שלום,
איזה דגם LED 50 אינץ של סוני נחשב למסך איכותי ביותר ואיך הוא בהשוואה ל TCL 50C755 ?
לא מעוניין ב OLED ולא בסמסונג.
קראתי שבחים על הדגם הזה של TCL שהוא מינילד.
ישמש לצפייה בערוצי טלויזיה בלבד.
הטלויזיה צפויה לעבוד שעות רבות בלילה (משמש להירדמות....).
תודה
ארז
מסך 50 אינץ לחדר שינה - TCL 50C755 מינילד או דגם LED של סוני ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בחדר שינה שהצפייה בדרך כלל בחושך מוחלט, המסך האולטימטיבי זה oled.
יש החל מגודל 48"...רצוי 55".
אבל... לא "בריא" להירדם מולו ולהשאיר בטעות תמונה סטאטית.
אם התוכן ממשיך להתנגן כרגיל... אין בעיה. אפשר גם להפעיל טיימר כיבוי.
הבחירה הבאה בתור לחדר חשוך לחלוטין כמו חדר שינה, הוא אכן miniled עם כמה שיותר אזורי תאורה/עמעום.
יש החל מגודל 48"...רצוי 55".
אבל... לא "בריא" להירדם מולו ולהשאיר בטעות תמונה סטאטית.
אם התוכן ממשיך להתנגן כרגיל... אין בעיה. אפשר גם להפעיל טיימר כיבוי.
הבחירה הבאה בתור לחדר חשוך לחלוטין כמו חדר שינה, הוא אכן miniled עם כמה שיותר אזורי תאורה/עמעום.
תודה טל.
מדבריך אני מבין שמינילד C755 של TCL תתאים יותר מכל LED/FULL ARRAY LED של סוני לתנאים שציינתי : צפייה בערוצי טלוויזיה, שעות עבודה רבות בלילה...
אני פוסל OLED בגלל עניין של צריבת הלוגו כשהטלויזיה נמצאת על אותו ערוץ ואין לי רצון להתעסק עם שטיפות וכו.
הבנתי נכון ?
אגב, לא מצאתי דגמים נוספים של מינילד בגודל 50 אינץ שזה הגודל המקסימלי האפשרי אצלי.
מדבריך אני מבין שמינילד C755 של TCL תתאים יותר מכל LED/FULL ARRAY LED של סוני לתנאים שציינתי : צפייה בערוצי טלוויזיה, שעות עבודה רבות בלילה...
אני פוסל OLED בגלל עניין של צריבת הלוגו כשהטלויזיה נמצאת על אותו ערוץ ואין לי רצון להתעסק עם שטיפות וכו.
הבנתי נכון ?
אגב, לא מצאתי דגמים נוספים של מינילד בגודל 50 אינץ שזה הגודל המקסימלי האפשרי אצלי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הבנת נכון אבל לדעתי אתה פוסל oled מהר מידי...
יש לי oled בחדר שינה כבר שנים.
אין שום צריבות וגם לא יהיו כל עוד לא אתקע את המסך על תוכן סטאטי לחלוטין... גם אז, יש שומר מסך מופעל אוטומטית שלא יתן למסך להיצרב. יש גם מנגנון פיקסל שיפטינג ברקע שידאג לזה גם אחרי כיבוי המסך. צריבה יכולה להיות רק עם תוכן סטאטי לחלוטין כמו ערוץ שלעולם אין בו פרסומות כמו ערוץ האח הגדול למשל, שירוץ 24/7 (בערוצים עם פרסומות, הלוגו
נעלם/מוחלף בפרסומות). או בגיימינג שתשים את המשחק בפאוז ותשאיר את זה ככה במשך זמן ממושך מאוד.
אצל רוב המשתמשים אלו מצבי קיצון שלא מגיעים אליהם בייחוד בחדר שינה.
בסוף, רק אתה יודע איך תנהג ואיזה תוכן תזרים למסך....מקווה שהבנת יותר את נושא האפשרות לצריבות ועכשיו תוכל לקבל את ההחלטה שמתאימה לך.
יש לי oled בחדר שינה כבר שנים.
אין שום צריבות וגם לא יהיו כל עוד לא אתקע את המסך על תוכן סטאטי לחלוטין... גם אז, יש שומר מסך מופעל אוטומטית שלא יתן למסך להיצרב. יש גם מנגנון פיקסל שיפטינג ברקע שידאג לזה גם אחרי כיבוי המסך. צריבה יכולה להיות רק עם תוכן סטאטי לחלוטין כמו ערוץ שלעולם אין בו פרסומות כמו ערוץ האח הגדול למשל, שירוץ 24/7 (בערוצים עם פרסומות, הלוגו
נעלם/מוחלף בפרסומות). או בגיימינג שתשים את המשחק בפאוז ותשאיר את זה ככה במשך זמן ממושך מאוד.
אצל רוב המשתמשים אלו מצבי קיצון שלא מגיעים אליהם בייחוד בחדר שינה.
בסוף, רק אתה יודע איך תנהג ואיזה תוכן תזרים למסך....מקווה שהבנת יותר את נושא האפשרות לצריבות ועכשיו תוכל לקבל את ההחלטה שמתאימה לך.