שלום,
אני רחוק מלהיות אודיופיל.
היו לי בתיק אוזניות אלחוטיות של Anker שלקחתי לכל מקום וסה"כ הייתי מרוצה מהן - סאונד סביר ומאוד נוחות, אמינות ועמידות.
אבל קראתי כ"כ הרבה שבחים על EarFun Air Pro 4 שרק מסקרנות אמרתי יאללה, סה"כ 240 ש"ח .
בביקורות כתבו שהסאונד שלהן משתווה לאוזניות ממותגות ב 1,000 ש"ח ויותר.
לצערי אין לי אוזניות יקרות להשוואה, יש לי רק את ה Anker שלי ו Sony WF-C500 של הבת שלי שעולות פי 4 מה Anker אבל בערך באותה רמה.
( overhead דווקא יש לי להשוואה אבל לא earbuds יקרות)
שילמתי בשמחה 63$ באתר היצרן - יש הרבה קופונים ברשת, הם די לארג'ים בהם.
איך האוזניות ?
מבחינת נוחות באוזן, עמידות, חיבוריות וכל החוויית משתמש - אין מה לכתוב - היום כבר כל האוזניות מגיעות ברמה טובה.
פה ושם יש הפרעות קלות שקורות ב BT , זה לא קרה לי ב Anker בבית, רק בחוץ אם עברתי במקומות מסויימים. מקווה שזה לא סימפטום לרגישות יתר לרעשים.
מבחינת הסאונד: כן!
ליגה מעל ה Anker שלי - ההבדל או בין וואו ל לא-וואו.
אני לא רוצה לתאר במילים את הצלילים - פשוט איכות שמעבירה את המוזיקה בלי לעמעם אותה בדרך כמו שהרבה אוזניות אלחוטיות עושות.
הגדרות:
ניתן לבחור באפליקציה של EarFun בין LDAC, AptX ומצב BT רגיל שמעדיף את היציבות ע"פ האיכות.
יש לי טלפון פשוט של POCO, הגדרתי שם שיישתמש בקידוד LDAC - לא בטוח שזה עושה את ההבדל, כאמור אני לא אודיופיל.
באקווליזר יש אפשרות לבחור מתוך שורה של מצבים: רוק, יותר בס, פחות בס,....דברים כאלה.
מסתבר שההגדרה הכי טובה בשבילי הייתה אישית: לפי הנחיות האפליקציה צריך סביבה שקטה ולבחור לכל פרמטר את הנקודה שבה הצליל נעלם.
בטח אני כותב פה שטויות - לא הכרתי עד היום הגדרות כאלה באוזניות. אבל ההגדרה של פרופיל אישית כזה שיפרה עוד יותר את הסאונד כמו שאני אוהב.
ANC: בדקתי רק בבית ואיכזב אותי בהשוואה למצב רגיל - עוד לא בדקתי בנסיעה או בטיסה.
שורה תחתונה: עסקה טובה מאוד בשביל 240 ש"ח. זה מה שאקח לכל מקום מעכשיו.