מאתמול 9/10/24 בסביבות השעה 14:00 בצהריים ועד כרגע (כ-23 שעות מתחילת התקלה) אין אינטרנט סלקום סיבים שיושב על תשתית בזק באיזור רח' הגלגל בר"ג. בכל 30 שנותי כטכנאי מעולם לא ראיתי תקלת תשתית שנמשכה זמן כה רב.
האם לדעתכם ניתן לפנות לבזק למרות שהלקוח מנוי של סלקום ?
תקלה איזורית בסלקום סיבים ר"ג מאתמול ב14:00
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
היתה פעם תקלה באיזור הצפון בהוט שנמשכה הרבה זמן וגם השפיעה על הסלולרי של פרטנר באותה הזדמנות שגם לא עבד להרבה זמן, לא זוכר כמה זמן זה היה.10/10/2024 12:41Fish72 כתב: מאתמול 9/10/24 בסביבות השעה 14:00 בצהריים ועד כרגע (כ-23 שעות מתחילת התקלה) אין אינטרנט סלקום סיבים שיושב על תשתית בזק באיזור רח' הגלגל בר"ג. בכל 30 שנותי כטכנאי מעולם לא ראיתי תקלת תשתית שנמשכה זמן כה רב.
האם לדעתכם ניתן לפנות לבזק למרות שהלקוח מנוי של סלקום ?...
בכל מקרה זה כמו עם חברת חשמל, אין טעם לפנות לבזק כי התשתית שלהם אז בוודאי שהם מודעים ועובדים לפתור אותה, ובטוח שהתקשרו כבר מאות אנשים לדווח בכל מקרה.
השאלה היותר רלבנטית זה כמה פיצוי הם חייבים, במקרה שהיה בצפון נתנו פיצוי עלוב.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
רושם לעדכן שהתקלה הסתדרה לאחר כ-24 שעות היום בצהריים.
התקשרתי כל כמה שעות לסלקום והתומכות חזרו על התקליט "מצטערים תקלה איזורית". לא ניתן היה להגיע לדרג גבוה יותר ולברר מה מהות התקלה. בנוסף, לא יכולתי להגיע לנציג בזק כי הלקוח אינו מנוי שלהם ולא ניתן לעבור את סינון המענה הקולי.
היה לי אצל הלקוח קו "גיבוי" VDSL עם ציוד פרטי שלי, אבל הבעיה הייתה שלקח למודם להסתנכרן כ-10 דקות בכל פעם שאתחלתי אותו והמהירות הייתה נמוכה להחריד - מהירות הורדה של 1 מגה לשניה. אני משער שזה קשור לבעיות בתשתית האיזורית. בכל מקרה תשלום חודשי מיותר של כ-120 שח שיבוטל בקרוב עקב חוסר היעילות.
מה שעשיתי בסוף זה חיברתי תשתית חיבור של בזק לשעם שקיימת אצל הלקוח, מה שנתן אינטרנט סביר לעד שהתקלה הסתדרה. (מאחר וזה מחובר במודם אלקטל ישן לקו נל"ן מאובטח, זה לא אפשר לי לפתוח פורטים לחיבור מרחוק באמצעות VNC, אבל זה היה יותר טוב מכלום).
תודה על הפידבק וחג שמח.
התקשרתי כל כמה שעות לסלקום והתומכות חזרו על התקליט "מצטערים תקלה איזורית". לא ניתן היה להגיע לדרג גבוה יותר ולברר מה מהות התקלה. בנוסף, לא יכולתי להגיע לנציג בזק כי הלקוח אינו מנוי שלהם ולא ניתן לעבור את סינון המענה הקולי.
היה לי אצל הלקוח קו "גיבוי" VDSL עם ציוד פרטי שלי, אבל הבעיה הייתה שלקח למודם להסתנכרן כ-10 דקות בכל פעם שאתחלתי אותו והמהירות הייתה נמוכה להחריד - מהירות הורדה של 1 מגה לשניה. אני משער שזה קשור לבעיות בתשתית האיזורית. בכל מקרה תשלום חודשי מיותר של כ-120 שח שיבוטל בקרוב עקב חוסר היעילות.
מה שעשיתי בסוף זה חיברתי תשתית חיבור של בזק לשעם שקיימת אצל הלקוח, מה שנתן אינטרנט סביר לעד שהתקלה הסתדרה. (מאחר וזה מחובר במודם אלקטל ישן לקו נל"ן מאובטח, זה לא אפשר לי לפתוח פורטים לחיבור מרחוק באמצעות VNC, אבל זה היה יותר טוב מכלום).
תודה על הפידבק וחג שמח.