שלום לכולם ואני חדש פה.
על המחשב שלי נמצאים כמה וכמה סרטי בלו-ריי. סיומת הקובץ היא MKV, הכוונה שהסרט (הקובץ) הוא MKV.
אני רוצה לצרוב את הסרט ולראות אותו בנגן הבלו-ריי (פלייסטיישן 3) שלי.
השאלות:
א. הסרט שוקל 3.5 ג'יגה בייט. זה אומר שאני יכול לצרוב עם דיסק של DVD? או שאני חייב לצרוב על דיסק של בלו-ריי בגלל שזה סרט בפורמט של בלו-ריי?
ב. איך אני בדיוק צורב את הקובץ הMKV ונותן לפלייסטיישן 3 שלי לקלוט את הקובץ הזה ולהפעיל אותו בתור סרט בלו-ריי??
בבקשה בבקשה עזרה. נתקלתי בבעיה הזו המון פעמים ואשמח לקבל תגובות ועזרה.
הפלייסטישן 3 יודע לקרוא (כרגע) רק קבצים בסיומת MP4.
אתה צריך להוריד תוכנה (חינמית) שנקראת PS3 Video 9 ודרכה להמיר קבצי וידאו רגילים לקבצים שהPS3 יודע לקרוא.
הסברים יש לך פה- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1046595
יכול להיות שכדי לראות את האתר אתה תצטרך להרשם. תנסה ותראה.
אגב, בעתיד קראתי שהפלייסטישן 3 יהיה סטרימר לכל דבר! DIVX וכל מה שיש היום
מקווה שעזרתי
kobebas כתב:הפלייסטישן 3 יודע לקרוא (כרגע) רק קבצים בסיומת MP4.
אתה צריך להוריד תוכנה (חינמית) שנקראת PS3 Video 9 ודרכה להמיר קבצי וידאו רגילים לקבצים שהPS3 יודע לקרוא.
הסברים יש לך פה- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1046595
יכול להיות שכדי לראות את האתר אתה תצטרך להרשם. תנסה ותראה.
אגב, בעתיד קראתי שהפלייסטישן 3 יהיה סטרימר לכל דבר! DIVX וכל מה שיש היום
מקווה שעזרתי
...
אני מסכים אותך בכל מילה, אבל, אם אני אהמיר את הקובץ לMP4 זה לא יוריד מהאיכות? ואז זה כבר לא יהיה איכות של HD?
וגם לא ענית לי על השאלה, האם אני יכול לצרוב על דיסק של DVD או שאני צריך לצרוב על דיסק של בלו-ריי כי זה פורמט בלו-ריי?
אתה יכול לעשות סטרימינג מהמחשב ובכלל לא לצרוב (כמו אצלי) אבל אם הקובץ שאתה רוצה לצפות בו יכול להכנס לדיסק DVD אז אתה יכול לצרוב. לא חייב דיסק בלו ריי.
guyezra די צודק. MKV זה מן המרה של דיסק בלו ריי לקובץ סרט
אוקיי הבחור שאל כאן שאלה שגם אני רוצה עלייה תשובה אבל לא נתתם עדיין:
עזבו את זה שזה בלוריי ריפ, הסרט HD, המטרה היא לצרוב אותו על דיסק DVD רגיל (במידה ונכנס) ולצפות בו בPS3.
מדובר בקובץ MKV, האם כל מה שצריך זה לצרוב את הקובץ MKV על דיסק DVD להכניס לPS3 ואז לראות
או שכמו שאמרו פה צריך להמיר את הסרט לקובץ שהPS3 יוכל לקרוא (מה הוא קורא אגב) ואם כן, האם זה יפגע באיכות התמונה?
MarioMan כתב:יש מדריך באיזה אתר טורנטים אחד, אבל אני חושב שלהרחיב עליו את הדיון עובר על חוקי האתר.
בכל מקרה, צריך להמיר את ה-MKV לקונטיינר M2TS.
...
האם להמיר את הMKV לקובץ M2TS, זה מוריד מהאיכות? או שעדיין האיכות של הHD נשארת?
ועוד שאלה, איך לדוגמא אני מצליח בצורה כלשהי להמיר את הסרט לM2TS, אז אני צריך לצרוב את הסרט בתור קובץ DATA? זאת אומרת, הPS3 יודע לקרוא קבצי M2TS? והאם זה מוריד משקל מהקובץ? או מעלה? למה יש לי סרט אחד ששוקל 4.69 ואני רוצה להיות בטוח שלא משנה מה אני אעשה לקובץ, הוא יישאר ככה ואני אוכל להכניס אותו לדיסק של DVD5