המלצה למייבש ומכונת כביסה

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
שבלול פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

היי, אז אני מחפש לרכוש מכונת כביסה ומייבש כמה שיותר גדולים שיחליפו מכונת כביסה ענקית 17 ק"ג משולבת מייבש.. לא מתקרב ל LG , המכשירים יהיו בחדר ייעודי עם ניקוז והכל וגם חלון גדול (אפשר צינור פליטה למייבש ) . עדיפות למשהו אמין שיגיע מאותו ייבואן , אם מישהו מכיר איזשהו זוג מכונות שמתאימות היטב אחת לשניה אשמח גם.. אין מגבלת תקציב מעבר חזה שיהיה שפוי ולא יכאב מידי להחליף אם יתקלקל. בשיטוטים באתרים התקשתי למצוא שילוב של מכונות גדולות יחסית מאותו ספק או כאלה ששניהם נראות מומלצות. ראיתי למשל שיש מכונת כביסה של בוש 10 קײג אבל לא ראיתי שיש להם גם מייבש גדול כזה... בקיצור אשמח לתובנות למצבי

borsood
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 345
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

אין ממש סיבה להזמין מאותו יבואן או מותג. בחר במכונה שהכי מתאימה לך ובמייבש שהכי מתאים לך.

בניגוד לכמה דעות פה אני ממליץ על מכונות keep it simple. כיוון שאתה יכול להתקין מייבש עם צינור שאין בו כמעט כלום שיתקלקל אני ממליץ על מייבש כזה, ומכונת כביזה הכי פחות משוכללת. כבר קראתי על מישהו שהיה לו מדיח כלים עם WIFI שהיה צריך לדווח למרכז שירות עם דיאגנוסטיקה מדוייקת בזמן תקלה, אבל כשהמדיח באמת התקלקל הוא עדיין דיווח "הכל תקין"...

בכל מקרה גם במכונת כביסה וגם במייבש משתמשים בדרך כלל במקסימום 3 תכניות. וכל שכלול מגדיל את הסיכוי לקלקול של רכיבים יקרים.
אתה באמת צריך 10 קילו בכל הפעלה? תשקול הקטנה ותקבל מבחר יותר גדול. ומחירים שגם אם המכשיר יתקלקל בצורה קשה לתיקון הנזק לא יהיה כל כך גדול.
אני לוקח את ה"ביקורות" בזאפ באמינות קטנה מאד.

שבלול פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #3 

הקטע במייבשים עם צינור פליטה שבקושי יש כאלה ואף פעם אין כאלה גדולים

וכן, אני צריך גדול כי אני מגיע ממכונה 17 ק"ג (11 אם גם מייבשים) וזה חתיכת הבדל בהרגלים שצריך לייצר, גם ככה זה שוק אז מחפש להקטין אותו

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”