שרשור תגובות: המכירה המוקדמת ל"גלדיאטור 2" (Gladiator II) ו"למרשעת" (Wicked) נפתחת
-
ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

- תגובות: 739
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
Re: שרשור תגובות: המכירה המוקדמת ל
ראיתי שברכבת הקלה כל המסכים מציגים בנון סטופ את הטריילרים של שני אלה.
מפתיע הגישה, מעניין אם בישראל באמת הגישה הזו תעבוד.
מפתיע הגישה, מעניין אם בישראל באמת הגישה הזו תעבוד.
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
@ItamarNimrod, השנה נגמרת עוד חודשיים.
איך הגעת למסקנה (טרם הצפייה) שמדובר ב-"שני הסרטים הגדולים של השנה"? מפתיע שלא מדובר בפרסומת, כי זה נטו נראה ככה.
איך הגעת למסקנה (טרם הצפייה) שמדובר ב-"שני הסרטים הגדולים של השנה"? מפתיע שלא מדובר בפרסומת, כי זה נטו נראה ככה.
- oferlaor
-
- מנהל

- sabres
-
- חבר ותיק

- oferlaor
-
- מנהל

קראת משהו שהוא אינפורמטיבי ובגלל הניסוח הנחת שקיבלנו כסף בכדי לפרסם אותו.
- sabres
-
- חבר ותיק

לא, וכסף הוא גם לא הדבר היחיד שגוף עסקי יכול להציע תמורת פרסום.
קראתי ידיעה שכבר בתת הכותרת שלה מצהירה ששני סרטים שאחד מהם (Wicked) הוא יצירה איזוטרית ושולית לחלוטין הם "הסרטים הגדולים של השנה", ובפסקה הראשונה שלה עוד נטען שאלו "שניים מהסרטים הגדולים והמצופים של השנה". זה נשמע כמו פרסומת גרידא, ולא רק בגלל שההצהרות הבומבסטיות האלו לא מבוססות על כלום ושום דבר אלא גם בגלל ששני הסרטים האלו בצירוף מקרים מפתיע מופצים ע"י אותו מפיץ שכמובן מקבל קרדיט בסוף הידיעה.
אתה טוען שלא מדובר בפרסומת או ידיעה שיש מאחוריה הסכם עם גוף מסחרי, ושמדובר נטו ביוזמה של כתב האתר? מאמין לך, אבל לצערי זה לא הרושם שמתקבל מהכתוב.
בכל מקרה שיהיה בכיף לצופים העתידיים. הקולנוע היום צריך סרטים טובים.
קראתי ידיעה שכבר בתת הכותרת שלה מצהירה ששני סרטים שאחד מהם (Wicked) הוא יצירה איזוטרית ושולית לחלוטין הם "הסרטים הגדולים של השנה", ובפסקה הראשונה שלה עוד נטען שאלו "שניים מהסרטים הגדולים והמצופים של השנה". זה נשמע כמו פרסומת גרידא, ולא רק בגלל שההצהרות הבומבסטיות האלו לא מבוססות על כלום ושום דבר אלא גם בגלל ששני הסרטים האלו בצירוף מקרים מפתיע מופצים ע"י אותו מפיץ שכמובן מקבל קרדיט בסוף הידיעה.
אתה טוען שלא מדובר בפרסומת או ידיעה שיש מאחוריה הסכם עם גוף מסחרי, ושמדובר נטו ביוזמה של כתב האתר? מאמין לך, אבל לצערי זה לא הרושם שמתקבל מהכתוב.
בכל מקרה שיהיה בכיף לצופים העתידיים. הקולנוע היום צריך סרטים טובים.
-
ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

05/11/2024 18:27sabres כתב: לא, וכסף הוא גם לא הדבר היחיד שגוף עסקי יכול להציע תמורת פרסום.
בכל מקרה שיהיה בכיף לצופים העתידיים. הקולנוע היום צריך סרטים טובים....
היי, ובתשובה למה שכתבת.
א. לא, זו לא פרסומת.
ב. מבחינתי, "סרט גדול" זה סרט שאנשים מדברים עליו עוד לפני שראו פריים אחד ממנו. סופרים את הימים בהתרגשות עד לתאריך היציאה שלו, משריינים ערב, מזמינים כרטיסים, מי שצריך גם מזמין בייביסיטר והולכים לקולנוע כדי לראות את הסרט. לא בבית, בקולנוע. בימינו זו הוצאה כספית גדולה ויציאה שמצריכה תיאום לוגיסטי ולכן מדובר באירוע.
במקרה מדובר בשני סרטים, שאחד מהם הוא המשך לקלאסיקה זוכת אוסקר והשני הוא ממש לא אזוטרי אלא עיבוד קולנועי למחזמר מצליח שישראלים רבים ראו בחו"ל. מודה שאני לא ראיתי אותו, אבל זה לא אומר שלא אלך לראות את הסרט. גם "משימה בלתי אפשרית 8" עוד לא יצא רשמית, וכבר מוגדר כאחד הסרטים הגדולים של 2025 וזה רק מהטריילר.
- sabres
-
- חבר ותיק

