האם יש תחליף שעדיף על קודי להזרמת מדיה מקומית ועטיפות סרטים? לא צריך תוכן מהרשת
שלום לכולם
יש לי ספריית סרטים וסדרות שאני נוהג לנגן בבית
כשאני מנגן תוכן בקודי ואז קופץ קדימה לדקה אז הסאונד כבר מתחיל להיות מקוטע עד שאני עוצר את הוידאו ומנגן מחדש. יש לו בעיה להתמודד עם הסאונד אחרי תזוזה בתוך התוכן. מישהו יודע איך לפתור?
בנוסף אשמח לדעת אם יש המלצות לתוכנה אחרת במקום הקודי שעדיין תיתן לי את העטיפות וסידור ספריה בצורה נוחה?
יש לציין שאני רק מנגן סרטים וסדרות מהספריה האישית. לא מנגן שום דבר מהרשת
תודה רבה
יש לי ספריית סרטים וסדרות שאני נוהג לנגן בבית
כשאני מנגן תוכן בקודי ואז קופץ קדימה לדקה אז הסאונד כבר מתחיל להיות מקוטע עד שאני עוצר את הוידאו ומנגן מחדש. יש לו בעיה להתמודד עם הסאונד אחרי תזוזה בתוך התוכן. מישהו יודע איך לפתור?
בנוסף אשמח לדעת אם יש המלצות לתוכנה אחרת במקום הקודי שעדיין תיתן לי את העטיפות וסידור ספריה בצורה נוחה?
יש לציין שאני רק מנגן סרטים וסדרות מהספריה האישית. לא מנגן שום דבר מהרשת
תודה רבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מלא אוהבים את emby ו jellyfin אבל צריך להתקין תוכנה בשרת/מחשב בשביל זה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים. זו גם ההמלצה שלי ....
Plex
את השרת אפשר להתקין בקלות על ה NAS או על Shield Pro אם יש לך במקרה.
אפשר גם על PC אבל אין בזה שום הגיון אם התוכן נמצא ב NAS.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
את כולם אפשר להתקין על Synology.
plex ו emby הם תוכנות סגורות ו jellyfin פתוחה. אני לא משתמש בהן אז לא יכול לחוות דעת.
plex ו emby הם תוכנות סגורות ו jellyfin פתוחה. אני לא משתמש בהן אז לא יכול לחוות דעת.
חייב להודות שניסיתי וממש מעיק הממשק שלו....
מרגיש שאני צריך לעבור כמה תפריטים עד שאני מגיע לתוכן שלי. בנוסף ההגדרות שלו מרגישות לי ממש דלות.
בנוסף יש עניין שאני לא מסוגל לראות קבצים שהוא לא מיין להם עטיפות. לדוגמא הוספתי את הקובץ הדגמה של דולבי אטמוס, הוא לא מצליח לשים לו עטיפה שזה בסדר והגיוני כי הוא לא סדרה ולא סרט אבל לא הבנתי איך אני מגיע דרך ה plex לתוכן הזה?
תבדוק בהגדרות הקודי: הגדרות - מערכת - התקן פלט שמע15/11/2024 7:34bixente כתב: כשאני מנגן תוכן בקודי ואז קופץ קדימה לדקה אז הסאונד כבר מתחיל להיות מקוטע עד שאני עוצר את הוידאו ומנגן מחדש. יש לו בעיה להתמודד עם הסאונד אחרי תזוזה בתוך התוכן. מישהו יודע איך לפתור?...
שמוגדר הדיפולט ולא משהוא אחר, אצלי זה גרם לבעיות שמע.
בדקתי ואני על הדיפולט (משהו של רילטק. אין לי בכלל אפשרות לשנות שם)תבדוק בהגדרות הקודי: הגדרות - מערכת - התקן פלט שמע
שמוגדר הדיפולט ולא משהוא אחר, אצלי זה גרם לבעיות שמע....
אני עם קודי 21. לא יודע אם זו גרסת NERDSגם לי הייתה בעיה דומה בשילד 19 פרו. עדכנתי גירסה של קודי וזה נפתר.אתה במקרה עם קודי גירסת kodinerds?...
מספר בעיות שיש לי עם plex
1. למה ב plex הוא לא חוזר לי לאותו מיקום שבו הסרט נעצר? גם חיפשתי כזו הגדרה ולא מצאתי.
2. הוא ממש נתקע המון בתוכן כבד ומאבד סאונד. במיוחד אם אני מריץ קדימה.
