לבעלי ראוטרASUS WIFI 7 - האם יש לכם 4k QAM?
אז בשעה טובה התחדשתי לי בראוטר Asus zenwifi 7 BT10 ,
לפי המפרט של עמוד המוצר, זה אמור לתמוך בשטית האפנון הזו. - מצורף תמונות
ברצועת התדר של ה6, אני מנסה להפעיל והאופציה הכי גבוהה היא 1024.
האם למישהו גם זה ככה? (לבעלי ASUS BE98 למינהם\ BE88)
לכן בהתאם לחוסר היכולת שלי להפעיל - אני מקבל 'רק' לכל היותר 4.8giga באלחוטי, במקום ה5.7 התיאורטי.
לא שאני לא יכול לישון בגלל זה בלילה, אבל כן אשמח לדעת למי שיש.
-------------------
באותה נשימה, במידה ומישהו רוצה יחידה של asus bt10 wifi7 מזמן לדבר איתי בפרטי או asus ax88u
לפי המפרט של עמוד המוצר, זה אמור לתמוך בשטית האפנון הזו. - מצורף תמונות
ברצועת התדר של ה6, אני מנסה להפעיל והאופציה הכי גבוהה היא 1024.
האם למישהו גם זה ככה? (לבעלי ASUS BE98 למינהם\ BE88)
לכן בהתאם לחוסר היכולת שלי להפעיל - אני מקבל 'רק' לכל היותר 4.8giga באלחוטי, במקום ה5.7 התיאורטי.
לא שאני לא יכול לישון בגלל זה בלילה, אבל כן אשמח לדעת למי שיש.
-------------------
באותה נשימה, במידה ומישהו רוצה יחידה של asus bt10 wifi7 מזמן לדבר איתי בפרטי או asus ax88u
תתחדש!
שלי אמורים להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים גם.
אני יודע שגם בWifi 6e יש רצועת 6GHz.
אולי ההגדרה שאתה רואה קשורה אליו ולא לWifi 7? שים לב שיש שם הגדרות למטה שרשום עליהן Wifi 7
עריכה: שים לב גם שאמרת 5.7 תיאורטי. אף פעם לא מקבלים את המקסימום של SPEC מסוים.
נתקלת בביקורת שקיבלו מעל 5GHz במציאות?
אולי ההגדרה שאתה רואה קשורה אליו ולא לWifi 7? שים לב שיש שם הגדרות למטה שרשום עליהן Wifi 7
נתקלת בביקורת שקיבלו מעל 5GHz במציאות?
אתה מערבב בין מושגים.23/10/2024 19:18avob כתב: תתחדש!
נתקלת בביקורת שקיבלו מעל 5GHz במציאות?...
בכל מקרה, הגעתי למהירות של 5.7gb , וזה רק ברדיו של כמטר וחצי. משם זה 'צונח' לכ4.8\4.3
כנראה באג בGUI
אז לא שינית שום הגדרה בשביל להגיע למהירות? רק התקרבת אליו?26/10/2024 21:39xsoft7 כתב: אתה מערבב בין מושגים.
בכל מקרה, הגעתי למהירות של 5.7gb , וזה רק ברדיו של כמטר וחצי. משם זה 'צונח' לכ4.8\4.3
כנראה באג בGUI...
בדיוק קיבלתי את שלי ומגדיר אותם
אצלי יש בעיה טיפה שונה. אני מניח את הפיקסל 8 במרחק 10 ס"מ מהראוטר והוא לא עובר את האלף באלחוטי. רשום שמחובר ל2.4+5 ולא התחבר לרצועה של ה6ghz29/10/2024 22:06xsoft7 כתב: ידוע שככל שעולים בתדר, הבליעה יותר חזקה, רק לא תיארתי עד כמה, בבדיקה 'מדעית' , כשהגוף שלי חוסם קיבלתי כמה עשרות מגה, ברגע שזזתי, קיבלתי גיגה מלא....
קיבלתי את הפיקסל 9 פרו שלי גם. תדר 6 בכלל לא קולט.
בכל מקרה, זה מגבלה של הפיקסלים (במדינה לא תומכת) . בוואנפלוס 12 שלי עובד מצוין.
נתקלתי בעוד גליץ'- אני אישית צריך רק מדי פעם (בגלל תינוקת בבית) אז הייתי רוצה שרוב היום הוויפי יהיה מכובה (כל הבנדים) , נראה שכן קיימת האופציה - אבל ברגע שאני מכבה בנד אחד - הרשתות האחרות כן מופיעות, אבל לא ניתו להתחבר. - ככל הנראה התוכנה עדיין בעייתית.
בכל מקרה, זה מגבלה של הפיקסלים (במדינה לא תומכת) . בוואנפלוס 12 שלי עובד מצוין.
נתקלתי בעוד גליץ'- אני אישית צריך רק מדי פעם (בגלל תינוקת בבית) אז הייתי רוצה שרוב היום הוויפי יהיה מכובה (כל הבנדים) , נראה שכן קיימת האופציה - אבל ברגע שאני מכבה בנד אחד - הרשתות האחרות כן מופיעות, אבל לא ניתו להתחבר. - ככל הנראה התוכנה עדיין בעייתית.
הגרסה שהייתה לך לפני במקרה הייתה 4562?...
כי לפי מה שרשום ברדיט היא עשתה בעיות בכל הגדרה בערך (הצלחתי להימנע ממנה).