תודה על התשובה איתמר.
מה הופך את "גלדיאטור 2" ו-"מרושעת" למצופים או "גדולים" יותר מהם? אני מסתובב לא מעט בפורומים רלוונטיים ואנשים בקושי דיברו על הסרטים האלו.
לטריילר של "מרשעת" יש בקושי 10 מיליון צפיות ביוטיוב, ל"גלדיאטור 2" יש 19 מיליון, ל"חולית 2" יש 29 מיליון, ול"דדפול & וולברין" יש 35 מיליון.
גם אם נוריד כמה מיליונים בהתחשב בזה שהטריילרים הנצפים יותר קיימים גם יותר זמן ברשת, עדיין לא נראה שדעת הקהל העולמית כדעתך.
2. העובדה שמדובר בעיבוד קולנועי למחזמר פופולרי היא דווקא לא טיעון מוצלח.
שמעת כמובן על Cats. הנה לך עיבוד קולנועי למחזמר שרץ על הבמות שני עשורים לפני Wicked וסביר להניח שגם יותר אנשים ראו אותו. ועדיין, מדובר באחד הכשלונות הקולנועיים הגדולים אי פעם. יתרה מזאת, למה שאלך לראות בקולנוע סרט שמבוסס על מחזמר שכבר ראיתי? הרי אמרנו שצריך לשריין ערב, להזמין כרטיסים מראש, ולמצוא בייביסיטר בשביל התענוג הזה.
3. ההשוואה ל"משימה בלתי אפשרית 8" לא ברורה.
אתה טוען שבגלל שיש סרטים שעוד לא יצאו ושיש סביבם הייפ, אז זה אומר שזה בהכרח נכון גם לשני הסרטים האלו?
4. אפשר גם להסתכל בעמוד הראשי של האתר, שם מופיעות הכותרות הבאות פרי עטך:
- "מכירת הכרטיסים המוקדמת לשני הסרטים הגדולים של השנה נפתחת היום."
- "'גלדיאטור 2' לא מגיע לקרסוליים של זוכה האוסקר מ-2000".
תוכל להפנות אותי למקורות שמצביעים על ההייפ האדיר שהיה לשני הסרטים האלו לפני יציאתם? להזכירך, הכתרת אותם בתור "הסרטים הגדולים של השנה", וזה עוד בשנה בה יצאו "חולית 2" ו-"דדפול & וולברין".15/11/2024 17:24ItamarNimrod כתב: ב. מבחינתי, "סרט גדול" זה סרט שאנשים מדברים עליו עוד לפני שראו פריים אחד ממנו. סופרים את הימים בהתרגשות עד לתאריך היציאה שלו, משריינים ערב, מזמינים כרטיסים, מי שצריך גם מזמין בייביסיטר והולכים לקולנוע כדי לראות את הסרט. לא בבית, בקולנוע. בימינו זו הוצאה כספית גדולה ויציאה שמצריכה תיאום לוגיסטי ולכן מדובר באירוע....
מה הופך את "גלדיאטור 2" ו-"מרושעת" למצופים או "גדולים" יותר מהם? אני מסתובב לא מעט בפורומים רלוונטיים ואנשים בקושי דיברו על הסרטים האלו.
1. קלאסיקה זוכת אוסקר שיצאה לפני 24 שנים כשחלק נכבד מהצופים עוד לא נולד בכלל וספק אם ראה. זה לא אומר דבר על סרט ההמשך ואני גם לא שמעתי על כרטיסים שאזלו במכירה מוקדמת ברחבי העולם או אנשים שישנו מחוץ לבתי הקולנוע.15/11/2024 17:24ItamarNimrod כתב: במקרה מדובר בשני סרטים, שאחד מהם הוא המשך לקלאסיקה זוכת אוסקר והשני הוא ממש לא אזוטרי אלא עיבוד קולנועי למחזמר מצליח שישראלים רבים ראו בחו"ל. מודה שאני לא ראיתי אותו, אבל זה לא אומר שלא אלך לראות את הסרט. גם "משימה בלתי אפשרית 8" עוד לא יצא רשמית, וכבר מוגדר כאחד הסרטים הגדולים של 2025 וזה רק מהטריילר....
לטריילר של "מרשעת" יש בקושי 10 מיליון צפיות ביוטיוב, ל"גלדיאטור 2" יש 19 מיליון, ל"חולית 2" יש 29 מיליון, ול"דדפול & וולברין" יש 35 מיליון.
גם אם נוריד כמה מיליונים בהתחשב בזה שהטריילרים הנצפים יותר קיימים גם יותר זמן ברשת, עדיין לא נראה שדעת הקהל העולמית כדעתך.
שמעת כמובן על Cats. הנה לך עיבוד קולנועי למחזמר שרץ על הבמות שני עשורים לפני Wicked וסביר להניח שגם יותר אנשים ראו אותו. ועדיין, מדובר באחד הכשלונות הקולנועיים הגדולים אי פעם. יתרה מזאת, למה שאלך לראות בקולנוע סרט שמבוסס על מחזמר שכבר ראיתי? הרי אמרנו שצריך לשריין ערב, להזמין כרטיסים מראש, ולמצוא בייביסיטר בשביל התענוג הזה.
אתה טוען שבגלל שיש סרטים שעוד לא יצאו ושיש סביבם הייפ, אז זה אומר שזה בהכרח נכון גם לשני הסרטים האלו?
- "'גלדיאטור 2' לא מגיע לקרסוליים של זוכה האוסקר מ-2000".
-
ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

היי15/11/2024 20:59sabres כתב: תודה על התשובה איתמר.
תוכל להפנות אותי למקורות שמצביעים על ההייפ האדיר שהיה לשני הסרטים האלו לפני יציאתם? להזכירך, הכתרת אותם בתור "הסרטים הגדולים של השנה", וזה עוד בשנה בה יצאו "חולית 2" ו-"דדפול & וולברין".
1. קלאסיקה זוכת אוסקר שיצאה לפני 24 שנים כשחלק נכבד מהצופים עוד לא נולד בכלל וספק אם ראה. זה לא אומר דבר על סרט ההמשך ואני גם לא שמעתי על כרטיסים שאזלו במכירה מוקדמת ברחבי העולם או אנשים שישנו מחוץ לבתי הקולנוע.
- "'גלדיאטור 2' לא מגיע לקרסוליים של זוכה האוסקר מ-2000"....
תודה על התגובה הארוכה והמפורטת.
1.עם כל הכבוד לפורומים שאתה מסתובב בהם (ויש לי הרבה כבוד, באמת), בשבועיים האחרונים דיברו ברשתות החברתיות וגם באמצעי התקשורת על שני הסרטים האלה ספציפית. במיוחד על "מרשעת", שמסתבר שלמרות ביקורות מעורבות, הצופים אוהבים אותו והוא זכה בסופ"ש הראשון לצאתו להכנסות של 2.000.000 שקלים בבתי הקולנוע בישראל. כשצופים שראו אותו אמרו שהם ילכו לראות אותו פעם נוספת.
לצערי, עברתי כמה שבועות לא קלים מבחינה אישית ועדיין לא צפיתי בו, אבל אעשה את זה בקרוב וסביר להניח שאכתוב עליו ביקורת. גם לא ראיתי את המחזמר שעליו הוא מבוסס. אבל זה טוב, כי ככה אני בא נקי אל הסרט.
2. סביב כל סרט שיוצא יש הייפ או באזז כדי להעלות את מכירות הכרטיסים. בעבר זה היה מפה לאוזן או דרך אמצעי התקשורת, והיום זה דרך הרשתות החברתיות.
חלק מההייפ זה לכתוב שהסרטים הם "מהגדולים והמצופים של השנה".
3. לגבי "גלדיאטור 2". הסרט הראשון היה אחד האהובים עלי כשיצא והוא עומד במבחן הזמן גם בצפייה ה-1000. אני אישית לא אהבתי אותו ומסתבר שגם קולגות רבים שלי לא אהבו, אבל זה לא אומר שהקהל לא יאהב. אגב. האנשים שהיו ילדים ונוער בשנות ה-80-2000 הם היום בני 30-50 והם כח הקנייה הגדול ביותר שיש לתרבות. עובדה שהכרטיסים למופעי האיחוד של "הכבש ה-16" נמכרו תוך דקות בודדות ושבהוליווד מפיקים המשכונים לסרטים מלפני 30-40 שנים.
4. הכתבה הזו לא הייתה כתבה ממומנת. כלומר, לא שילמו לי או לאתר כדי לכתוב אותה.
אם אתה נמצא בקבוצות רלוונטיות ברשתות החברתיות, אז הם מפרסמים המון הודעות כאלו בקופי פייסט. אני ערכתי ושכתבתי אותה כדי לעשות ממנה כתבה.
נערך לאחרונה על ידי ItamarNimrod ב 06/12/2024 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

Wicked שולי? אתה כנראה לא עוקב אחרי מה שקורה.
הוא יצא לפני שבועיים והכניס סביב 360 מיליון דולר.
https://www.forbes.com/sites/carolinere ... -revealed/
נראה לי שהוא רחוק מלמצות את הפוטנציאל שלו. לא בלתי סביר ש
1. זה יהיה אחד הסרטים המכניסים של השנה
2. לדעתי יש מצב שיגיע למיליארד דולר הכנסות
זה לא סרט בשבילי ואין לי שום חיבה למיוזיקלס אבל תראה מה שקורה בחוץ.
לגבי כל הרמזים. אנחנו מקפידים על יושר, קלה כחמורה. מה שממומן או דומה מקבל סימון בהתאם. זה דורש כמובן אימון ואם אין כזה, אז הטעם לתכתובת הזו כנראה לא רלוונטי.
הוא יצא לפני שבועיים והכניס סביב 360 מיליון דולר.
https://www.forbes.com/sites/carolinere ... -revealed/
נראה לי שהוא רחוק מלמצות את הפוטנציאל שלו. לא בלתי סביר ש
1. זה יהיה אחד הסרטים המכניסים של השנה
2. לדעתי יש מצב שיגיע למיליארד דולר הכנסות
זה לא סרט בשבילי ואין לי שום חיבה למיוזיקלס אבל תראה מה שקורה בחוץ.
לגבי כל הרמזים. אנחנו מקפידים על יושר, קלה כחמורה. מה שממומן או דומה מקבל סימון בהתאם. זה דורש כמובן אימון ואם אין כזה, אז הטעם לתכתובת הזו כנראה לא רלוונטי.