שאלה על אפליקציית הוט שלא עובדת על תשתית בזק ועוד כמה שאלות...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
shlomikin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Shlomi
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי סטינג טיוי עם סטרימר של ייס שמחובר לתשתית בזק vdsl
התקנתי בסטרימר את האפלקיציה של הוט סמארט וניסיתי לאקטב את המנוי של ההורים שלי אבל זה נתן שגיאה שאני לא ברשת הוט.
ההורים גרים לא רחוק ממני ויש להם בבית תשתית הוט.

חיפשתי על זה מידע בגוגל וראיתי פרסומים שהוט מגבילה את השימוש בהוט סמארט רק לתשתית הוט, כמו כן דיברתי עם התמיכה של הוט ושם נאמר לי אותו דבר - שהאפליקציה שלהם עובדת רק על תשתית של הוט
מצד שני מצאתי כמה תכתובות מדיונים שאנשים אמרו שהצליחו להפעיל הוט סמארט על תשתיות אחרות לא של הוט.

יש דרך לעקוף את זה?

בנוסף, רציתי לשאול שאלה קצת אתית, האם זה חוקי שמנויי בייס שקיבל לדוגמא 3-5 סטרימרים ואין לו שימוש בכולם יתן למישהו אחר שגר במקום אחר להשתמש בסטרימר?

ndpp
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לפי מה שאני יודע, נקסט טיוי שזה חברת בת של הוט כן מאפשרים להתחבר מכתובות שונות ובמועד ההצטרפות וגם במועד ההתקנה אמרו לי שזה אפשרי ושאין שום בעיה להתחבר מכמה כתובות שונות
אבל לגבי הוט סמארט, אם אני לא טועה יש תוכנה בשם Tailscale שמאפשרת לך ליצור שרת VPN על מחשב ביתי ואז אתה יכול להתחבר לVPN ולגלוש מכתובת הIP של הרשת אליה מחובר המחשב (במקרה הזה כתובת הIP של ההורים שלך) ולהוט זה יראה כאילו אתה מחובר על אותה כתובת IP ושאתה גולש על תשתית הוט, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה חוקי ואם יהיו לך בעיות עם הוט

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”