עזרה בכמה בעיות קטנות בc3000
אז ככה כמה שאלות:
1. חיברתי את הכרטיס מסך 7600gt לc3000 דרך חיבור במחשב dvi לvga
עכשיו רואים טוב אבל אבל אם שוליים בצד , מה שאני רוצה בעצם זה שיראו במסך של המחשב רגיל ובlcd יראו גם על כל המסך כרגע רואים אם שוליים של 10 סמ מכל צד .
כיוונתי את זה שההיה במאפיינים =>הגדרות כוונתי שכל מסך ההיה ברזולוציה שלו אבל שאני עושה החל אני רואה את המחשב רגיל ובlcd אני רואה רק את הרקע של שולחן העבודה
בלי העכבר ובלי כל הספריות .
2. רציתי גם לחבר את האודיו מהמחשב למסך ואין לי מגבר יש איזה שהיא אפשרות לחבר את האודיו למסך שכל פעם שאני יעבור למצב של מחשב בlcd אני יוכל גם לשמוע את המחשב ?
תודה רבה אבי.
1. חיברתי את הכרטיס מסך 7600gt לc3000 דרך חיבור במחשב dvi לvga
עכשיו רואים טוב אבל אבל אם שוליים בצד , מה שאני רוצה בעצם זה שיראו במסך של המחשב רגיל ובlcd יראו גם על כל המסך כרגע רואים אם שוליים של 10 סמ מכל צד .
כיוונתי את זה שההיה במאפיינים =>הגדרות כוונתי שכל מסך ההיה ברזולוציה שלו אבל שאני עושה החל אני רואה את המחשב רגיל ובlcd אני רואה רק את הרקע של שולחן העבודה
בלי העכבר ובלי כל הספריות .
2. רציתי גם לחבר את האודיו מהמחשב למסך ואין לי מגבר יש איזה שהיא אפשרות לחבר את האודיו למסך שכל פעם שאני יעבור למצב של מחשב בlcd אני יוכל גם לשמוע את המחשב ?
תודה רבה אבי.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה נמצא במצב שנקרא extend my desktop כלומר "הרחב את שולחן העבודה" אתה צריך לשנות למצב clone בכדי לראות תצוגה כפולה ולא מורחבת .אני רואה את המחשב רגיל ובlcd אני רואה רק את הרקע של שולחן העבודה
בלי העכבר ובלי כל הספריות ....
כן , מיציאת אודיו בכרטיס קול שלך (שקע ירוק) בעזרת כבל Y קצה 1 מחבר pl stereo קטן (תקע אוזניות) קצה שני 2 rca לכניסת PC\HDMI AUDIO בגב המסך .רציתי גם לחבר את האודיו מהמחשב למסך ואין לי מגבר יש איזה שהיא אפשרות לחבר את האודיו למסך שכל פעם שאני יעבור למצב של מחשב בlcd אני יוכל גם לשמוע את המחשב ?...
לגבי התמונה שמתקבלת ע"ג המסך ממחשב תוודא שאתה מוגדר 1360X768 ב 60Hz .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
אנליזר תודה רבה על העזרה
אז ככה בקשר ל clone אני מחובר כרגע ככה ואת השולחן עבודה בlcd אני רואה טוב אבל רואה אם שוליים בשני הצדדים רחבים מעוד
השאלה שלי איך אני עושה clone אבל שבמסך טי וי יראו מסך מלא (שאני מציג איזה סרט זה נההיה לבד מסך מלא )
ובקשר לאודיו היציאה שצינתה תפוסה , קיים מפצל? ליציאה הזאת ?
אז ככה בקשר ל clone אני מחובר כרגע ככה ואת השולחן עבודה בlcd אני רואה טוב אבל רואה אם שוליים בשני הצדדים רחבים מעוד
השאלה שלי איך אני עושה clone אבל שבמסך טי וי יראו מסך מלא (שאני מציג איזה סרט זה נההיה לבד מסך מלא )
ובקשר לאודיו היציאה שצינתה תפוסה , קיים מפצל? ליציאה הזאת ?
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

מצב clone נקבע בכרטיס מסך מה שהוא עושה זה לשלוח את אותה אינפורמציה לשני מסכים שונים אתה לא יכול להגדיר מצב clone למסך אחד ולמסך אחר מצב שונה .
לא ממש הבנתי מה קורה אצלך בתצוגה חוץ מזה שנשמע כאילו המסך מסתנכרן ל 4:3 .
שוב חבר את המסך מיציאת מחשב שלך חבר ב DVI תגדיר רזולציה של 1360X768 60Hz ולא צריכה להיות בעיה .
לא ממש הבנתי מה קורה אצלך בתצוגה חוץ מזה שנשמע כאילו המסך מסתנכרן ל 4:3 .
שוב חבר את המסך מיציאת מחשב שלך חבר ב DVI תגדיר רזולציה של 1360X768 60Hz ולא צריכה להיות בעיה .
תפוסה במחשב או תפוסה במסך ? עקרונית מפצל יכול לעזורובקשר לאודיו היציאה שצינתה תפוסה , קיים מפצל? ליציאה הזאת ?...
אני ינסה שוב להסביר
אני רוצה שיראו במחשב ובמסך אותו דבר
כאשר אני מכוון למצב clone אז רואים טוב אבל לא רואים במסך מסך מלא רואים שוליים בצדדים כי זה מסך רחב מבין ומה שעושה clone זה מעתיק אותו
בעיקרון אני רוצה לראות גם במסך מחשב וגם במסך טי וי על כל המסך הכל !
וכאשר אני מכוון לרזולוציה שאתה אומר ואז אני עושה צרף מסך אני לא רואה כלום כל המסך טי וי
כאשר אני מכוון למצב clone אז רואים טוב אבל לא רואים במסך מסך מלא רואים שוליים בצדדים כי זה מסך רחב מבין ומה שעושה clone זה מעתיק אותו
וכאשר אני מכוון לרזולוציה שאתה אומר ואז אני עושה צרף מסך אני לא רואה כלום כל המסך טי וי
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
מה שאתה צריך לעשות זה במצב CLONE לתת הגדרת רזולוציות לכל מסך בנפרד. לכיוון הטלויזיה אתה צריך להוציא 1360X768 60HZ, ולכיוון המסך של המחשב שלך להגדיר את הרזולוציה המקסימלית שהוא מקבל.aviking21 כתב:אני ינסה שוב להסביר
וכאשר אני מכוון לרזולוציה שאתה אומר ואז אני עושה צרף מסך אני לא רואה כלום כל המסך טי וי...
אני לא יודע אם הדבר הזה אפשרי. אני ניסיתי לעשות את אותו הדבר עם מחשב נייד 15'' שעובד ברזולוציה 1280X720 ועם ה R81 ולא הצלחתי.
מקווה שתצליח
אורי
אני יודע זה בדיוק מה שאני עושה
אבל כאשר אני לוחץ צרף מסך אחרי שהגדרתי את שתי המסכים לרזולוציות להם
שאני עושה צרף מסך אז אני רואה על הטי וי את הרקע של השולחן עבודה בלי סמלים ובלי כלום
ושאני מוריד את הרזולציה עושה שההיה בשתי המסכים אותה רזולציה אז שתי המסכים פועלים אבל בטי וי יש שוליים של 10 סמ כל כיוון וזה מעצבן יש איזה פיתרון לעניין?
תודה אבי
אבל כאשר אני לוחץ צרף מסך אחרי שהגדרתי את שתי המסכים לרזולוציות להם
שאני עושה צרף מסך אז אני רואה על הטי וי את הרקע של השולחן עבודה בלי סמלים ובלי כלום
ושאני מוריד את הרזולציה עושה שההיה בשתי המסכים אותה רזולציה אז שתי המסכים פועלים אבל בטי וי יש שוליים של 10 סמ כל כיוון וזה מעצבן יש איזה פיתרון לעניין?
תודה אבי
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

שים לב למה שכתבתי קודם לכן , כשאתה נכנס להגדרות תצוגה היכן שמופיעים שני המסכים סמן את הצג שאליו חיברת את המסך TV תוודא שהוי במשבצת הקטנה למטה של extend אינה מסומנת .שאני עושה צרף מסך אז אני רואה על הטי וי את הרקע של השולחן עבודה בלי סמלים ובלי כלום...
- urik79
- חבר מביא חבר

איזה כרטיס מסך זה?aviking21 כתב:עשיתי מה שאמרת אבל עדיין אם אני רוצה לצרף את הטי וי אני חייב שההיה וי "בהרחב שולחן עבודה של וינדוס לשולחן עבודה זה"
אם אין וי שמה איפה שרשמתי זה לא נותן לצרף יש למישהוא רעיון?
תודה אבי...
אני בלפטופ המסכן שלי עם כרטיס ONBOARD של אינטל יש לי כמה אופציות:
1. צפיה עם המסך של LCD
2. צפייה במסך טלויזיה
3. CLONE
4. EXTENDED DESKTOP
כדאי שתבדוק שוב אם בצרוף מסך אין רק אפשרות ל CLONE...
הכרטיס מסך הוא גיפורס 7600gt שהוא אמור להיות סבבה
בקשר ל clone אין לי אפשרות להגדיר קלון דרך הגדרות אלה אני מגדיר את זה דרך התוכנה של nvidia
והיסברתי כבר בשרשור שכאשר אני עושה קלון אז זה משכפל לי בדיוק חוץ מבעיה קטנה השוליים כל צד אני מאבד משהוא כמו 10 ס"מ
וזה מציק
בקשר ל clone אין לי אפשרות להגדיר קלון דרך הגדרות אלה אני מגדיר את זה דרך התוכנה של nvidia
והיסברתי כבר בשרשור שכאשר אני עושה קלון אז זה משכפל לי בדיוק חוץ מבעיה קטנה השוליים כל צד אני מאבד משהוא כמו 10 ס"מ
וזה מציק
- urik79
- חבר מביא חבר

מתוך ה MANUAL של הטלויזיה שלך:
פס שחור עשוי להופיע בקצות המסך או ייתכן כי חלק מהתמונה יוסתר. הדבר נובע מהתאמת גודל התמונה למסך הטלוויזיה. זו אינה תקלה.
המקלט תומך באותות הבאים:
(VESA) 640x480/60 Hz :VGA
(VESA) 640x480/75 Hz :VGA
(VESA) 800x600/60 Hz :SVGA
(VESA) 800x600/75 Hz :SVGA
(VESA) 1024x768/60 Hz :XGA
(VESA) 1024x768/70 Hz :XGA
(VESA) 1024x768/75 Hz :XGA
(VESA) 1280x768/60Hz :WXGA
ריצודים מופחתים – (VESA) 1280x768/60Hz :WXGA
(VESA) 1280x768/75Hz :WXGA
(VESA) 1360x768/60Hz :WXGA
(VESA) 1280x1024/60 Hz :SXGA
(VESA) 1280x1024/75 Hz :SXGA
הערה חשובה: פורמט SXGA יוצג אך לא יתאים לתקנות .VESA
את הסאונד אתה יכול לחבר לכניסת PC\HDMI1 בטלויזיה שלך.
תקרא קצת את ה MANUAL ותמצא הכל שם
פס שחור עשוי להופיע בקצות המסך או ייתכן כי חלק מהתמונה יוסתר. הדבר נובע מהתאמת גודל התמונה למסך הטלוויזיה. זו אינה תקלה.
המקלט תומך באותות הבאים:
(VESA) 640x480/60 Hz :VGA
(VESA) 640x480/75 Hz :VGA
(VESA) 800x600/60 Hz :SVGA
(VESA) 800x600/75 Hz :SVGA
(VESA) 1024x768/60 Hz :XGA
(VESA) 1024x768/70 Hz :XGA
(VESA) 1024x768/75 Hz :XGA
(VESA) 1280x768/60Hz :WXGA
ריצודים מופחתים – (VESA) 1280x768/60Hz :WXGA
(VESA) 1280x768/75Hz :WXGA
(VESA) 1360x768/60Hz :WXGA
(VESA) 1280x1024/60 Hz :SXGA
(VESA) 1280x1024/75 Hz :SXGA
הערה חשובה: פורמט SXGA יוצג אך לא יתאים לתקנות .VESA
את הסאונד אתה יכול לחבר לכניסת PC\HDMI1 בטלויזיה שלך.
תקרא קצת את ה MANUAL ותמצא הכל שם
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
הlcd הרזולוציה היא 1360x768/60Hz
והמסך מחשב 1280x1024/60 Hz
הבעיה פה שאם אני מפעיל רזולוציה של 1360x768/60Hz
אז רואים טוב בlcd
ואם אני מפעיל את הרזולוציה 1280x1024/60 Hz
אז רואים טוב במסך מחשב
וכאשר אני עושה clone אז זה משכפל את הרזולוציה של המסך מחשב לטי וי
מה שאני צריך זה שכל אחד יעבוד ברזולוציה שלו ושההיה כאילו clone
ואת האודיו של המחשב הצלחתי לחבר תודה
ההה ובקשר לשולים השחורים הם ממש עבים 10 סמ מכל צד אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה
והמסך מחשב 1280x1024/60 Hz
הבעיה פה שאם אני מפעיל רזולוציה של 1360x768/60Hz
אז רואים טוב בlcd
ואם אני מפעיל את הרזולוציה 1280x1024/60 Hz
אז רואים טוב במסך מחשב
וכאשר אני עושה clone אז זה משכפל את הרזולוציה של המסך מחשב לטי וי
מה שאני צריך זה שכל אחד יעבוד ברזולוציה שלו ושההיה כאילו clone
ואת האודיו של המחשב הצלחתי לחבר תודה
ההה ובקשר לשולים השחורים הם ממש עבים 10 סמ מכל צד אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה