שרשור תגובות: Synology משנים כיוון - אין יותר Video station או Advanced Codecs - והמתחרות חוגגות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

זה בהחלט משפר את המצב, ללא ספק. אבל זה שאין יכולת לעשות שום דבר בסיסי במדיה על גבי ה-NAS זה שנמוך משמעותי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
שלום
לא בטוח שהבנתי כל כך איפה הסרת התמיכה של הקודקים פוגשת אותי בהקשר של MEDIA CENTER. מתי MEDIA CENTER משתמש בקודקים? חיפשתי בהגדרות ומצאתי שם רק המרת קבצים. האם זו הכוונה? זה פיצ'ר שאני בכל מקרה לא משתמש בו וכנראה אני גם לא מבין את הצורך בו. אני משתמש בLG שלי להתחבר לNAS בתור FILE SHARE ואני לא מעוניין שהNAS יגע בקבצים בכל מקרה אלא יעביר אותם AS IS.
כן הייתי רוצה לדעת איך MEDIA CENTER מתחבר למאמר...
(אין לי מצלמות, תוכנות SURVAILANCE וכו)
לא בטוח שהבנתי כל כך איפה הסרת התמיכה של הקודקים פוגשת אותי בהקשר של MEDIA CENTER. מתי MEDIA CENTER משתמש בקודקים? חיפשתי בהגדרות ומצאתי שם רק המרת קבצים. האם זו הכוונה? זה פיצ'ר שאני בכל מקרה לא משתמש בו וכנראה אני גם לא מבין את הצורך בו. אני משתמש בLG שלי להתחבר לNAS בתור FILE SHARE ואני לא מעוניין שהNAS יגע בקבצים בכל מקרה אלא יעביר אותם AS IS.
כן הייתי רוצה לדעת איך MEDIA CENTER מתחבר למאמר...
(אין לי מצלמות, תוכנות SURVAILANCE וכו)
-
oferlaor
- מנהל

אכן. Transcoding
דוגמא. צילמת באייפון וידאו hevc ותרצה לצפות במכשיר שלא תומך ב hevc של האייפון. המדיה סנטר היה מטפל בזה.
דוגמא. צילמת באייפון וידאו hevc ותרצה לצפות במכשיר שלא תומך ב hevc של האייפון. המדיה סנטר היה מטפל בזה.
האם הסייגים הבאים עוזרים משמעותית?
Surveillance Station on DSM will continue to support server-side processing of AVC (H.264) streams, see the release notes.
Deep Video Analytics (DVA) series models and VisualStation clients will retain support for AVC (H.264) and HEVC (H.265) codecs.
https://www.synology.com/en-us/releaseNote/DSM?model=DS720%2B#ver_72806
Surveillance Station on DSM will continue to support server-side processing of AVC (H.264) streams, see the release notes.
Deep Video Analytics (DVA) series models and VisualStation clients will retain support for AVC (H.264) and HEVC (H.265) codecs.
https://www.synology.com/en-us/releaseNote/DSM?model=DS720%2B#ver_72806
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
אין לי ספק שפניהם לשוק ה enterprise במקביל ל״הזנחה״ מבוקרת של שוק הצרכנים הביתי וה SOHO.
בתור לקוח Synology ב 15 השנים האחרונות [גילוי נאות: את ה NAS בו אני משתמש כעת - (+920) הגרלתי כאן באתר], אני בספק אם ה NAS הבא יהיה של Synology...
השוס של החברה היה ונשאר ה DSM אבל מבחינת משתמש ״צנוע״ בשלהי 2024 עם מתחרים חזקים בסביבה ומליון פתרונות פשוטים ובטוחים יותר מפתיחת פורטים לעולם, הקסם מתפוגג.
וכן, יש גם את הקטנוניות המעצבנת ברמת החומרה ... קחו למשל NAS כמו +DS723 שאני בספק אם נחשב כ״רמת כניסה״... 2GB DDR4 , 1GbE ?? מה נסגר
??
בסדר, מבין ש 10GbE זה לא לכל אחד.. אבל 2.5 ..? מה חסכתם, דולר וחצי.
קצת מזכיר את הגרגרנות של אפל. אבל מה שאפל יכולים להרשות לעצמם, מעט מאד אחרים יכולים ..
בתור לקוח Synology ב 15 השנים האחרונות [גילוי נאות: את ה NAS בו אני משתמש כעת - (+920) הגרלתי כאן באתר], אני בספק אם ה NAS הבא יהיה של Synology...
השוס של החברה היה ונשאר ה DSM אבל מבחינת משתמש ״צנוע״ בשלהי 2024 עם מתחרים חזקים בסביבה ומליון פתרונות פשוטים ובטוחים יותר מפתיחת פורטים לעולם, הקסם מתפוגג.
וכן, יש גם את הקטנוניות המעצבנת ברמת החומרה ... קחו למשל NAS כמו +DS723 שאני בספק אם נחשב כ״רמת כניסה״... 2GB DDR4 , 1GbE ?? מה נסגר
??בסדר, מבין ש 10GbE זה לא לכל אחד.. אבל 2.5 ..? מה חסכתם, דולר וחצי.
קצת מזכיר את הגרגרנות של אפל. אבל מה שאפל יכולים להרשות לעצמם, מעט מאד אחרים יכולים ..
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אבל ת׳כלס, למי שמשתמש בplex כרגע זה לא רלוונטי נכון?
לגבי החומרה החלשה העתידית, הבאסה היא בשדרוג עתידי... זה יהיה מסובך להעביר את כל המידע... (כי לא יהיה אפשר לקחת את הכוננים as is למוצר של חברה אחרת, אם אני לא טועה)
לגבי החומרה החלשה העתידית, הבאסה היא בשדרוג עתידי... זה יהיה מסובך להעביר את כל המידע... (כי לא יהיה אפשר לקחת את הכוננים as is למוצר של חברה אחרת, אם אני לא טועה)
-
oferlaor
- מנהל

רלוונטי מבחינת זה שאם אתה משדרג גרסא, אתה חייב גם לשדרג את Plex לגרסא שכוללת את ה-codecs (הגרסא הרגילה מניחה שהם מותקנים כבר).
לא ניתן להעביר את הדיסקים למוצר של מתחרים. תצטרך לפרמט אותם בשביל להשתמש בהם
לא ניתן להעביר את הדיסקים למוצר של מתחרים. תצטרך לפרמט אותם בשביל להשתמש בהם
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
כאן יש מדריך מעניין בנושא: How to Restore Video Station and HEVC Support on DSM 7.2.2
https://nascompares.com/news/how-to-res ... dsm-7-2-2/
https://nascompares.com/news/how-to-res ... dsm-7-2-2/
-
oferlaor
- מנהל

אין השלכה למי שמשתמש בסטרימר בקטע של סטרימינג.
יש השלכות אם משתמשים באפליקציות כמו photos.
יש השלכות אם משתמשים באפליקציות כמו photos.