזה התחיל לאחרונה.
בעיה שניה שיש לי היא שכנראה שמישהו מנסה לשתול וירוסים לאחרונה והקבצים לפעמים מגיעים עם סיומת .lnk וממה שקראתי גם באתר נראה שזה נסיון להשתיל וירוסים לאנשים שמשתמשים בשירותים האלה. לא מצאתי דרך לחסום סיומות מהסוג הזה.
אז נתחיל מה בדקתי:
* בדקתי שאני לא משתף את הקבצים ל-upload כדי שזה לא ישאיר את הקבצים פתוחים ומונע נקיון
זה די מתיש הדבר הזה. מקווה שמישהו כאן יכול לסייע. תודה מראש.
יש לי Radarr + Sonarr ע"ג UNRAID, היית לי בעיה זהה עם ה ATOMIC MOVE,
הקבצים היו יורדים ומשתקפים בתייקית המדיה, אך נשארים בתיקיית ההורדות , רק לאחר ששנמכתי גירסה בקליינט qbittorrent הבעיה נפתרה.
אם שינמוך קליינט ההורדות שלך לא עזרה,
הייתי עובר על המדריך הבא : Hardlinks and Instant Move for Synology
הקבצים היו יורדים ומשתקפים בתייקית המדיה, אך נשארים בתיקיית ההורדות , רק לאחר ששנמכתי גירסה בקליינט qbittorrent הבעיה נפתרה.
אם שינמוך קליינט ההורדות שלך לא עזרה,
הייתי עובר על המדריך הבא : Hardlinks and Instant Move for Synology
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ממה שכתבת לא ברור אם התקנת את radarr/sonarr ישירות דרך החבילות של סיינולוג'י (צד שלישי) או דרך Docker/docker-compose15/11/2024 21:29עמינדב כתב: שלום חברים, מקווה שתוכלו לסייע.
אז נתחיל מה בדקתי:
זה די מתיש הדבר הזה. מקווה שמישהו כאן יכול לסייע. תודה מראש....
אצלי זה מותקן ישירות, זה לא דרך דוקר או משהו כזה.
מצאתי ברשת משהו אחד שאולי יכול לסייע. דבר ראשון הם ממליצים להשתמש ב-hardlinks ודבר שני להפריד בין מיקום ההורדה ואיפה ש-radarr ו-sonarr שמים את הקבצים.
בינתיים עשיתי את שני השינויים האלה וזה נראה עובד, לפחות בינתיים...
מצאתי ברשת משהו אחד שאולי יכול לסייע. דבר ראשון הם ממליצים להשתמש ב-hardlinks ודבר שני להפריד בין מיקום ההורדה ואיפה ש-radarr ו-sonarr שמים את הקבצים.
בינתיים עשיתי את שני השינויים האלה וזה נראה עובד, לפחות בינתיים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
@עמינדב19/11/2024 0:02עמינדב כתב: אצלי זה מותקן ישירות, זה לא דרך דוקר או משהו כזה.
בינתיים עשיתי את שני השינויים האלה וזה נראה עובד, לפחות בינתיים......
הסתדר לך?