יש לנו בבניין אינטרקום של חברת Urmet האיטלקית, שמממש פרוטוקול BUS על 2 חוטים שהם קוראים לו 2Voice, כולל פתיחת דלת, אודיו דו-כיווני ווידאו, והייתי רוצה לחבר אותו למערכת (HA).
מוצרי מדף:
יש ל-Urmet רכיב DIN שמתחבר לאפליקציה. הוא עולה כ-€180 באיטליה, אנשים קוטלים את המערכת באינטרנט, וכמובן שהיא לא מתממשקת עם כלום.
Ring Intercom תומך במערכת, כולל אודיו דו-כיווני (אבל בלי וידאו). אבל זו Ring המפוקפקת...
Nuki opener לא תומך. כשהמהנדסים של Nuki טרחו להגיב בפורום, הם טענו שזה בעייתי כי המתח של המערכת עובר את ה-50V, והם יבדקו בחודשים הקרובים (זה היה לפני יותר מ-3 שנים).
יש למישהו הצעה איך להתחיל? חיבור מגע יבש על מכשיר האינטרקום יכול לתת לי פתיחה לדלת, אבל לא אודיו. מצד שני, 50V זו בעיה...
תודה.
אם הבנתי נכון, יש לך יותר מיחידה פנימית אחת?
דרך אגב, הבנתי שניתן להתקין ביחידה של דלת הכניסה רכיב שמאפשר חיבור לאפליקציה בטלפון.
החברה שהתקינה מבקשת מחיר לא זול אבל זו עלות חד פעמית שאמורה להתחלק בין הדיירים.
זה בעזרת אותו רכיב DIN שהזכרת בפוסט הראשון?
dubik כתב:
תודה.
אם הבנתי נכון, יש לך יותר מיחידה פנימית אחת?
דרך אגב, הבנתי שניתן להתקין ביחידה של דלת הכניסה רכיב שמאפשר חיבור לאפליקציה בטלפון.
החברה שהתקינה מבקשת מחיר לא זול אבל זו עלות חד פעמית שאמורה להתחלק בין הדיירים.
זה בעזרת אותו רכיב DIN שהזכרת בפוסט הראשון?
...
כן, יש לי יחידה עם מסך בכניסה, ועוד יחידה מנותקת שהשארתי בארון התקשורת, כדי לנסות לחבר אותה לבית החכם.
רכיב ה-DIN הזה מיועד לדירה ספציפית, ככל שאני מבין. בכל מקרה, הפידבקים על המערכת הזו מחרידים, ואני בספק אם אפשר לשכנע את רוב הדיירים בבניין להוציא סכום משמעותי על זה.
dr0r כתב:
כן, יש לי יחידה עם מסך בכניסה, ועוד יחידה מנותקת שהשארתי בארון התקשורת, כדי לנסות לחבר אותה לבית החכם.
רכיב ה-DIN הזה מיועד לדירה ספציפית, ככל שאני מבין. בכל מקרה, הפידבקים על המערכת הזו מחרידים, ואני בספק אם אפשר לשכנע את רוב הדיירים בבניין להוציא סכום משמעותי על זה.
...
אתה מתייחס לפידבקים על רכיב ה-DIN לדירה? או על הרכיב שמתקינים במערכת המשותפת שמאפשר קישוריות לאפליקציה לכלל הדירות?
יש לך במקרה את הלינק לפידבקים שמצאת?
עדיין לא מצאתי את הזמן להתעסק בזה, בתקווה במהלך פסח.
06/04/2025 17:42
dubik כתב:
אתה מתייחס לפידבקים על רכיב ה-DIN לדירה? או על הרכיב שמתקינים במערכת המשותפת שמאפשר קישוריות לאפליקציה לכלל הדירות?
יש לך במקרה את הלינק לפידבקים שמצאת?
עדכון: בסוף קניתי את ה-Ring Intercom Video (מ-amazon.de), ונעלתי אותו ב-VLAN בלי גישה לשום דבר בבית.
עובד כמו שצריך כולל הוידאו דרך האפליקציה שלהם (אבל אפשר לפתוח רק אם מתקשרים מלמטה). האינטגרציה עם HA עדיין ממש חלקית, עד לפני שבועיים הוא אפילו לא זיהה שהוא קיים.