בקשר לשיתוף הפעולה בין סלקום טיוי לנקסט טיוי, חברת בת של הוט.

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

קבוצת סלקום הודיעה ביום שלישי, על שיתוף פעולה עם קבוצת הוט. במסגרת ההסכם, לקוחות סלקום TV יקבלו גישה לכל התוכן שהוט מעלה לשירות הסטרימינג המוזל שלה – Next TV, כך שצופי סלקום יוכלו לצפות בתוכן המקור של הוט, כמו ״מחוברים״.סלקום גם הודיעה, שמלבד הוספת התוכן של הוט, היא מחליפה את ממשק האפליקציה כך שיהיה עדכני יותר. בסלקום ציינו, שהשירות ללקוחות סלקום TV ימשיך להתבצע על-ידי סלקום (מה שאומר, שכנראה האפליקציה תהיה ברובה מתוחזקת ובנויה על-ידי הוט).
בסלקום מציינים שהמהלך של השקת הממשק החדש לצד שילוב חבילת Next TV יתבצע באופן הדרגתי ואוטומטי לכל לקוחות סלקום TV, ללא תשלום נוסף.

ההודעה של סלקום מזכירה מהלך דומה מחודש יולי האחרון של פרטנר TV ו-yes. אז הודיעה פרטנר שהיא משנה את האפליקציה שלה לאפליקציה חדשה אותה מפתחת yes והיא מבוססת על תכנים של סטינג פלוס של יס, אז הודיעה פרטנר שעם השלמת ההיערכות, שתיארך מספר חודשים, ישודרגו כלל לקוחות פרטנר TV באופן אוטומטי, בין בחבילות טלוויזיה ובין בחבילות באנדל וטריפל משולבות אינטרנט. זאת, ללא כל שינוי במחיר החודשי הקיים וללא כל צורך בפעולה מצד הלקוחות, שנשארים עם אותו ממיר ושלט. עם סיום ההיערכות הטכנולוגית וקבלת האישורים, פרטנר תודיע על כך ללקוחותיה ולציבור באופן מסודר.

המהלכים של סלקום TV ופרטנר TV אומנם ירחיבו את התכנים של הלקוחות שלהם, אבל הם גם יצמצמו את התחרות. אנחנו בעצם רואים פה שתי שחקניות חשובות בשוק הטלוויזיה שהצליחו לייצר תחרות חשובה, אשר עלולות לצמצם בצורה משמעותית את התחרות שלהן, כי הן יהיו תלויות בחברות אחרות (yes והוט).
https://m.maariv.co.il/economy/tech/article-1147580

ולפי דעתי, החל משנת 2024, נגמר שיתוף הפעולה בין סלקום טיוי לרשת 13, בנושא ערוץ האח הגדול ועוד תכני רשת, ועוד תכנים מהשותפה של רשת שזו חברת וורנר ברוס דיסקברי, עם חברת הסטרימינג שלה, מקס, כמו תוספת הרבה יותר גדולה של תכני חברת הכבלים מארצות הברית HBO.
כלומר, יש בינתים בסלקום טיוי תכני חברת HBO, גם חדשים, שכנראה נקנו ישירות דרך חברת HBO, אבל זה לא הרבה יותר תכנים של HBO וזה לא עוד תכנים של שירות הסטרימינג MAX.

האם לדעתכם זה מהלך טוב ללקוחות סלקום טיוי ואו למי שרוצה להצטרף לסלקום טיוי?
כי אולי עדיף במצב כזה שבסלקום טיוי, אין הרבה או שאין בכלל תכנים של סלקום טיוי, אז לעבור לנקסט טיוי שהיא בקשר טוב מאוד עם חברת הוט?
מצד שני, לנקסט טיוי יש חבילה גם של ערוצי טלוויזיה וגם של אינטרנט, אבל היא לא כוללת גם שירות של טלפון, כמו שיש בסלקום וגם בסטרימר שלהם יש יותר דיליי מאשר הסטרימר של סלקום טיוי.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 21/05/2025 19:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

Re: שיתוף פעולה בין סלקום טיוי לנקסט טיוי, חברת בת של הוט.

שליחה #2 

שיתוף פעולה זה לא.
המנכ"ל החדש בסלקום החליט לעצור את שירות הטלויזיה סלקום טיוי ולשדר שם את השירות המוזל של הוט "נקסט טיוי".
הפסד נוסף לצרכנים אחרי שפרטנר הודיעה שיעברו לשדר את "סטינג טיוי" של יס. התחרות מצטמצמת מאד ודואופול של יס והוט בולע את המתחרים. אם המהלך יאושר ע"י רשות התחרות, המחירים בשוק התקשורת יעלו בקרוב שוב.

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

יש פה מישהו שמחובר לסלקום TV ויכול לענות לי על כמה שאלות?
1. באתר שלהם יש שני מסלולים:
* אחד ב - 69 שקלים מחיר קבוע (נקרא "אפליקציית סלקום TV").
* שני ב - 49 ש"ח לחודשיים ולאחר מכן 99 ש"ח (נקרא "סלקום TV").

לא הבנתי מה ההבדל חוץ מבמחיר?
בתוכנית הראשונה שהיא זולה יותר רשום באתר "כמהזה" שזה עובד גם על מסכי SMART וכאפליקציה בסטרימרים.

2. אם אני משתמש באפליקציה שלהם בסטרימר/מסך SMART בבית שלי (בהתקן אחד, מקסימום שניים בבית אם רלוונטי) ואז הולך לקרוב משפחה ורוצה להשתמש שם בסטרימר שלו על התקן אחד בלבד (לא מסחרה לחבר בכל הבית) יש בעיה כלשהי/רשתית/IP וכל זה?

3. המלצות/דיס המלצות?

תודה

off
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

14/11/2024 17:03  
shayzil כתב:
יש פה מישהו שמחובר לסלקום TV ויכול לענות לי על כמה שאלות?
1. באתר שלהם יש שני מסלולים:
* אחד ב - 69 שקלים מחיר קבוע (נקרא "אפליקציית סלקום TV").
* שני ב - 49 ש"ח לחודשיים ולאחר מכן 99 ש"ח (נקרא "סלקום TV").

לא הבנתי מה ההבדל חוץ מבמחיר?
בתוכנית הראשונה שהיא זולה יותר רשום באתר "כמהזה" שזה עובד גם על מסכי SMART וכאפליקציה בסטרימרים.

2. אם אני משתמש באפליקציה שלהם בסטרימר/מסך SMART בבית שלי (בהתקן אחד, מקסימום שניים בבית אם רלוונטי) ואז הולך לקרוב משפחה ורוצה להשתמש שם בסטרימר שלו על התקן אחד בלבד (לא מסחרה לחבר בכל הבית) יש בעיה כלשהי/רשתית/IP וכל זה?

3. המלצות/דיס המלצות?

תודה
...
1. מסלול של אפליקציה בלבד 69 ש"ח קבוע, שמתקינים לבד בטלויזיה או בסטרימר הפרטי בבית. בלי ממיר או סטרימר מהם. והשני מסלול עם סטרימר מהם שמגיע למחיר 99 ש"ח קבוע.
2. ככל הידוע הם לא אוכפים שימוש מבתים שונים.
3. שירות נחמד עם תוכן לא רע שכאמור בראש הפוסט מפסיק את שידוריו העצמאיים בקרוב וישדר תוכן של הוט בלבד.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

14/11/2024 12:15  
off כתב:
שיתוף פעולה זה לא.
המנכ"ל החדש בסלקום החליט לעצור את שירות הטלויזיה סלקום טיוי ולשדר שם את השירות המוזל של הוט "נקסט טיוי".
הפסד נוסף לצרכנים אחרי שפרטנר הודיעה שיעברו לשדר את "סטינג טיוי" של יס. התחרות מצטמצמת מאד ודואופול של יס והוט בולע את המתחרים. אם המהלך יאושר ע"י רשות התחרות, המחירים בשוק התקשורת יעלו בקרוב שוב.
...
זה שיתוף פעולה בין נקסט טיוי לסלקום בנושא שידור התכנים של נקסט טיוי, גם בסלקום.
אם זה נכון אז איך לדעתך זה יעזור לסלקום ולפרטנר להעלות את המחירים ללקוחות שלהם?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

14/11/2024 19:49  
off כתב:
1. מסלול של אפליקציה בלבד 69 ש"ח קבוע, שמתקינים לבד בטלויזיה או בסטרימר הפרטי בבית. בלי ממיר או סטרימר מהם. והשני מסלול עם סטרימר מהם שמגיע למחיר 99 ש"ח קבוע.
2. ככל הידוע הם לא אוכפים שימוש מבתים שונים.
3. שירות נחמד עם תוכן לא רע שכאמור בראש הפוסט מפסיק את שידוריו העצמאיים בקרוב וישדר תוכן של הוט בלבד.
...
תודה על התשובות.

רק לגבי תשובה 1 - ממש מוזר, כי הם אומרים במסלול השני עם הסטרימר שהם נותנים - שהראשון חינם וכל אחד נוסף 10 שקלים.. אז בגלל זה לא מובן לי הפער במחירים ואם אני מפספס משהו בשוני בין המסלולים למעט הסטרימר הראשון שחינם (ועל פי דבריך בתכלס יוצא שחינם שווה 30 שקלים בכל חודש).

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #7 

14/11/2024 21:00  
shayzil כתב:
תודה על התשובות.

רק לגבי תשובה 1 - ממש מוזר, כי הם אומרים במסלול השני עם הסטרימר שהם נותנים - שהראשון חינם וכל אחד נוסף 10 שקלים.. אז בגלל זה לא מובן לי הפער במחירים ואם אני מפספס משהו בשוני בין המסלולים למעט הסטרימר הראשון שחינם (ועל פי דבריך בתכלס יוצא שחינם שווה 30 שקלים בכל חודש).
...
אני מנוי במסלול הראשון - זה זהה למסלול השני רק ללא סטרימר ראשון.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

היום במחלקת מכירות של סלקום טיוי,
אמרו לי שהם לא מתכוונים בזמן הקרוב להעלות את המחיר הכספי למי שרוצה להיות לקוח בחברה שלהם.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

מישהו יודע ממתי זה יתחיל והאם ה - VOD של NEXT TV יהיה במלואו בסלקום TV?
שוקל את המעבר אליהם! זה בא לי משמיים חחחח...
רוצה רק את ה - VOD שלהם ובגלל זה משלם היום 79 שקלים או 85 שקלים לא זוכר.

off
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

האיום על טלוויזיה ב-69 שקל והחשש ב-freeTV: שוק התקשורת נכנס לסחרור
ההכרזה של הוט וסלקום על שיתוף-פעולה בתחום הטלוויזיה, בדומה למהלך שעליו הכריזו בקיץ yes ופרטנר, עלולה להוביל את שוק התקשורת חזרה לימי הדואופול - ולפגיעה בצרכנים • נפגעת נוספת תהיה הפלטפורמה של קשת ו-RGE, שתהפוך לשחקנית קטנה שנלחמת בענקים/
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001494435

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

שיתוף הפעולה בין סלקום והוט יוצא לדרך: 'מחוברים – מלחמה' זמינה כעת בסלקום טי־וי,

https://zmanavir.co.il/tv/26836/?scfm-mobile=1
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

12/12/2024 21:56  
רמאשכ כתב:
שיתוף הפעולה בין סלקום והוט יוצא לדרך: 'מחוברים – מלחמה' זמינה כעת בסלקום טי־וי,

https://zmanavir.co.il/tv/26836/?scfm-mobile=1
...
זהו רק סדרה אחת בינתיים נמצאת בשיתוף פעולה?
מחכה שהכל יהיה ואז אצטרף ל"סלקום TV" ואעזוב את NEXT TV.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

13/12/2024 11:48  
shayzil כתב:
זהו רק סדרה אחת בינתיים נמצאת בשיתוף פעולה?
מחכה שהכל יהיה ואז אצטרף ל"סלקום TV" ואעזוב את NEXT TV.
...
אני לא בטוח שכל מה שיש בהוט יהיה בסלקום טיוי, ואני לא בטוח שבסלקום טיוי יש שירות של טלפון קווי כמו בהוט ובבזק.

לדעתי זה שיש בסלקום תוכן של סדרה אחת של הוט, זה לצורך נסיון, בדיוק כמו כמו שלפני שאישרו לפרי טיוי לשדר רגיל, אז נתנו לו לשדר שידורי נסיון.

