כורסת מסאז'
לא בטוח שמתאים לפה אבל ננסה בכל זאת...
כחובב מושבע של מסאז'ים חשקה נפשי בכורסת מסאז'.
אחרי שיטוט קצר ברחבי האינטרנט (וגם טיפה בחנויות) מסתבר שהמגוון מטורף (והמספרים לא פחות... ). אינספור מותגים ואינספור מוצרי מדבקה (שאני מניח מיוצרים כולם באותו מפעל אי שם בסין).
גם העלויות מתחילות מכמה אלפים בודדים עד לעשרות אלפים רבים.
התקציב שלי הוא עד 10k.
אשמח לשמוע במה חשוב להתמקד, מעבר לנוחות כמובן ולאכות העיסוי, ומה הסיכון ברכישה של אחד ממוצרי המדבקה היותר זולים.
המלצות למותגים אמינים ומוכרים יתקבלו בברכה.
תודה
אחרי שיטוט קצר ברחבי האינטרנט (וגם טיפה בחנויות) מסתבר שהמגוון מטורף (והמספרים לא פחות... ). אינספור מותגים ואינספור מוצרי מדבקה (שאני מניח מיוצרים כולם באותו מפעל אי שם בסין).
התקציב שלי הוא עד 10k.
אשמח לשמוע במה חשוב להתמקד, מעבר לנוחות כמובן ולאכות העיסוי, ומה הסיכון ברכישה של אחד ממוצרי המדבקה היותר זולים.
תודה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לא מומחה גדול אבל השתמשתי ב2-3 כורסאות
לי חשוב פיצ׳ר ה zero gravity ואפשרות חימום
תוודא מה הם איזורי העיסוי שהכורסה מציעה, ומה התוכניות מסאז׳ים השונות.
מעבר לזה תוודא את הגודל והמקום בבית כי אלו כורסאות ענקיות (אני יודע שבמקרים מסוימים מרכיבים אותן בתוך החדר עצמו כי הן לא עוברות בפתח, אז תוודא את זה)
לי חשוב פיצ׳ר ה zero gravity ואפשרות חימום
תוודא מה הם איזורי העיסוי שהכורסה מציעה, ומה התוכניות מסאז׳ים השונות.
מעבר לזה תוודא את הגודל והמקום בבית כי אלו כורסאות ענקיות (אני יודע שבמקרים מסוימים מרכיבים אותן בתוך החדר עצמו כי הן לא עוברות בפתח, אז תוודא את זה)
יש משהו כזה שהוא יחסית לא בומבסטי כמו האחרים וגם לא יקר במיוחד:20/10/2024 1:30אופיר28 כתב: לא בטוח שמתאים לפה אבל ננסה בכל זאת...
התקציב שלי הוא עד 10k.
תודה...
https://ksp.co.il/web/item/212953?srslt ... v_sxFyMYgV
לפני שנה ומשהו נמכר ב-KSP ב-990 ומכיוון שהיה מציאה הזמנתי בלי להתלבט יותר מדי, רק שהצבע לא התאים מי יודע מה לסלון ולכן הוחזר בסוף.
העיסוי עצמו בגב מאוד אינטנסיבי, עד כדי שמרעיד את כל הגוף, מצד אחד מרגיש אפקטיבי לעומת העדינים יותר מצד שני קשה לצפות בטלויזיה למרות שהזוית מתאימה כי התמונה רועדת
החלק של הצוואר לא מתלבש טוב לכל אחד כנראה, אז עדיף למצוא מקום שנמצא בתצוגה ולוודא לפני.
לא בדקתי אופציות גדולות ויקרות יותר כי זה לא משהו שהייתי מכניס לבית בכל מקרה. היו צבעים אחרים אבל נמכרו ביותר מכפול בחנויות אחרות כך שלא בא בחשבון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
זה מוצר שבפירוש לא קונים ברשת, חובה להתנסות כי יש אינספור תצורות של עיסוי, החיפושים ברשת זה בזבוז זמן.
יוצא לי כמעט כל שנה להתנסות עם מספר כורסאות כאלו בחו"ל, זה חלום (יקר!).
יוצא לי כמעט כל שנה להתנסות עם מספר כורסאות כאלו בחו"ל, זה חלום (יקר!).
אתה תצטרך לעשות קצת חקר שוק - פיזי
מציע לך ללכת ל-בילו סנטר (אם אתה גר באיזור המרכז)
הייתי השבוע ב- ד"ר גב (3 כורסאות מסאז'),
בחנות עמינח (5 כורסאות מסאז' - לדעתי הכי טובות) , הייתה אחת עם מחיר פרסום של 12900 אבל מישהו שהיה שם אמר
לי שהוא רכש מהם ב- 11K ואני אישית מאוד נהנתי ממנה . (אני מדבר על הכורסא אחת לפני היקרה ביותר)
בחנות של אירופלקס (2 כורסאות מסאז') - לא יצא לי לחוות
תלך תבדוק כל אחת מהכורסאות , את הפונקציות , מחיר , אחריות ומידות ואז תוכל להחליט.
מציע לך ללכת ל-בילו סנטר (אם אתה גר באיזור המרכז)
הייתי השבוע ב- ד"ר גב (3 כורסאות מסאז'),
בחנות עמינח (5 כורסאות מסאז' - לדעתי הכי טובות) , הייתה אחת עם מחיר פרסום של 12900 אבל מישהו שהיה שם אמר
לי שהוא רכש מהם ב- 11K ואני אישית מאוד נהנתי ממנה . (אני מדבר על הכורסא אחת לפני היקרה ביותר)
בחנות של אירופלקס (2 כורסאות מסאז') - לא יצא לי לחוות
תלך תבדוק כל אחת מהכורסאות , את הפונקציות , מחיר , אחריות ומידות ואז תוכל להחליט.