שרשור תגובות: סרט לחג - ג'וקר: טירוף בשניים (Joker: Folie à Deux)
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

- תגובות: 737
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
https://htmag.co.il?p=87243
"ג'וקר: טירוף בשניים" סובל מזהות כפולה בדיוק כמו הגיבור שלו, וזה מעיק עליו מאוד.
"ג'וקר: טירוף בשניים" סובל מזהות כפולה בדיוק כמו הגיבור שלו, וזה מעיק עליו מאוד.
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

מסתבר שאתה לא היחיד....
בהקרנה שבה נכחתי היו צופים רבים שלא הבינו שזה מחזמר, והם היו מתוסכלים
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

תודה על התגובה. מסכים איתך שהסיום של הסרט הראשון היה מדהים. מאז השיר של סינטרה לא יוצא לי מהראש.04/10/2024 0:25itay123 כתב: תודה
הראשון היה מאכזב וגרוע (פרט ל-10 דק האחרונות שעשו את כל הסרט המייגע הזה)
השני אוותר בקולנוע (אשתי רצתה לראות, נלך לסרט אחר)
אגב גם ביטלג'וס 2 אכזב....
את ביטלגו'ס 2 אני לא רוצה לראות מהפחד שאני אתאכזב.
מצד שני: טופ גאן 2 היה מצוין.
ביטלג'וס 2 מנסה לתפוס את האווירה של הראשון (המצויין!) אבל כל המקוריות והמיקריות של ברטון שהיו בראשון (יצר את הדמויות במחברת הסקאצ שלו שאותה נןשא לכל מקום במיוחד עבור ה fun ורעיונות שצצות לו) כבר לא קיימת.
ה Screenplay מורגש כלוקה בחסר בגלל 30 מיליון דולר שקצצו שם, היה ים פוטנציאל וממש חיכיתי לפרק 2 מאז שהוכרז (עוד לפני עשור)...
אני באופן אישי לא מתחבר ל אורטגה, לא משכנעת על המסך ואין חיבור אליה... לדעתי דרדרה את הרמה של הסרט.
מייקל קיטון - כמובן ענק
ווינונה אנמית
ושאר ה cast לא באמת משכנעים.
פספוס.
ה Screenplay מורגש כלוקה בחסר בגלל 30 מיליון דולר שקצצו שם, היה ים פוטנציאל וממש חיכיתי לפרק 2 מאז שהוכרז (עוד לפני עשור)...
אני באופן אישי לא מתחבר ל אורטגה, לא משכנעת על המסך ואין חיבור אליה... לדעתי דרדרה את הרמה של הסרט.
מייקל קיטון - כמובן ענק
ווינונה אנמית
ושאר ה cast לא באמת משכנעים.
פספוס.
לגבי טופ גאן 2
אחלה סרט אבל גם אבד מהמקוריות והקסם של הראשון (הקסם של ה 80s אין מה לעשות) והזמן עושה את שלו
קרוז למרות שהוא ב shape מעולה לגילו, עדיין כבר לא משכנע ומרגיש מאולץ.
לייצר סיקוואל (עם אותם הדמויות ושחקנים) 30-40 שנה אחרי זה מאתגר ולא עובד לצערי.
אחלה סרט אבל גם אבד מהמקוריות והקסם של הראשון (הקסם של ה 80s אין מה לעשות) והזמן עושה את שלו
לייצר סיקוואל (עם אותם הדמויות ושחקנים) 30-40 שנה אחרי זה מאתגר ולא עובד לצערי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הסרט נקטל קשות גם ע"י המבקרים וגם ע"י הצופים (קיבל פחות מ33 אחוז ב-www.rottentomatoes.com) כך שאין סיבה בכלל לבזבז עליו 20 שקל בקולנוע ובמיוחד לא לכתוב עליו ביקורת מושקעת.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ראיתי אותו אתמול
היה פשוט מיגע
כבר קמתי ללכת - ירדתי במדרגות ואז הייתה הסצנה הסדרן אמר לי, חכה קצת כי הסיום זה הדבר היחיד שטוב בסרט...
גם לא היה משהו.
דרך אגב גם ביטלג'וס היה נוראי...
היה פשוט מיגע
כבר קמתי ללכת - ירדתי במדרגות ואז הייתה הסצנה הסדרן אמר לי, חכה קצת כי הסיום זה הדבר היחיד שטוב בסרט...
גם לא היה משהו.
דרך אגב גם ביטלג'וס היה נוראי...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
הסרט הראשון היה מדהים ומטלטל, והדבר האחרון שהוא היה צריך זה המשכון... תאבת בצע לשמה של האולפנים המטומטמים, כי הם הולכים להפסיד עליו בענק. תאבת בצע גם של הבמאי והשחקן הראשי, החכמים מאוד כלפי הכיס שלהם, הרבה פחות חכמים מבחינת היושרה האומנותית שלהם
לטעמי הסרט הראשון, היה מהמאכזבים שיש, פרט כאמור ל-10 דק האחרונות, שהרים את הסרט בהחלט, אבל 10 דק...טוב נו.06/10/2024 16:11manola כתב: הסרט הראשון היה מדהים ומטלטל, והדבר האחרון שהוא היה צריך זה המשכון... תאבת בצע לשמה של האולפנים המטומטמים, כי הם הולכים להפסיד עליו בענק. תאבת בצע גם של הבמאי והשחקן הראשי, החכמים מאוד כלפי הכיס שלהם, הרבה פחות חכמים מבחינת היושרה האומנותית שלהם...
הסרט השני, טרם ראיתי, אבל אט אט, הדעות מתגבשות, שמדובר באכזבה טוטלית ו-FLOP רציני, בסדר גודל של THE FLASH (שהיה הבדיחה הגרועה של 2023) ויש האומרים, לפי מה שקראתי, שאפילו הסרט לא מצליח להגיע ברווחים הראשונים (שהם הקריטיים ביותר) לאיפה שהגיע ה-FLASH.
בהחלט אוותר עליו (בקולנוע).
היה לי ספק רב לסיקוואל הזה, עוד כששמעתי על ההכרזה שלו, כאשר הראשון היה כה גרוע.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תודה איתמר על ביקורת מושקעת לסרט לא טוב
את הראשון לא אהבתי ולגבי השני, אסתפק בקריאת הביקורת ולא אצפה.!
את הראשון לא אהבתי ולגבי השני, אסתפק בקריאת הביקורת ולא אצפה.!
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 22/10/2024 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
טופ גאן 2 ,לטעמי ,היה סרט נפילה.04/10/2024 10:14itay123 כתב: לגבי טופ גאן 2
לייצר סיקוואל (עם אותם הדמויות ושחקנים) 30-40 שנה אחרי זה מאתגר ולא עובד לצערי....
אולי מבחינת הטכנולוגיה שהושקעה בו הוא היה בטופ, אבל כסרט ? נפילה קשה ,בגלל שהיה מנותק מהמציאות .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום