רסיבר Arcam AVR21
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Arcam AVR21, הרסיבר עם הסאונד המשובח ביותר בקטגוריה שלו. סאונד מדהים גם בסטריאו.
תומך בכל הטכנולוגיות הכי חדישות בתחום כולל רישיון dirac live.
המכשיר בן שנה וחצי. נמכר עם כל האביזרים והניירת.
אפס חמש
28087089
פתח תקווה
דור
אפס חמש
28087089
פתח תקווה
דור
נערך לאחרונה על ידי ShDorLq ב 31/10/2024 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- DanielFeliz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- שם מלא: Paul feliz
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מחיר?
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
רסיבר ברמה גבוהה מאוד בעל סאונד מאוד מאוד מרשים בקולנוע ביתי.29/10/2024 14:20ShDorLq כתב: Arcam AVR21, הרסיבר עם הסאונד המשובח ביותר בקטגוריה שלו. סאונד מדהים גם בסטריאו.
0528087089
פתח תקווה
דור...
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
זה בהחלט רסיבר מצויין, ולקרוא לו רסיבר זה לעשות לו עוות. זה למעשה פרוססור 16 ערוצים עם בונוס של 7 ערוצים מוגברים בחינם (90 וואט לערוץ כאשר כולם עובדים יחד). יש בו נגן מדיה מעולה עם תמיכה ב ROON מלאה. היתרון שלו הוא יבואן הוגן שמתחר אותו בדיוק באותו המחיר שלו בבריטניה היכן שהוא מיוצר (של 4000 פאונד וכאן 19000 שח שזה ממש על השער). מומלץ מאד לשדך לו הגברת CLASS D חיצונית בצורת שני מגברים של 8 ערוצים כדי להפיק ממנו את המקסימום. אם הרשיון כולל DLBC אז כדאי לציין את זה (כדי למכור רשיון צריך למעשה למסור את פרטי החשבון כולל המייל והססמה ולא לציין בפני השירות של דיראק שהרשיון נרכש צד ג כי הם יכבר חסמו כמה רשיונות שמשתמשי AVS מכרו. אבל אם לא מנסים להחליף מייל או לשנות שם, לא צריכה להיות בעיה).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש אחריות למכשיר?
כמה אתה דורש ?
חדש עולה כבר באזור ה 16
כמה אתה דורש ?
חדש עולה כבר באזור ה 16
נתתי מספר טלפון שבוא נוכל להתכתב ולהרחיב בפרטים....
לגבי המחיר שאתה טוען, אשמח אם תוכל להוכיח ולוודא שקיים במלאי.
בחיפוש בגוגל לא ניתן למצוא את המחיר שאתה מציין ובנוסף מהניסיון שלי בשוק הישראלי, הוא גם לא קיים במלאי ואין צפי לזמינות.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אני לא יודע עם קיים במלאי ,וגם אין עיניין לבדוק,אבל לפני מספר חודשים כן היה ובחנות מתמחה בצפון המחיר היה 16 אלף .אני מסכים איתך שאם אין במלאי אתה יכול למכור ב 30 למי שממש רוצה.בהצלחה במכירה30/10/2024 14:50ShDorLq כתב: נתתי מספר טלפון שבוא נוכל להתכתב ולהרחיב בפרטים.
לגבי המחיר שאתה טוען, אשמח אם תוכל להוכיח ולוודא שקיים במלאי.
בחיפוש בגוגל לא ניתן למצוא את המחיר שאתה מציין ובנוסף מהניסיון שלי בשוק הישראלי, הוא גם לא קיים במלאי ואין צפי לזמינות....
- masteraudio
- חבר ותיק

מה יחליף את ה Arcam?
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
אני לא יודע למה אתה כל כך תקיף ושלילי. לא יצרת איתי קשר, אתה לא יודע מה המחיר שאני מציע ואין לך עובדות או שמות שאפשר לעבוד איתם על הדברים שאתה כותב פה.30/10/2024 15:09claudia5 כתב: אני לא יודע עם קיים במלאי ,וגם אין עיניין לבדוק,אבל לפני מספר חודשים כן היה ובחנות מתמחה בצפון המחיר היה 16 אלף .אני מסכים איתך שאם אין במלאי אתה יכול למכור ב 30 למי שממש רוצה.בהצלחה במכירה...
בינתיים זה נראה שאתה רק מנסה לחבל ואינך בכלל מעוניין ברכישה אז להבא פשוט אתעלם מתגובותיך וכך אני אמליץ לכולם.
לא הבנתי למי השאלה מופנת. בכל מקרה, לא מעוניין בהחלפה....
- masteraudio
- חבר ותיק

שאלתי מופנת אליך.
שאלתי מה יחליף את הארקם לאחר שתמכור אותו.
שאלתי מה יחליף את הארקם לאחר שתמכור אותו.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
מבחינת איכות השמע מהרסיבר, אין יותר לאן לתפס למעט הדגם AVR31 שבפועל כנראה השדרוג אליו לא יצדיק את המחיר....
בתוכנית שלי היא לרדת באיכות השמע ההיקפי ולרכוש רסיבר יותר עממיים כמו denon/marantz/pioneer אך שיהיו עם יותר ערוצים בכדי להצדיק את המעבר דירה עם הכנה לקולנוע ביתי
לגבי הסטריאו, מתכוון לרכוש מגבר שישדרג לי את החוויה כמו luxman. להשתמש בסטריאו של רסיבר פשוט זה כבר ממש לא בשבילי. לא שמעתי משהו מהחברות שכתבתי למעלה שמתקרב לarcam.
- masteraudio
- חבר ותיק

בהצלחה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לא התכוונתי להיות שלילי ,רסיבר מצויין בהצלחה במכירה30/10/2024 16:19ShDorLq כתב: אני לא יודע למה אתה כל כך תקיף ושלילי. לא יצרת איתי קשר, אתה לא יודע מה המחיר שאני מציע ואין לך עובדות או שמות שאפשר לעבוד איתם על הדברים שאתה כותב פה.
בינתיים זה נראה שאתה רק מנסה לחבל ואינך בכלל מעוניין ברכישה אז להבא פשוט אתעלם מתגובותיך וכך אני אמליץ לכולם.
לא הבנתי למי השאלה מופנת. בכל מקרה, לא מעוניין בהחלפה....