ps3mee כתב:הם יקרנים גדולים וזו עובדה רוצה לנסוע אני לא אעצור אותך....
מבצעים באניגמה - מישהו היה? שווה משהו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
אני מצטער אבל לגבי יריד המכירות של פאנסוניק שימשך כנראה עד סוף השבוע -לא ינתנו מחירים אלא רק בחנות.
אתמול התקשר מישהו שהזדהה כמישהו מהפורום וקיבל את כל ליין המחירים של מבצעי פנסוניק .
מסתבר שהבחור היה בחנות במרכז והשתמש בכך כדי לנגח את החנות ההיא -עברו 3 שניות מגמר השיחה ועד לשיחת התלונה של בעל החנות ההיא לנציג פנסוניק שעמד לידי בחנות .
לכן מחירים ינתנו במקום -והם יהיו מיווחדים כיאה למחירי יריד .
מי שבאמת מעונין לקנות לא יפסיד בוודאות וכבר כתבתי לps3mee וזה נכון לכולם -מי שיבוא מהמרכז ויקנה מסך יקבל את החזרי הנסיעה..
אני מצטער אבל לגבי יריד המכירות של פאנסוניק שימשך כנראה עד סוף השבוע -לא ינתנו מחירים אלא רק בחנות.
אתמול התקשר מישהו שהזדהה כמישהו מהפורום וקיבל את כל ליין המחירים של מבצעי פנסוניק .
מסתבר שהבחור היה בחנות במרכז והשתמש בכך כדי לנגח את החנות ההיא -עברו 3 שניות מגמר השיחה ועד לשיחת התלונה של בעל החנות ההיא לנציג פנסוניק שעמד לידי בחנות .
לכן מחירים ינתנו במקום -והם יהיו מיווחדים כיאה למחירי יריד .
מי שבאמת מעונין לקנות לא יפסיד בוודאות וכבר כתבתי לps3mee וזה נכון לכולם -מי שיבוא מהמרכז ויקנה מסך יקבל את החזרי הנסיעה..
052-4200610
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אמנם בו 14,אבל הודעה כזאת חסרת אחריות,ולא מבוססת,אין לה מקום כאן.aloni כתב:ps3mee כתב:הם יקרנים גדולים וזו עובדה רוצה לנסוע אני לא אעצור אותך.......
עובדה זו תכנית טלוויזייה,לא מה שכתבת כאן.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
למה לא קיבלתי החזר הוצאות נסיעה ?il62 כתב:מרטין
מי שבאמת מעונין לקנות לא יפסיד בוודאות וכבר כתבתי לps3mee וזה נכון לכולם -מי שיבוא מהמרכז ויקנה מסך יקבל את החזרי הנסיעה.....
ירון
מתחשב במצבו....
KOOKE כתב:מאירקה.
אם אני לא טועה ps3mee הוא כולה בן 14 זה קצת מוגזם לבקש ממנו להתבגר..זה לא ממש בשליטתו.
שלמה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: