מישהו יודע אם קיימת אפשרות לשחזר את האנשי קשר שלי כי כנראה סגרו לי תיבה בהוטמייל שלא היתה פעילה הרבה זמן , ואני לא מצליח לשחזר אותה
חייב עזרה תודה רבה
שיחזור אנשי קשר במסנג'ר
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני באותו מצב..
המסנג'ר לייב לא מתחבר - כותב שהסיסמא שגויה, ושאני מנסה לשחזר אותה כתוב שהאתר בבניה, וזה ככה חצי שנה
המסנג'ר לייב לא מתחבר - כותב שהסיסמא שגויה, ושאני מנסה לשחזר אותה כתוב שהאתר בבניה, וזה ככה חצי שנה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
אפשר לחדש תיבה שלא היתה פעילה בהוטמייל
מכניסים את הכתובת מייל והסיסמא של פעם והמייל חוזר לפעול מחדש, אמנם ריק מתוכן ודואר ישן, אבל פועל.
ככה שאם המסנג'ר שולח לך את הסיסמא למייל אתה יכול לחדש את התיבה ולבקש שישלחו לך את הסיסמא למייל
מכניסים את הכתובת מייל והסיסמא של פעם והמייל חוזר לפעול מחדש, אמנם ריק מתוכן ודואר ישן, אבל פועל.
ככה שאם המסנג'ר שולח לך את הסיסמא למייל אתה יכול לחדש את התיבה ולבקש שישלחו לך את הסיסמא למייל
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
אבל הדף שעושה את זה בבניה כבר חצי שנה, אולי יותר..
אני ממש אוהבת את המסנג'ר אבל אני לא מצליחה לעשות כלום כדי להפעיל אותו. ואני יודעת שיש עוד המון אנשים עם הבעיה הזו..
אני ממש אוהבת את המסנג'ר אבל אני לא מצליחה לעשות כלום כדי להפעיל אותו. ואני יודעת שיש עוד המון אנשים עם הבעיה הזו..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"