חסימת חשבון ווטס אפ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם הוא לא עשה את זה, רוב הסיכויים שמישהו מהחברים שלו דווח עליו או שהשתלטו לו על החשבון. הרבה אין מה לעשות חוץ מלפנות אליהם (יש אתר).
אם זה לא משהו חמור, לרוב זו חסימה זמנית ואז משתחרר מעצמו. השאלה מה הטריגר לחסימה.
בכל מקרה, זה מה שהם אומרים שצריך לעשות - request a review:
https://faq.whatsapp.com/46588317870835 ... f=uf_share
אם זה לא משהו חמור, לרוב זו חסימה זמנית ואז משתחרר מעצמו. השאלה מה הטריגר לחסימה.
בכל מקרה, זה מה שהם אומרים שצריך לעשות - request a review:
https://faq.whatsapp.com/46588317870835 ... f=uf_share
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לי חסמו. הם לא נותנים יותר מידי פרטים. אמרו לי שכמה משתמשים שונים התלוננו עלי. בדקתי בשלושת הימים הראשונים לאחר החסימה והחשבון עדיין היה חסום. שמתי לי תזכורת לבדוק כל 3 חודשים ובפעם הראשונה שקפצה התזכורת החשבון כבר לא היה חסום. אין לי מושג כמה זמן הוא באמת היה חסום.
מבין את התסכול. זה חוסר אונים מטורף. אני מחזיק כרגע בשני סימים על המכשיר עם שני חשבונות וואטסאפ.
מבין את התסכול. זה חוסר אונים מטורף. אני מחזיק כרגע בשני סימים על המכשיר עם שני חשבונות וואטסאפ.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תראה איזה אפליקציה מרושעת זו.
נניח כמה ילדים בכיתה של פותח השירשור החליטו להעיף את הילד מהוואצאפ.
עשו עליו אמבוש של report עד לחסימת החשבון.
ועכשיו אין עם מי לדבר.
ניסיתי לדבר עם התמיכה, זה לא מועיל.
כמו שאמרת. אם אתה לא שם אתה לא קיים.
אז ילד עובר התעללות דיגיטלית.
ועכשיו אין עם מי לדבר.
אז ילד עובר התעללות דיגיטלית.
הילדים מרושעים.27/10/2024 22:58zovirax כתב: תראה איזה אפליקציה מרושעת זו.
ועכשיו אין עם מי לדבר.
אז ילד עובר התעללות דיגיטלית....
האפליקציה ממומשת בצורה רשלנית וחסרת התחשבות.
לפי מה שנראה גם התמיכה שלהם לא קיימת ולא ממש רוצה לעזור.
אפליקציה כזאת צריכה להעלם.
כמו שאמרו לפניי לפעמים אין אופציה.
מבחינתי כל מה שניתן העברתי לטלגרם או יישומים אחרים.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
הבעיה הרבה יותר קשה: אין כל דרך לבצע ניטור של האפליקציה אצל ילדים, וכמו שהם מאוד מהר מגלים, אם הם שולחים לעצמם לינק ל-YouTube למשל, הם יכולים לראות את הסרטון in-line, מבלי שהגבלות הגיל של YouTube חלות עליהם, וגם אם יש להם גישה רק ל-YouTube Kids.
פייסבוק פטרו את עצמם מלטפל בבעיה הזו בכך שהאפליקציה מיועדת לגיל 16 ומעלה, ואם התקנת לילד צעיר יותר, זה על אחריותך.
בארה״ב הגיל המינימלי הוא 13, אבל שם בכל מקרה אף אחד לא משתמש ב-Whatsapp, אלא רק ב-Messages של אפל. לא ש-אפל יותר טובים - האפליקציה שלהם נבנתה במכוון כדי לגרום לביריונות ולנידוי של כל ילד שההורים שלו קנו לו אנדרואיד. וזה עובד - כיום בארה״ב כמעט לכל הילדים יש אייפון.
פייסבוק פטרו את עצמם מלטפל בבעיה הזו בכך שהאפליקציה מיועדת לגיל 16 ומעלה, ואם התקנת לילד צעיר יותר, זה על אחריותך.
