אני צריך עזרה בבחירת טלויזיה לסלון המרחק כ 4 וחצי מ' (הבנתי ש 42' אינץ זה הגודל המתאים).
התקציב כ - 9000 ש"ח.
LCD או פלזמה מה שעדיף.
שימוש ליס / יס מקס ו DVD
אודה לכם על עזרתכם.
בגלל התקציב שלך אתה יכול לקנות את הQ91 42 אינצ אבל למרחק כמו שלך לוקחים דווקא 50 אינצ לא פחות בחיים.
הQ91 50 אינצ עולה 15,000 ש"ח בערך (שווה לך להוסיף תכסף).
לפי הכלל אצבע: 450ס"מ חלקי 10 יוצא כ-45 אינץ.
נכון שעדיף לעגל רחוק ולמעלה ל-50 אינץ אבל זה לא רחוק מ-42 אינץ, שזו בכלל הייתה ההמלצה לפני מספר חודשים כאן.
נכון מתקדמים בקצב מהיר, אבל איך "לא פחות בחיים" אם צריך להוסיף 6 אלף ש"ח שזה 66 אחוז יותר מה-42 אינץ ע"פ דבריך?
בעבר הלא רחוק עשיתי בדיקה פשוטה, השוואת גובה - יש לי כרגע 29 אינץ בבית 4:3, הגובה מסך שלה ממש כמו הגובה במסכי 42 אינץ, כלומר אני מרחיב את הטלויזיה (או מגדיל לצדדים) אם אני קונה 42. ככה פסלתי את ה-37 בזמנו כי אני לא מעוניין ברוחב ע"ח גובה.
הערה: המטרה לא לעקוץ חס וחלילה, אני עם אותה שאלה מה לקנות ובאותו מרחק (אם כי בסרטים אני מקרב קצת את הספה כדי לא להיות צמוד לקיר האחורי).
marceloros, זה לא בדיוק מדע מדוייק. קיימים כאן אנשים שצופים במקרן 100 אינץ' ממרחק של 3 מטר ומרוצים מאד. כאחד שקנה מסך 42 ממרחק של 4.3 מטר, הייתי מאד ממליץ לקנות 50 אינץ'. או לחכות לירידת מחירים\מבצע, או להעלות את התקציב. אם אין אפשרות להעלות את התקציב, אני מאד ממליץ לחכות, עניין של כמה חודשים יתן הנאה מרובה יותר לשנים רבות. מצד שני, התמונה תראה יותר טובה וחדה עם 42 אינץ' בשידורי SD.
אבל אחרי זה הוא סתם יתבאס על הגודל אני בטוח בזה.
אחי אני צופה ממרחק של 3.6 בערך בQ7 50 אינצ וואלה זה בדיוק הגודל המתאים למרחק הזה בעניי אז למרחק כמו שלך תיקח רק 50 אינצ אחי לא פחות.
האמת שהמרחק הוא קצת פחות מ - 4.5 מטר. סביבות ה 4.3 בכל מקרה אין לי אפשרות לעלות את התקציב ולכן אני מניח שזה משאיר אותי עם ה 42' בלבד.
בכל מקרה אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסוים ?