קניתי ראוטר Iskratel ונתקעתי
שלום לכולם
אני לקוח של סיב של סלקום (על תשתית בזק).
קניתי ראוטר Iskratel במחשבה שזה כל מה שאני צריך.
גיליתי להפתעתי שאני צריך עכשיו לקנות ג'יביק GPON.
הסתכלתי על הרשימה של בזק בג'יביקים התומכים ולא מצאתי שום מקום שאפשר לרכוש אותם.
הראוטר היה דיי יקר אז לא בא לי לזרוק את הכסף לפח ולקנות ממיר מדיה וכו'.
מה אני יכול לעשות כדי לעבוד עם הראוטר הזה? אין לי בעיה לעבור חברה אם זה מה שצריך.
סלקום לא מספקים ג'יביק, גם לא גילת טלקום.
תודה מראש, אביב.
אני לקוח של סיב של סלקום (על תשתית בזק).
קניתי ראוטר Iskratel במחשבה שזה כל מה שאני צריך.
גיליתי להפתעתי שאני צריך עכשיו לקנות ג'יביק GPON.
הסתכלתי על הרשימה של בזק בג'יביקים התומכים ולא מצאתי שום מקום שאפשר לרכוש אותם.
הראוטר היה דיי יקר אז לא בא לי לזרוק את הכסף לפח ולקנות ממיר מדיה וכו'.
מה אני יכול לעשות כדי לעבוד עם הראוטר הזה? אין לי בעיה לעבור חברה אם זה מה שצריך.
סלקום לא מספקים ג'יביק, גם לא גילת טלקום.
תודה מראש, אביב.
למיטב ידיעתי (ומנסיון אישי) סלקום משאילים ממיר מדיה ONT חינם (יש לי אחד כזה, שלהם תוצרת נוקיה 2.5G) . המאמץ: שיחת טלפון אליהם ... אולי גם תשקול לשדרג לחבילה 2.5G (*זמנית*) לטובת המתאם..
טוב אז קניתי ג'יביק של נוקיה g-010S-A
מהרגע הראשון הראוטר פשוט מקרטע לא משנה מה ניסיתי.
יש בראוטר פיצ'ר של בדיקת מהירות דרך הראוטר שם אני מקבל קרוב מאוד ל1000 מגה.
בכל המכשירים המחוברים קווית ואלחוטית האינטרנט מקרטע, נניח אני פותח אתר לפעמים צריך לחכות 5-10 שניות עד שהוא נפתח.
בדיקות מהירות במכשירים השונים בבית בין 50 ל300 מגה במרחק אפס מהראוטר.
דיברתי עם היבואן בנדא, אמרו לי לעדכן קושחה, עדכנתי, כלום לא השתנה.
אמרו שהם ינסו לתת תמיכה בטים ויואר ואם לא יצליחו לסדר אני אצטרך להביא אותו למעבדה, לא שאני יכול להיות בלי ראוטר עכשיו עד ש"יתקנו" שירות זוועה.
אני ממש מתחרט שהלכתי על המסלול הזה אני כבר מופסד ב600 ש"ח והאינטרנט על הפנים.
עשיתי בדיקה של iperf מהפלאפון שמחובר ב5ghz במהירות 1200 מגה זה התוצאות, אני לא ממש מכיר את הבדיקה הזאת ולא יודע לקרוא את התוצאות אבל אם אני מבין נכון זה נראה רע.
אם למישהו יש רעיון איך לצאת מהתסבוכת הזאת אני ממש אשמח לעזרה.
תודה, אביב
מהרגע הראשון הראוטר פשוט מקרטע לא משנה מה ניסיתי.
יש בראוטר פיצ'ר של בדיקת מהירות דרך הראוטר שם אני מקבל קרוב מאוד ל1000 מגה.
בכל המכשירים המחוברים קווית ואלחוטית האינטרנט מקרטע, נניח אני פותח אתר לפעמים צריך לחכות 5-10 שניות עד שהוא נפתח.
בדיקות מהירות במכשירים השונים בבית בין 50 ל300 מגה במרחק אפס מהראוטר.
דיברתי עם היבואן בנדא, אמרו לי לעדכן קושחה, עדכנתי, כלום לא השתנה.
אמרו שהם ינסו לתת תמיכה בטים ויואר ואם לא יצליחו לסדר אני אצטרך להביא אותו למעבדה, לא שאני יכול להיות בלי ראוטר עכשיו עד ש"יתקנו" שירות זוועה.
אני ממש מתחרט שהלכתי על המסלול הזה אני כבר מופסד ב600 ש"ח והאינטרנט על הפנים.
עשיתי בדיקה של iperf מהפלאפון שמחובר ב5ghz במהירות 1200 מגה זה התוצאות, אני לא ממש מכיר את הבדיקה הזאת ולא יודע לקרוא את התוצאות אבל אם אני מבין נכון זה נראה רע.
אם למישהו יש רעיון איך לצאת מהתסבוכת הזאת אני ממש אשמח לעזרה.
תודה, אביב
>אם למישהו יש רעיון איך לצאת מהתסבוכת הזאת
קיבלת אחד בתגובה הקודמת. תשתמש בו...
קיבלת אחד בתגובה הקודמת. תשתמש בו...
עברתי לגילת טלקום, הסיבה שקניתי את הראוטר הזה כי יש לו sfp cage, אני לא רוצה שני מכשירים בסלון.05/11/2024 21:44rafi_d כתב: >אם למישהו יש רעיון איך לצאת מהתסבוכת הזאת
קיבלת אחד בתגובה הקודמת. תשתמש בו......
ברור שאני יכול עכשיו לקחת מכשיר מהחברה שאני נמצא בה, הקטע שאני לא רוצה שהכסף שהשקעתי בראוטר ובג'יביק ילך לפח.
טוב שאתה מעדכן מהפוסט הראשון שאתה כבר לא בסלקום... (שם היה פתרון חינם ). אגב, אני עברתי בדיוק בכיוון ההפוך לא מזמן....
כעת תוכל לקנות מתאם סיב ב15$ תואם בזק באלי אקספרס ...
בשני המקרים דובר על מתאם סיב ONU ולא על נתב . ובחיבור לנתב הזה שלך לפורט wan רגיל של ג'יגה שיש לו.
תאימות נתב-גיביק היא תלויה בשני הצדדים האלו... בחרת הפתרון שאפשרי תאורטי, רק דורש ידע בקינפוג נכון ויעודי
כעת תוכל לקנות מתאם סיב ב15$ תואם בזק באלי אקספרס ...
בשני המקרים דובר על מתאם סיב ONU ולא על נתב . ובחיבור לנתב הזה שלך לפורט wan רגיל של ג'יגה שיש לו.
תאימות נתב-גיביק היא תלויה בשני הצדדים האלו... בחרת הפתרון שאפשרי תאורטי, רק דורש ידע בקינפוג נכון ויעודי
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 15/11/2024 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.