בארה״ב הגיל המינימלי הוא 13, אבל שם בכל מקרה אף אחד לא משתמש ב-Whatsapp, אלא רק ב-Messages של אפל. לא ש-אפל יותר טובים - האפליקציה שלהם נבנתה במכוון כדי לגרום לביריונות ולנידוי של כל ילד שההורים שלו קנו לו אנדרואיד. וזה עובד - כיום בארה״ב כמעט לכל הילדים יש אייפון.
- dr0r
-
- חבר ותיק

Google Messages תומך כבר שנים. אפל הוסיפו תמיכה ל-iMessage בגירסה החדשה (iOS 18), בגלל שהאיחוד האירופי כופפו להם את היד - וכמובן שהם עשו את עקום. במקום להבין מהרשת אם הצד השני תומך (כמו שגוגל וסמסונג עושות למשל), צריך להפעיל את זה בהגדרות של האפליקציה, וגם אז זה מופעל רק אחרי שמתקבלת ההודעה הראשונה. הם עושים הכל כדי שהביריונות תוכל להמשיך.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נכון למרבה הצער. זה לא רק בסביבה הקרובה שלך אלא בכל הארץ. ישראל היא ארץ העדר. כולם יוצאים מהנחה אוטומטית שלכולם יש ווטסאפ, ואם מישהו יאמר שאין לו יביטו עליו כמו על חייזר.27/10/2024 20:07kingikra כתב: לא חולק עליך אבל מבחינתי, אם אתה לא שם, אתה לא קיים (מדבר אך ורק על הסביבה הקרובה שלי).
גם וולט רעה למסעדות אבל בשנים האחרונות, כמעט ולא אכלתי במסעדות שלא שם. הנוחות ממכרת....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
עזוב את זה, שיביטו עליי איך שרוצים, אבל זה כבר פוגע ברמה הכי פרקטית. מעולם לא היה לי ווטסאפ ומעולם היא לא הייתה חסרה לי (כי לאישה יש, וכל התנהלות הקשורה לילד המחייבת ווסטאפ נזרקת אליה28/10/2024 18:48dragon כתב: נכון למרבה הצער. זה לא רק בסביבה הקרובה שלך אלא בכל הארץ. ישראל היא ארץ העדר. כולם יוצאים מהנחה אוטומטית שלכולם יש ווטסאפ, ואם מישהו יאמר שאין לו יביטו עליו כמו על חייזר....
מה עשית? התקנת וואטסאפ? למרות מה שישראכרט מפרסמים, נציג אנושי הוא לא ברירית מחדל שם. כשנמאס לי מהבוט שלהם, התחלתי פשוט לרשום "נציג" על כל שאלה שלו, רק כך הופיעה אפשרות של נציג אנושי בתפריט.29/10/2024 11:08ICE-MAN כתב: אבל השבוע התברר לי שלא לעולם חוסן. הייתי זקוק לשירות הלקוחות של ישראכרט, והתברר לי שלא ניתן לפנות במייל! זו או ווטסאפ או להתקשר ולהמתין חצי שעה על הקו. לא רק לילדים לא קל, גם לדינוזאורים....
הרשתות בארץ תומכות?...
אני בעד, אם יש תוכנות לא של גוגל.
אבל כרגע נראה ש-Signal הוא תחליף הולם יותר. מה גם שבזה יש יתרון: לא חייבים לחשוף מספר טלפון.
- dr0r
-
- חבר ותיק

אני לא יודע אם כולן תומכות. בשלב מסויים גוגל התייאשו מלנסות לשכנע את כל הרשתות בעולם לתמוך בזה, ויצרו מסלול עוקף, מבוסס data. כך שגם אם הרשת לא תומכת, זה עדיין עובד (כל עוד בצד השני הרשת תומכת, או שמופעל המעקף). יש אפליקציות חלופיות, אבל כנראה בלי המעקף.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 165 פעמים
MMS גם יקר.
סלקום/גולן טלקום 60 אגורות להודעה.
שאר הספקיות, 2 שקל
סלקום/גולן טלקום 60 אגורות להודעה.
שאר הספקיות, 2 שקל
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)