מגבר כוח Behringer A800 ב940שח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
תודה!
שאלה ...
יש לי denon 3700H במערך של 5.1.4 אם אחבר אותו , מה אקבל ?
יעזור לי ב ק"ב או סטריאו (שממש לא בשימוש אצלי )
אוכל לחבר 2 ערוצים נוספים ?
תודה רבה
שאלה ...
תודה רבה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
1. תוכל לחבר 2 ערוצים נוספים, ע"י שימוש ב- preout מהרסיבר לזוג נוסף מעבר ל- 9 המוגברים שיש ברסיבר.31/10/2024 19:43shlomis1zzz כתב: תודה!
שאלה ...
תודה רבה...
2. על פניו, לא נראה שייתן משהו בסטריאו. יש לו אותו הספק שיש לרסיבר בסטריאו.
ברסיבר יש 105W לערוץ, בסטריאו, ובמגבר הזה יש 110W לערוץ, בסטריאו - ב- 8 אוהם. מעשית אין הבדל בהספק.
3. ברב ערוצי, יכול לעזור להוריד עומס מהרסיבר, למשל בהגברה של הקדמיים במקום ההגברה של הרסיבר, אבל לא בטוח.
יותר סביר שאתה רחוק ממיצוי יכולת הרסיבר לספק את ההספק הדרוש להגעה לווליום בו אתה שומע בבית.
יכול להיות שתשמע הבדל בביצועים בגלל ההגברה השונה, ויכול להיות שלא.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
מסכים מאוד עם האמירה של מיצוי יכולת31/10/2024 20:09Amir64 כתב: 1. תוכל לחבר 2 ערוצים נוספים, ע"י שימוש ב- preout מהרסיבר לזוג נוסף מעבר ל- 9 המוגברים שיש ברסיבר.
2. על פניו, לא נראה שייתן משהו בסטריאו. יש לו אותו הספק שיש לרסיבר בסטריאו.
ברסיבר יש 105W לערוץ, בסטריאו, ובמגבר הזה יש 110W לערוץ, בסטריאו - ב- 8 אוהם. מעשית אין הבדל בהספק.
3. ברב ערוצי, יכול לעזור להוריד עומס מהרסיבר, למשל בהגברה של הקדמיים במקום ההגברה של הרסיבר, אבל לא בטוח.
יותר סביר שאתה רחוק ממיצוי יכולת הרסיבר לספק את ההספק הדרוש להגעה לווליום בו אתה שומע בבית.
יכול להיות שתשמע הבדל בביצועים בגלל ההגברה השונה, ויכול להיות שלא....

תודה !