3. יש לי דיסק הדגמה של דולבי ועוד קבצי הופעות או סתם קבצים שקשה לו לזהות. יש איזושהי דרך לגשת לקבצים כמו בקודי מבלי לגשת לעטיפה שלהם? כי הוא הרי לא מזהה עטיפות שלהם
1. למה ב plex הוא לא חוזר לי לאותו מיקום שבו הסרט נעצר? גם חיפשתי כזו הגדרה ולא מצאתי.
3. יש לי דיסק הדגמה של דולבי ועוד קבצי הופעות או סתם קבצים שקשה לו לזהות. יש איזושהי דרך לגשת לקבצים כמו בקודי מבלי לגשת לעטיפה שלהם? כי הוא הרי לא מזהה עטיפות שלהם
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
1. לא יודע למה בדיוק הכוונה ? אם אתה עושה הפסקה במהלך צפיה בסרט או סדרה ואז שב לצפות באותו סרט אין שום בעיה ופלקס מאפשר לך לבחור בין המשך צפיה לצפיה מההתחלה.04/12/2024 11:45bixente כתב: מספר בעיות שיש לי עם plex
3. יש לי דיסק הדגמה של דולבי ועוד קבצי הופעות או סתם קבצים שקשה לו לזהות. יש איזושהי דרך לגשת לקבצים כמו בקודי מבלי לגשת לעטיפה שלהם? כי הוא הרי לא מזהה עטיפות שלהם...
2. מה איכות חיבור האינטרנט לקליינט ? האם אתה מאפשר פענוח חומרה ? האם מתבצע טראנסקודינג ? אני לא חובה בעיות כאלו בכלל.
3. לא בטוח למה הכוונה. האם הם נמצאים בתיקיה שמוגדרת כתוכן לפלקס ? האם מוגדר סוג התוכן המתאים ?
1. אז זהו שאצלי לא. כשאני עושה הפסקה ואז שב לצפות זה מתחיל מהתחלה04/12/2024 14:35ChinggisKhan כתב: 1. לא יודע למה בדיוק הכוונה ? אם אתה עושה הפסקה במהלך צפיה בסרט או סדרה ואז שב לצפות באותו סרט אין שום בעיה ופלקס מאפשר לך לבחור בין המשך צפיה לצפיה מההתחלה.
2. מה איכות חיבור האינטרנט לקליינט ? האם אתה מאפשר פענוח חומרה ? האם מתבצע טראנסקודינג ? אני לא חובה בעיות כאלו בכלל.
3. לא בטוח למה הכוונה. האם הם נמצאים בתיקיה שמוגדרת כתוכן לפלקס ? האם מוגדר סוג התוכן המתאים ?...
2. מחובר בכבל רשת לאינטרנט סיבים 1000 מגה. לא יודע לענות על שאר מה ששאלת. אשמח להכוונה
3. אשמח להסבר, מה זה תיקיה מוגדרת תוכן לפלקס? התיקייה שבחרתי בפלקס? כן אבל על מה אני מגדיר את התיקייה כי יש לי אפשרות רק סרטים או סדרות.
תודה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא ממש בטוח למה. יכול שהמכשיר ממשיך לנגן (נניח אתה לא ממש עוצר אלא בוחר ישר לעבור לאפליקציה אחרת) עד סוף הפרק.1. אז זהו שאצלי לא. כשאני עושה הפסקה ואז שב לצפות זה מתחיל מהתחלה...
יש בפלקס אפשרות להפעיל פענוח חומרה, זה אומר שבמידה ויש צורך לעשות קידוד מחדש לוידיאו (בד"כ כי החומרה לא תומכת בניגון הפורמט הספציפי הזה) הקידוד יעשה בעזרת היכולות של המעבד הגרפי במחשב במקום דרך התוכנה. זה משמעותית יותר מהיר ומוריד עומס משמעותי מהמערכת. זה הסבר ממש פשטני.2. מחובר בכבל רשת לאינטרנט סיבים 1000 מגה. לא יודע לענות על שאר מה ששאלת. אשמח להכוונה...
וידיאו (פשטני גם הוא) בנושא:
אתה יכול לבחור (וגם לערוך מאוחר יותר) את סוג התוכן: סרטים, סדרות, מוסיקה, תמונות, וידיאו אחר3. אשמח להסבר, מה זה תיקיה מוגדרת תוכן לפלקס? התיקייה שבחרתי בפלקס? כן אבל על מה אני מגדיר את התיקייה כי יש לי אפשרות רק סרטים או סדרות....