אוזניות מבטלות רעש בטיסה
אני טס הרבה ומקשיב וצופה הרבה בוידאו שהוקלט מראש עם הסברים טכניים. האוזניות שלי - jbl soundgear sense ממש לא עושות את העבודה. רעשי הטיסה מתגברים על הסאונד.
אשמח להמלצות על אוזניות מבטלות רעש בטיסות. לא צריך להתפרע במחיר על הטופ אוף דה טופ... מספיק שיעשו את ביטול רעשי הטיסה. בלי כל מיני פיצ'רים נוספים (אם יש כאלו) שעלולים לייקר את המחיר.
לא איכפת לי לקנות אפילו יד שנייה. זה מיועד לטיסות בלבד.
JBL משמש אותי בשאר המקרים.
אשמח להמלצות על אוזניות מבטלות רעש בטיסות. לא צריך להתפרע במחיר על הטופ אוף דה טופ... מספיק שיעשו את ביטול רעשי הטיסה. בלי כל מיני פיצ'רים נוספים (אם יש כאלו) שעלולים לייקר את המחיר.
JBL משמש אותי בשאר המקרים.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
אם אתה טס הרבה מציע לך ללכת על אוזניות מעל האוזן הדגם הכי טוב הוא - Sony WH-1000XM5 לא זולות אבל מעולות .
אפשר גם להסתפק בדגם הקודם Sony WH-1000XM4 עם ביצועים די דומים ומחיר קצת יותר נמוך .
אני לא טס בלעדי האוזניות הללו ....לפעמים רק מבטל את הרעשי רקע ללא ניגון מוסיקה רק בכדי להירדם .
בנוסף קיימת גם אפשרות להתחבר למערכת המולטימדיה של המטוס עם כבל והפעלת ביטול הרעשים גם במצב הזה .
אפשר גם להסתפק בדגם הקודם Sony WH-1000XM4 עם ביצועים די דומים ומחיר קצת יותר נמוך .
אני לא טס בלעדי האוזניות הללו ....לפעמים רק מבטל את הרעשי רקע ללא ניגון מוסיקה רק בכדי להירדם .
בנוסף קיימת גם אפשרות להתחבר למערכת המולטימדיה של המטוס עם כבל והפעלת ביטול הרעשים גם במצב הזה .
אוזניות בתוך האוזן נופלות לי תמיד. מעדיף over the ear.
אבל חשוב לי להדגיש שמדובר בבידוד רעשי טיסה. לא משהו אחר. רק לצורך הזה אני צריך. לא מקשיב למוזיקה. מוזיקה אפשר לשמוע גם עם קצת רעש. אני צריך לשמוע מה הבנאדם מדבר ואומר. זה מצריך ביטול רעש רציני!!!
אבל חשוב לי להדגיש שמדובר בבידוד רעשי טיסה. לא משהו אחר. רק לצורך הזה אני צריך. לא מקשיב למוזיקה. מוזיקה אפשר לשמוע גם עם קצת רעש. אני צריך לשמוע מה הבנאדם מדבר ואומר. זה מצריך ביטול רעש רציני!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ההבדלים בין המודלים לא ענקיים. ה 5 שונה מהמודלים הקודמים ביכולות הטכניים ובעיצוב.
- sign900
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: ארי טליב
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
Bose QuietComfort לי יש את ה35 אני איתם ברגע זה.תענוג בטיסות ,קניתי זוג נוסף לאבא שלי היה מבצע לפניי איזה שנתיים במחיר ריצפה אז ניצלתי את זה.מן הסתם לישון איתן זה קצת שונה כי הם קשת אבל אם זה מה שאתה רוצה הbose אש
מנסיון ANKER SPACE A40 מספיק טובות לטיסה ולרעש באופן כללי גם לבית כשעובדים עם שואב אבק\שוטף. אבל הדגם הזה ועוד דגמים שלהם ואחרים ניתנים להשוואה באתר RTINGS ואם תבדוק תראה שהן די קרובות בביצועים לסוני ואחרים שעולים פי כמה מהם ללא הצדקה משמעותית.02/11/2024 15:59ilanb0 כתב: אני טס הרבה ומקשיב וצופה הרבה בוידאו שהוקלט מראש עם הסברים טכניים. האוזניות שלי - jbl soundgear sense ממש לא עושות את העבודה. רעשי הטיסה מתגברים על הסאונד.
JBL משמש אותי בשאר המקרים....
הרבה יותר נוחות לי מאזניות שיושבות מעל האוזן ומחממות מדי או על האוזן ושמתחיל לכאוב אחרי כמה זמן והרבה יותר קומפקטי להסחב איתם בכיס.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
ל 1more יש ביטול רעשים מפתיע לטובה ביחס למחיר.
אני ממליץ על pistonbuds pro למי שאוהב אוזניות in ear ועל sonoflow ל over the ears.
אני ממליץ על pistonbuds pro למי שאוהב אוזניות in ear ועל sonoflow ל over the ears.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אני מניח שאטמי אוזניים יעילים בהרבה, לא דורשות סוללות ולא משמיעות לתוך האוזן שלך את ההפך ממש שיש ״בחוץ״, אם אתה רוצה שקט - זה פיתרון קל וזול.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אם כמו שאתה אומר אתה לא שומע מוזיקה אז אוזניות מגן יעזרו
https://www.worker.co.il/shop/sonis-3-e ... -headband/
https://www.worker.co.il/shop/sonis-3-e ... -headband/