סיבים של בזק, ממיר מדיה+ג'יביק יחובר לראוטר.
3 יציאות לטובת 3 יחידות deco שיפבלשו את הרשת האלחוטית בבית.
מן הסתם בראוטר מבטלים את הרשת האלחוטית.
יש טעם להשקיע בראוטר רציני או פשוט לרכוש את הזול והאמין ביותר?
אם יש לי 3 יחידות deco במש שיתחברו לראוטר יש טעם להשקיע בראוטר רציני?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4788
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא הבנתי למה לבטל את ה-wifi של הראוטר, אבל בכל מקרה - מי שרוכש ראוטר טוב ורציני פחות מתייחס לשטל הכיסוי אלא יותר לענייני תעבורת מידע, ניהול רשת וכו'.
Deco היא סדרת מוצרים של tplink שהרבה מהם בכלל יכולים לשמש כראוטר בעצמם ואם זה המצב אצלך (לא ציינת איזה דגם יש לך) אז אולי תתחיל במערכת מאש ואם לא יספיק תוסיף
Deco היא סדרת מוצרים של tplink שהרבה מהם בכלל יכולים לשמש כראוטר בעצמם ואם זה המצב אצלך (לא ציינת איזה דגם יש לך) אז אולי תתחיל במערכת מאש ואם לא יספיק תוסיף
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא אצלי, אבל מדובר ב3 יחידות AP שנותנות פריסה מספקת, לכן אני לא חושב שיש טעם להשמיש את האופציה האלחוטית בראוטר שירכש כי הוא לא ידע לדבר עם הMesh, או שאני טועה? או שבעצם, ניתן גם לרכוש ראוטר TP-Link שידע לעבוד עם יחידות הmesh הקיימות?01/11/2024 17:05ChinggisKhan כתב: לא הבנתי למה לבטל את ה-wifi של הראוטר, אבל בכל מקרה - מי שרוכש ראוטר טוב ורציני פחות מתייחס לשטל הכיסוי אלא יותר לענייני תעבורת מידע, ניהול רשת וכו'.
Deco היא סדרת מוצרים של tplink שהרבה מהם בכלל יכולים לשמש כראוטר בעצמם ואם זה המצב אצלך (לא ציינת איזה דגם יש לך) אז אולי תתחיל במערכת מאש ואם לא יספיק תוסיף...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אם מבחינת הדרישות מהרשת הביתית אתה מכוון ל ״חבר וסע״ ושלוש יח׳ deco מכסות לך את כל הבית, אז כמו שצויין למעלה - אין לך צורך אמיתי בנתב נפרד.
ה deco יודע לתפקד כנתב סטנדרטי לכל דבר ועניין.
ה deco יודע לתפקד כנתב סטנדרטי לכל דבר ועניין.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !