מבחן ראשון ל JVC NZ700
בדיוק ,כמו כן הוא טוען גם שהיתרון הגדול של nz800 הוא בעיקר בעיבוד התמונה ויכולת לשיפט 8K משופר.יחסית להבדל במחיר זה הבדל קטן22/10/2024 18:01yarino כתב: קראתי את זה בשבוע שעבר, הוא טוען שבשילוב ה Envy התמונה מדהימה וסופר קונטרסטית....
הבחור בעלים של ה 800 לפי הביקורת והוא כותב שה 700 יותר קונטרסטי מהמקרן שלו,הלייזר דייינג של ה 700 עובד יותר טוב מהמקרן שלו.22/10/2024 18:11חושחאש כתב: בדיוק ,כמו כן הוא טוען גם שהיתרון הגדול של nz800 הוא בעיקר בעיבוד התמונה ויכולת לשיפט 8K משופר.יחסית להבדל במחיר זה הבדל קטן...
....
האמת אותי אף פעם זה לא משך 3D הבאסה היחידה מבחינתי בnz700 שאין לו שיפט ל8k למרות שלא רואים איזו התקדמות בנושא מבחינת תכנים בשנים הקרובות לא ידוע לי על שום תוכן שצולם ב8k לקולנוע או לסטירימניג22/10/2024 21:48mulder כתב: כמעט כל מקרן הכי פשוט מגיע עם 3D , אני מבין את הראש שלהם (רוצה דגם עם תלת מימד? אז תכין כליה) אבל זה פיצ'ר שולי גם מבחינת השקעה....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
תלת מימד כשנעשה טוב הוא חוויית צפיה, תמיד טוב שיש את האפשרות. אני אעדיף את זה במקרים מסוימים גם מול 4K .22/10/2024 23:19חושחאש כתב: האמת אותי אף פעם זה לא משך 3D הבאסה היחידה מבחינתי בnz700 שאין לו שיפט ל8k למרות שלא רואים איזו התקדמות בנושא מבחינת תכנים בשנים הקרובות לא ידוע לי על שום תוכן שצולם ב8k לקולנוע או לסטירימניג...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
תלת מימד היה מעולה כשהיה תוכן. אין תוכן חדש בזה, אז לא שווה את ההשקעה 
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

בהפצה המסחרית לאולמות הקולנוע יש עדיין 3D למיטב ידיעתי, זה יחסית נזנח לשוק הביתי רק בגלל שיצרני טלויזיות החליטו להפסיק לכלול את זה במסכים. אם היו עדיין מסכים תומכים היה הרבה יותר תוכן, הביצה והתרנגולת.. יש יותר לקוחות של טלו' מאשר מקרנים והמסכים דאז היו קטנים יחסית וכל הטכנולוגיה קצת הקדימה את הגדלים שיש היום. על מסך קטן זה באמת לא נראה ככ מרשים, והמקסימום שהיה אז להציע היה 65" אם אני לא טועה.23/10/2024 11:43oferlaor כתב: תלת מימד היה מעולה כשהיה תוכן. אין תוכן חדש בזה, אז לא שווה את ההשקעה
...
זה אירוני, כי דווקא היום עם מסכי טלו' גדולים וטובים יותר עם 4K אפשר היה להחזיר את החוויה הזאת שוב בצורה מוצלחת יותר. קראתי לא מזמן שיש מחשבה של יצרנים לחזור לזה, נראה.
היום יש עדיין תוכן 3D בבלוריי, פשוט זה בטפטופים ולא כל סרט שלישי כמו שהיה אז.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
גם בהפצות זה נדיר מאוד. אני מוזמן ללא מעט הקרנות בכורה וקשה לי לזכור את הסרט האחרון שזכה למשקפיים.
גם בבלוריי, איזה סרט זה שוחרר בו לאחרונה? מה גם שצריך לבחור - או 4K HDR או 3D... אצלי בתחרות הזו יש חד משמעית זוכה אחד - 4K HDR...
גם בבלוריי, איזה סרט זה שוחרר בו לאחרונה? מה גם שצריך לבחור - או 4K HDR או 3D... אצלי בתחרות הזו יש חד משמעית זוכה אחד - 4K HDR...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון, אולי בארץ, אבל בארהב יוצאים בלי בעיה בתלת מימד בקולנוע.23/10/2024 13:31oferlaor כתב: גם בהפצות זה נדיר מאוד. אני מוזמן ללא מעט הקרנות בכורה וקשה לי לזכור את הסרט האחרון שזכה למשקפיים.
גם בבלוריי, איזה סרט זה שוחרר בו לאחרונה? מה גם שצריך לבחור - או 4K HDR או 3D... אצלי בתחרות הזו יש חד משמעית זוכה אחד - 4K HDR......
לגבי מה שוחרר לאחרונה בבלוריי, כמו שאמרתי זה לא פורמט רגיל לכן זה עדיין פה ושם אבל נראה שלפחות יש זרם איטי וזה לא נפסק לגמרי.
למשל דדפול החדש ייצא בקרוב, m.i fallout , יש פירוט באתר bluray .
זה לא עניין של תחרות, 4K ייראה נטו יותר טוב, אבל אם יש תלת מימד טוב זה מבחינתי יהיה עדיף בהתאם לתוכן. השלמתי לאחרונה צפיה של 2 הסרטים של the amazing spider-man שמעולם לא ראיתי, הראשון ב 4K , את השני בחרתי ב 3D ואני יכול לומר שהתלת מימד שלו אולי בין הטובים שראיתי ולא מצטער לשניה שלא ראיתי אותו ב 4K.
אני גם אוהב את זה .. אבל איזה סרטים טובים יצאו בשנתיים האחרונות ב- 3D ?22/10/2024 18:59ride כתב: קראתי לפני שבועיים ואכן מדובר במוצר מנצח שכנראה יהפוך ללהיט. הבאסה היחידה שאין 3D (ואני מת על הפורמט...יודע, אני חריג)...
אשמח לדעת אם פספסתי איזה סרט טוב .