תאימות קיסטון ניסקו/גוויס למסגרת אחרת
-
aviv13467
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: אביב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי לכולם
אני עוזר לאחי להעביר תשתית לאינטרנט בדירה שכורה, העברתי לו כבר כבלים ושמתי שקע קיסטון משני צידי הכבל
אני רוצה לקנות לו מתאם לקיסטון תואם שיהיה כמו שצריך. יש לו שקעים בבית של wasibord, המסגרת נראת כמו של גוויס, אני תוהה אם מתאם של גוויס או ניסקו יתאימו או שאצטרך להצטייד גם במסגרת חדשה?
אני עוזר לאחי להעביר תשתית לאינטרנט בדירה שכורה, העברתי לו כבר כבלים ושמתי שקע קיסטון משני צידי הכבל
אני רוצה לקנות לו מתאם לקיסטון תואם שיהיה כמו שצריך. יש לו שקעים בבית של wasibord, המסגרת נראת כמו של גוויס, אני תוהה אם מתאם של גוויס או ניסקו יתאימו או שאצטרך להצטייד גם במסגרת חדשה?
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1467
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
מסגרת ניסקו וגוויס (או אחרת) אינן תואמות. ראה כאן:
המסגרת מצד ימין היא ניסקו, ומצד שמאל - גוויס. תגדיל את התמונה ותראה שצורת העיגון של המתאם שונה.
זהו מתאם ניסקו לקיסטון:
ומורכב:
אני לא בטוח ש- Waisbrod תואם לגוויס, אם כן אז תשיג מתאם קיסטון לגוויס (בתקווה שמוכרים רק את הפלסטיק ללא קיסטון), אחרת תלך על ניסקו - המסגרת לא יקרה, וגם הפלסטיק המתאם, תבדוק מה יוצא הכי זול בסך הכל.
המסגרת מצד ימין היא ניסקו, ומצד שמאל - גוויס. תגדיל את התמונה ותראה שצורת העיגון של המתאם שונה.
זהו מתאם ניסקו לקיסטון:
ומורכב:
אני לא בטוח ש- Waisbrod תואם לגוויס, אם כן אז תשיג מתאם קיסטון לגוויס (בתקווה שמוכרים רק את הפלסטיק ללא קיסטון), אחרת תלך על ניסקו - המסגרת לא יקרה, וגם הפלסטיק המתאם, תבדוק מה יוצא הכי זול בסך הכל.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
המסגרת הזו היא אכן חיקוי גוויס. מוכרים מתאמי קיסטון ב-אור שי בתל אביב, או ב-א&א בנתניה:
https://1pc.co.il/he/product-118496-oem ... _gws-keys2
https://1pc.co.il/he/product-118496-oem ... _gws-keys2
-
aviv13467
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: אביב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
24/10/2024 16:29DanielGR כתב: מסגרת ניסקו וגוויס (או אחרת) אינן תואמות. ראה כאן:
1.jpg
זהו מתאם ניסקו לקיסטון:
2.jpg
ומורכב:
3.jpg
אני לא בטוח ש- Waisbrod תואם לגוויס, אם כן אז תשיג מתאם קיסטון לגוויס (בתקווה שמוכרים רק את הפלסטיק ללא קיסטון), אחרת תלך על ניסקו - המסגרת לא יקרה, וגם הפלסטיק המתאם, תבדוק מה יוצא הכי זול בסך הכל....
...
תודה לעוזרים, אכן זה נראה תואם גוויס. אני בסך הכל צריך 2 מתאמי קיסטון, יש לי חנות ליד הבית שאני רוכש ממנה ציוד תקשורת יחסית בזול, אקפוץ ואקנה 2. מקסימום לא יתאים אקנה מתאם לגוויס. כך או כך במקרה הגרוע זה יצא לי אותו סכום (לרוב ניסקו זול יותר ממה שמצאתי) אבל על 2 שקעים כנראה הבדל של שקלים בודדים25/10/2024 8:24dr0r כתב: המסגרת הזו היא אכן חיקוי גוויס. מוכרים מתאמי קיסטון ב-אור שי בתל אביב, או ב-א&א בנתניה:
https://1pc.co.il/he/product-118496-oem ... _gws-keys2...
עריכה: בכל אופן אנסה את מזלי ואשאל בחנות, בטוח הם מכירים יותר ממני את החברה ואם זה אמור להיות תואם לגוויס. אחרת ארכוש ניסקו כי באמת המתאם שלהם משמעותית זול יותר