מבצעים באניגמה - מישהו היה? שווה משהו?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לך איזה דוגמא לדגמים "המסכנים" שהם מוכרים?ps3mee כתב:אני ראיתי שהם מוכרים בעיקר דגמים מסכנים שהם לא צריכים....
ועל מה מבוססת העובדה שהם יקרנים?
לא מסכים בכלל אני רכשתי לפני חודשיים ואת חווית הרכישה ויותר חשוב השירות שקיבלתי אחרי זה לא הייתי מוצא באף חנות אחרת באיזור הצפון וזה אני אומר בוודאות ובתור אחד שקצת מתעסק עם חברות שנותות שירות ביום יום.
העבודה שישראל ואלי עשו הן בשלבי המכירה והייעוץ והן בשלבי ההתקנה והכיול הם מושלמים. ויותר חשוב אין לי ספק שבפעם הבאה שאצטרך לקנות משהוא אחסוף לעצמי לא מעט סיבובים עם הרכב.
העבודה שישראל ואלי עשו הן בשלבי המכירה והייעוץ והן בשלבי ההתקנה והכיול הם מושלמים. ויותר חשוב אין לי ספק שבפעם הבאה שאצטרך לקנות משהוא אחסוף לעצמי לא מעט סיבובים עם הרכב.
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שים לב שהמחירים האמיתיים הם לא מה שרשום באתר,בדוק. {המחירים לא מעודכנים כמו בהרבה אתרים}
מעבר לזה, רצוי לקבוע עובדות כאלה או אחרות על סמך ניסיון ממשי, שזה אומר ביקור בחנות
ורק לאחר מכן לצאת בהכרזות כגון שלך.
מעבר לזה, רצוי לקבוע עובדות כאלה או אחרות על סמך ניסיון ממשי, שזה אומר ביקור בחנות
ורק לאחר מכן לצאת בהכרזות כגון שלך.
ps3mee
אל תשכח שהכרזות כאלו עלולות לפגוע בפרנסתם של בעלי העסק. לכן כמו שאמרו קודמיי, לפני שמכריזים בצורה כה מוחלטת שהם כביכול יקרנים או מוכרים דגמים "מסכנים" כדאי לבדוק בעצמך ולפרט העובדות עליהן אתה מבסס את דעתך.
בניגוד לדעתך שמעתי רק טובות על חנות אניגמה
שלמה
אל תשכח שהכרזות כאלו עלולות לפגוע בפרנסתם של בעלי העסק. לכן כמו שאמרו קודמיי, לפני שמכריזים בצורה כה מוחלטת שהם כביכול יקרנים או מוכרים דגמים "מסכנים" כדאי לבדוק בעצמך ולפרט העובדות עליהן אתה מבסס את דעתך.
בניגוד לדעתך שמעתי רק טובות על חנות אניגמה
שלמה
זו חוצפה מה שאתה עושה.
קודם קובע עובדות בלתי מבוססות ואח"כ מבקש לבדוק. תתבגר.ps3mee כתב:טוב אני מבקש סליחה אז אם המחיר באמת טוב אפשר קישור לנציג החברה בקשר להצעת מחיר בכדי שאוכל לבדוק בעצמי?...
ps3mee
לפי מה שכתבת אני בטוח ומשוכנע שלא ביקרת בחנות.
לכן אני מזמין אותך אישית לבקר ולהתרשם בעצמך מהחנות ,מהמוצרים ,מהשירות והמחירים.
ואם תרכוש משהו תקבל זיכוי על הוצאות הדלק על כך שבאת מרחוק.
לפי מה שכתבת אני בטוח ומשוכנע שלא ביקרת בחנות.
לכן אני מזמין אותך אישית לבקר ולהתרשם בעצמך מהחנות ,מהמוצרים ,מהשירות והמחירים.
ואם תרכוש משהו תקבל זיכוי על הוצאות הדלק על כך שבאת מרחוק.
052-4200610
טוב אני הגזמתי אבל כאשר חיפשתי מקום לפנות אליו לגבי הצעות מחיר פשוט לא מצאתי.
נ"ב החנות היא בצפון לא? אני גר ברעננה אני לא חושב שאני אוכל להגיע לצפון רק בשביל להתרשם מטלוויזיות אז אני מבקש הצעת מחיר (אם אפשר בפרטי) לשני דגמים 32 אינץ
32r81b
ld9000
אני אשמח אם תוכל לשלוח לי הצעה ולגבי מי שאמר שאלי להתבגר זה בטיפול
אני מבטיח שאם המחירים לא ימצאו חן בעיני לא להגיד עד מלה אחת רעה על המחירים מה שקרה קרה אני מתנצל ואשמח לקצת מידע
ותודה מראש.
נ"ב החנות היא בצפון לא? אני גר ברעננה אני לא חושב שאני אוכל להגיע לצפון רק בשביל להתרשם מטלוויזיות אז אני מבקש הצעת מחיר (אם אפשר בפרטי) לשני דגמים 32 אינץ
32r81b
ld9000
אני אשמח אם תוכל לשלוח לי הצעה ולגבי מי שאמר שאלי להתבגר זה בטיפול
אני מבטיח שאם המחירים לא ימצאו חן בעיני לא להגיד עד מלה אחת רעה על המחירים מה שקרה קרה אני מתנצל ואשמח לקצת מידע
ותודה מראש.
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
חברים, אני מבקש להרגע.
להכריז ככה הכרזות ללא בדיקה זה לא רציני ובוודאי שלא הוגן.
להכריז ככה הכרזות ללא בדיקה זה לא רציני ובוודאי שלא הוגן.