אז מה עשיתם ביום כיפור?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני ראיתי את:
1. סרט: INVINCIBLE עם מרק וולברג. סרט פוטבול שנות השבעים. גירסא מעניינת לסיפור סינדרלה מן/רוקי. טיפה איטי בהתחלה, ומרק כהרגלו מתקשה להיראות מסכן בתפקיד, אבל התחושה של הסרט מאוד נעימה, הוא לא מעיק כמו רוקי, ולא אלים כמו סינדרלה מן.
בקיצור, סרט יחסית קליל ומאוד כיפי. אהבתי.
2. K-VILLE. פרק ראשון של סדרה שאני מקווה שתצליח ותמשיך על שוטרים במה שנשאר בניו אורלינס לאחר ההוריקן. פשע בכל מקום, כולל בין אלה שכבכיול מנסים לשקם את העיר. שני שוטרים, אחד עם טראומה מהסערה ומשפחה על סף פירוק, ושני שלא ברור בדיוק אם הוא היה בצבא, או שהוא פושע שהצליח להתחמק מהחוק בזכות הסערה.
שחקנים טובים, עלילה שנראית מבטיחה, והרבה מטענים גזעניים, רגשיים ופוליטיים.
3. JOURNEYMAN. קווין מקקיד הסקוטי בתפקיד אמריקאי (חבל שלא נתנו לו להשתמש במבטא המקורי המדהים של השחקן המצויין הזה) בעל עבר לא ברור. היו לו בעיות עם אשתו, הוא מסוכסך עם אחיו (שכנראה ניהל יחסים עם אשתו) והחברה שלו לפני אשתו נספתה לפני שהספיק להתחתן איתה (ככל הנראה פיגוע התאומים). פתאום הוא רואה אותה ואיך שהוא עובר לזמן אחר. עם הזמן הוא מבין שהוא צריך לתקן דברים, הוא עוקב אחרי חייהם של אחרים ובמקביל גם מוצא את החברה שלו ז"ל עוד לפני שהיא נפטרה, או אולי אחרי?
עלילה שנראית מבטיחה מאוד, שחקן מצויין (אם כי התפקיד קטן על מידותיו, זה כבר ברור). נקווה שיתרומם.
אגב, כמה שחקנים בריטיים אחרים אתם מכירים שמשחקים כאמריקאיים "בלי מבטא" (ולמה?!). אני מתכוון חוץ מהיו לורי... אני מכיר לפחות עוד אחד (אלפרד מולינה).
1. סרט: INVINCIBLE עם מרק וולברג. סרט פוטבול שנות השבעים. גירסא מעניינת לסיפור סינדרלה מן/רוקי. טיפה איטי בהתחלה, ומרק כהרגלו מתקשה להיראות מסכן בתפקיד, אבל התחושה של הסרט מאוד נעימה, הוא לא מעיק כמו רוקי, ולא אלים כמו סינדרלה מן.
בקיצור, סרט יחסית קליל ומאוד כיפי. אהבתי.
2. K-VILLE. פרק ראשון של סדרה שאני מקווה שתצליח ותמשיך על שוטרים במה שנשאר בניו אורלינס לאחר ההוריקן. פשע בכל מקום, כולל בין אלה שכבכיול מנסים לשקם את העיר. שני שוטרים, אחד עם טראומה מהסערה ומשפחה על סף פירוק, ושני שלא ברור בדיוק אם הוא היה בצבא, או שהוא פושע שהצליח להתחמק מהחוק בזכות הסערה.
שחקנים טובים, עלילה שנראית מבטיחה, והרבה מטענים גזעניים, רגשיים ופוליטיים.
3. JOURNEYMAN. קווין מקקיד הסקוטי בתפקיד אמריקאי (חבל שלא נתנו לו להשתמש במבטא המקורי המדהים של השחקן המצויין הזה) בעל עבר לא ברור. היו לו בעיות עם אשתו, הוא מסוכסך עם אחיו (שכנראה ניהל יחסים עם אשתו) והחברה שלו לפני אשתו נספתה לפני שהספיק להתחתן איתה (ככל הנראה פיגוע התאומים). פתאום הוא רואה אותה ואיך שהוא עובר לזמן אחר. עם הזמן הוא מבין שהוא צריך לתקן דברים, הוא עוקב אחרי חייהם של אחרים ובמקביל גם מוצא את החברה שלו ז"ל עוד לפני שהיא נפטרה, או אולי אחרי?
עלילה שנראית מבטיחה מאוד, שחקן מצויין (אם כי התפקיד קטן על מידותיו, זה כבר ברור). נקווה שיתרומם.
אגב, כמה שחקנים בריטיים אחרים אתם מכירים שמשחקים כאמריקאיים "בלי מבטא" (ולמה?!). אני מתכוון חוץ מהיו לורי... אני מכיר לפחות עוד אחד (אלפרד מולינה).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 24/09/2007 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
1. Cashback- אחרי המלצה באתר
, סרט עשוי טוב, בזמן הסרט כיף לראות וקליל אבל משאיר הרבה חומר למחשבה. נגמר קצת קיטש אבל נסלח.
2. דקסטר כל העונה - שמרתי את העונה ליום כיפור, בהחלט היה כדאי. המתח וההפתעות ריתקו אותי למסך למשך 11 שעות בערך. מרתון ראוי.
2. דקסטר כל העונה - שמרתי את העונה ליום כיפור, בהחלט היה כדאי. המתח וההפתעות ריתקו אותי למסך למשך 11 שעות בערך. מרתון ראוי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
ראיתי מלא, בין השאר ראיתי את - the detonator, עם ווסלי סנייפס, לדעתי הסרט הגרוע ביותר שראיתי בחיי.
תוך כדי הצפייה הערכתי שמדובר בסרט שצולם בתחילת שנות ה- 90, אחרי גיליתי שמדובר בסרט מ- 2006 שכנראה יצא רק ב- DVD.
זוועת עולם, לאוהבי הז'אנר.
תוך כדי הצפייה הערכתי שמדובר בסרט שצולם בתחילת שנות ה- 90, אחרי גיליתי שמדובר בסרט מ- 2006 שכנראה יצא רק ב- DVD.
זוועת עולם, לאוהבי הז'אנר.
HiFiMusic IL
ראיתי המון JERICHO (סיימתי סוף כל סוף את העונה) קצת סיינפלד וקצת רומא (אני מתקדם שם לאט ובטוח בעונה הראשונה).
Avi Merkado - www.filma.co.il
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
התוכנית הכוללת שלי היתה להספיק:
הסנדק 1
הסנדק 2
הסנדק 3
NEXT
המבוך של פאן
ספריידרמן 3
Shooter
סוריאנה
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
ואם יבוא לי אז גם כלבי אשמורת
התוכנית שלי כשלה, הספקתי לראות:
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
וארבע פרקים של האוס
וגם 15 שעה מ NEXT, ולא יכלתי יותר
אני מאוכזב מעצמי
הסנדק 1
הסנדק 2
הסנדק 3
NEXT
המבוך של פאן
ספריידרמן 3
Shooter
סוריאנה
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
ואם יבוא לי אז גם כלבי אשמורת
התוכנית שלי כשלה, הספקתי לראות:
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
וארבע פרקים של האוס
וגם 15 שעה מ NEXT, ולא יכלתי יותר
אני מאוכזב מעצמי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
guyezra,
אתה מתכוון הפרקים האחרונים, הם לא סגרו את הסדרה, נכון (איבדתי כבר את הצפון עם SG1)...
אתה מתכוון הפרקים האחרונים, הם לא סגרו את הסדרה, נכון (איבדתי כבר את הצפון עם SG1)...
כיוון שאני יושב בשורה הראשונה בבית הכנסת - את ארון הקודש מבחוץ ומבפנים.
לעומת רובכם, אני עמדתי במשימה שלי.
כיוון שהתפילה בבית הכנסת שלי רצופה ביום כיפור,
מ-7:15 עד 18:20 הייתי במקום שלי באחד משולשת במצבים:
יושב, עומד או מרוח בשינה חטופה על הסטנדר ברגעים המתים של התפילה.
לעומת רובכם, אני עמדתי במשימה שלי.
כיוון שהתפילה בבית הכנסת שלי רצופה ביום כיפור,
מ-7:15 עד 18:20 הייתי במקום שלי באחד משולשת במצבים:
יושב, עומד או מרוח בשינה חטופה על הסטנדר ברגעים המתים של התפילה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני ראיתי ככה:
משימה בלתי אפשרית 2 (BD)
שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה (BD)
משימה בלתי אפשרית 2 לא טוען לכתר "הסרט בעל איכות התמונה הטובה ביותר" ולמרות היותו הוצאת דיסק חד שכבתי ומקודד ב-MPEG-2 איכות התמונה היתה טובה מאד.
לגבי שודדי הקאריביים - WOW ! איכות תמונה פשוט מדהימה. כנראה הביטרייט שם מטורף בקטעים האחרונים כי הרשת שלי (100MBIT חוטית) פשוט נחנקה.
בנוסף ראיתי כמה הופעות ב-HD.
משימה בלתי אפשרית 2 (BD)
שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה (BD)
משימה בלתי אפשרית 2 לא טוען לכתר "הסרט בעל איכות התמונה הטובה ביותר" ולמרות היותו הוצאת דיסק חד שכבתי ומקודד ב-MPEG-2 איכות התמונה היתה טובה מאד.
לגבי שודדי הקאריביים - WOW ! איכות תמונה פשוט מדהימה. כנראה הביטרייט שם מטורף בקטעים האחרונים כי הרשת שלי (100MBIT חוטית) פשוט נחנקה.
בנוסף ראיתי כמה הופעות ב-HD.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היו גם כאלה שצמו. כנראה שאנחנו מיעוט פה... 
Silence speaks louder than words
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני התכוננתי היטב עם הרבה(?) סרטים ב-FHD:
The Reaping
Finding Neverland
Perfect Stranger
In Good Comapny
Reign Over Me
Volver
The Guardian
The Queen
רק את האחרון לא הספקתי.
נהניתי מרובם וכולם מומלצים, קצת פחות מ-Perfect Stranger.
The Reaping
Finding Neverland
Perfect Stranger
In Good Comapny
Reign Over Me
Volver
The Guardian
The Queen
רק את האחרון לא הספקתי.
נהניתי מרובם וכולם מומלצים, קצת פחות מ-Perfect Stranger.
איציק.