מה הסיבה שאם התכנים של הוט יהיו בסלקום טיוי, אז אתה תעדיף לעבור לסלקום טיוי?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

14/12/2024 9:36  
רמאשכ כתב:
אני לא בטוח שכל מה שיש בהוט יהיה בסלקום טיוי, ואני לא בטוח שבסלקום טיוי יש שירות של טלפון קווי כמו בהוט ובבזק.

לדעתי זה שיש בסלקום תוכן של סדרה אחת של הוט, זה לצורך נסיון, בדיוק כמו כמו שלפני שאישרו לפרי טיוי לשדר רגיל, אז נתנו לו לשדר שידורי נסיון.

מה הסיבה שאם התכנים של הוט יהיו בסלקום טיוי, אז אתה תעדיף לעבור לסלקום טיוי?
...
מחיר, חד משמעית, רק המחיר. מקווה שזה מספיק ברור :D

אני כיום משלם לנקסט - 80 שקלים כולל ה - VOD שבעבר היה ללא תשלום.
הייתי משלם פעם בסביבות ה-49/59 שקלים.
ואז הם העלו את המחיר, פלוס לקחו כסף על חבילת ערוצים מורחבת פלוס התחילו לקחת כסף על שירות ה - VOD.
בפועל מה שמעניין אותי שם זה רק ה - VOD שלהם לא הערוצים וכבר אין לי כוח מדי פעם להוריד מאתרים/טלגרם סדרות אז נרשמתי לשירות שלהם, וואלה בזבוז כסף פר אקסלנס.

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

15/12/2024 11:33  
shayzil כתב:
מחיר, חד משמעית, רק המחיר. מקווה שזה מספיק ברור :D

אני כיום משלם לנקסט - 80 שקלים כולל ה - VOD שבעבר היה ללא תשלום.
הייתי משלם פעם בסביבות ה-49/59 שקלים.
ואז הם העלו את המחיר, פלוס לקחו כסף על חבילת ערוצים מורחבת פלוס התחילו לקחת כסף על שירות ה - VOD.
בפועל מה שמעניין אותי שם זה רק ה - VOD שלהם לא הערוצים וכבר אין לי כוח מדי פעם להוריד מאתרים/טלגרם סדרות אז נרשמתי לשירות שלהם, וואלה בזבוז כסף פר אקסלנס.
...
ואם יותר לי לשאול, אם יש לך אז דרך איזו חברה יש לך טלפון קווי?
ואם זה נכון אז למה אתה מעדיף את תכני הוט מאשר את תכני יס?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

16/12/2024 1:01  
רמאשכ כתב:
ואם יותר לי לשאול, אם יש לך אז דרך איזו חברה יש לך טלפון קווי?
ואם זה נכון אז למה אתה מעדיף את תכני הוט מאשר את תכני יס?
...
טלפון קווי של בזק - לא באמת בשימוש (ישנה תוכנית ישנה מוזלת ללא הנחה לנכים מטעם משרד הרווחה).
בוא נגיד ככה משלמים 10 שקלים ולא מדברים או מקבלים שיחות שם, אבל שומרים על המספר כי הוא מאוד ייחודי.. שיהיה.

אני לא מעדיף את התכנים של הוט על פני YES.

יותר מזה, יש לי YES בבית עם כל הערוצים כולל הספורט שבתשלום (למעט ערוצי פרימיום אחרים של שפות וכו').
הצטרפתי לנקסט טי וי רק בגלל הסדרות הישראליות שמשודרות שם/שודרו בעבר (כי אין מה להגיד מבחינת תוכן ישראלי - הוט וערוץ 11 - הכי טובות).

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

16/12/2024 13:31  
shayzil כתב:
טלפון קווי של בזק - לא באמת בשימוש (ישנה תוכנית ישנה מוזלת ללא הנחה לנכים מטעם משרד הרווחה).
בוא נגיד ככה משלמים 10 שקלים ולא מדברים או מקבלים שיחות שם, אבל שומרים על המספר כי הוא מאוד ייחודי.. שיהיה.

אני לא מעדיף את התכנים של הוט על פני YES.

יותר מזה, יש לי YES בבית עם כל הערוצים כולל הספורט שבתשלום (למעט ערוצי פרימיום אחרים של שפות וכו').
הצטרפתי לנקסט טי וי רק בגלל הסדרות הישראליות שמשודרות שם/שודרו בעבר (כי אין מה להגיד מבחינת תוכן ישראלי - הוט וערוץ 11 - הכי טובות).
...
בסלקום טיוי הורידו 4 ערוצי טלויזיה לצפיה בחינם ביניהם פוקס ניוז, והם רוצים להעלות את המחיר החודשי הכספי שלהם נראה לי ב 27 שקל לחודש, זה כבר מתחיל להתקרב למחיר של נקסט טיוי.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

31/12/2024 8:30  
רמאשכ כתב:
בסלקום טיוי הורידו 4 ערוצי טלויזיה לצפיה בחינם ביניהם פוקס ניוז, והם רוצים להעלות את המחיר החודשי הכספי שלהם נראה לי ב 27 שקל לחודש, זה כבר מתחיל להתקרב למחיר של נקסט טיוי.
...
וואו עלייה עלייתית כמו שפתאום קרה בנקסט... אין החברות האלה עם כל הכבוד למושג "עסק מרוויח" חזירות ומגזימות.

ככל הנראה אתנתק לגמרי מנקסט ואתחיל להיות פחות עצלן ואוריד סדרות שארצה באופן יזום מהרשת... חבל על העשרות שקלים בחודש (ובשנה) בשביל צפייה במשהו שאפשר בחינם תוך מאמץ של 2-3 דקות.

תודה על העדכון!!! (L)

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

בהמתנה לאישור רשות התחרות: סלקום העלתה תוכן נוסף מבית הוט,
הסדרה "אינדל" מצטרפת לתכני הוט בסלקום TV,
זאת בנוסף לסדרות "מחוברים" ו"שבאבניקים", בזמן שרשות התחרות טרם הכריעה בעסקאות התוכן של סלקום-הוט ופרטנר-יס.

לפי הערכות בענף, הסבירות לאישור שתי העסקאות במקביל נמוכה ביותר. השאלה המרכזית היא אילו תנאים ייקבעו במקרה של אישור עסקה אחת בלבד. המומחים מעריכים כי הסיכויים נוטים לטובת אישור עסקת פרטנר-יס, וזאת מפני שפרטנר הגישה את בקשתה חודשים רבים לפני סלקום. פרטנר היא גם שחקן קטן יותר מבחינת היקף פעילות בהשוואה לסלקום בטלוויזיה, שגם הולכת ונשחקת מבחינת כמות המנויים. בנוסף פרטנר אינה פעילה בתחום התוכן, בניגוד לסלקום שכבר מפעילה פלטפורמת תוכן, אם כי בהיקף קטן יחסית.

יחד עם זאת צריך להדגיש שלרשות התחרות יש חופש פעולה רחב מאין כמוהו וקשה מאד לחזות את שיקוליה, במיוחד על רקע המצב הכלכלי ויוקר המחיה שגורם ללחצים כבדים על הרשות שממנה מצופה להיאבק ביוקר המחיה.
https://zmanavir.co.il/tv/27270/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

סלקום והוט מנהלות כעת שיחות עם רשות התחרות על מודל של הערכה עצמית בעסקת הטלוויזיה ביניהן. למרות שבמודל של הערכה עצמית אין חובה פורמלית להיוועץ ברשות התחרות, החברות מעדיפות להידבר עם הרשות כדי למנוע מצב שבו היא תתנגד לעסקה בדיעבד.

המורכבות במקרה של סלקום-הוט נובעת מכך שהעסקה מגיעה לאחר עסקת פרטנר-יס, וקיים חשש שהרשות תסבור שריבוי עסקאות דומות בשוק הטלוויזיה עלול לצמצם את התחרות באופן משמעותי. סלקום והוט מבקשות כאמור לשכנע את הרשות שהן מבצעות עסקה דומה לזו של פרטנר-יס, ולכן ראוי שהרשות תאפשר להן לפעול במסלול של הערכה עצמית.
https://zmanavir.co.il/tv/28676/
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”