המדבקה של ה-10 שנים אחריות על המדחס מטעה
יש מצבים שהמדחסים האלה לא מחזיקים יותר מכמה שנים
אתה מזמין טכנאי והוא מספר לך שהמדחס הלך ואתה שמח כי הוא באחריות
אבל מחייבים אותך ב-1,170 ש"ח על עבודה שכמובן לא כלולה באחריות
חייב להגיד שיש להורים שלי מכונת כביסה של LG שהיא 2 ב1 - כביסה + ייבוש כמו שרשום בכתבה וזה אחד המוצרים המאכזבים, כמות הכביסה יותר גדולה מכמות הייבוש, מה הקטע של זה? מגביל לפי הכמות הקטנה יותר ובגלל זה הבגדים תמיד יוצאים מקומטים, החלק העליון מתנתק מהפלסטיק, הגלגלת כבר לא עובדת טוב וכל זה בשימוש של מהירות סחיטה שלא עולה על 1000 סל"ד במקרה הכי קיצוני והמכונה רק בת 3 שנים.
נ.ב - אפילו הטכנאי שבא להתקין את המכונה המליץ לא להשתמש בפונקציה ה"חכמה" של המכונה כי אחד הדברים הראשונים שנוטים למות זה הכרטיס שעולה 1000 ש"ח ולא כלול באחריות.
לי יש מקרר LG "פשוט" כבר כמה שנים עם רוב התכונות והוא עושה את העבודה העיקרית של המקרר (לקרר ולהקפיא). אבל מקרה אחד לא בהכרח מייצג.
הפתרונות לפתיחת המקרר נראים לי כמו סיוט תחזוקתי, ואני תוהה כמה זמן יחזיק ה Instaview עד שיתקלקל. אבל למי שחשוב העיצוב ומוכן לשלם על זה...
כמה זמן לוקח למייבש להתחמם שהוא צריך לביות מוכן למכונות הכביסה? המכונה המייבש ובוודאי המיקרו מלאים בגימיקים לא נחוצים...
ה "מגדל כביסה" זה החיבור של המכונה למייבש? אני ציפיתי שסוף סוף יגיע משהו שנמצא בחיתולים: מייבש-ארון שאתה מקפל אליו את הבגדים, תולה בתוכו את הבגדים לתליה ואחרי זמן מקבל אותם מןכנים לארון... ומגירה לגרביים שלא ילכו לאיבוד.
mrraz111 כתב:
המדבקה של ה-10 שנים אחריות על המדחס מטעה
יש מצבים שהמדחסים האלה לא מחזיקים יותר מכמה שנים
אתה מזמין טכנאי והוא מספר לך שהמדחס הלך ואתה שמח כי הוא באחריות
אבל מחייבים אותך ב-1,170 ש"ח על עבודה שכמובן לא כלולה באחריות
...
בענין תשלום על החלפת המדחס... היו כמה פסיקות בארץ לטובת הצרכן וברימאג נאלצו להחזיר את התשלום.
ישנם אנשים שתבעו את החברה על סמך הפסיקה וקיבלו את כספם חזרה !
ישנה קבוצה בפייסבוק שם אפשר לקבל את העתק הפסיקה ולהשתמש בה לטובת הפרוצדורה !
קישור לקבוצה: https://www.facebook.com/groups/1900141536877397
בענין המקרר שבתמונה (וגם הדגם שלפניו 910)...
הדגמים הנ"ל (בעלי הדלת הלא נחוצה מימין, או בלעדיה) עם הקיוסק/מייצר קרח- לצערי לא מאריכים חיים.
הקיוסק נוטה להתקלקל והפתרון של החברה הוא החלפת הדלת (השמאלית כמובן) בעלות של כ 3000 ש"ח !!!
כמובן שכל העסק סובל גם מחלודה בדלת, בדיוק כמו בדגמי הסמסונג עם הקיוסק.
מי שבכל זאת מתעקש על הקיוסק חייב לנגב באופן מידי כל פעם שמטפטפות טיפות, על מנת שלא יגרמו עם הזמן לדלת להחליד.
לצערי, אני מדבר עם נסיון של מקרר דומה של סמסונג וב 4 שנים האחרונות עם דגם דומה של LG.
לא לגעת במוצרים לבנים של LG וסמסונג!
נכוותי מהם קשה ומכיר המון שנפלו קורבן לתעתועים שלהם בעיצוב והמפרט המרשים.
מקרר מרהיב של LG שעלה לי 16 אלף ₪ עם שלל חידושים, התחיל להחליד לאחר שנתיים וזה התפשט כמעט לכל חלקי המקרר. ואחר כך תקלות של רעש, נזילות ועוד.
גם ההורים שלי, אחיותי וחברים נפלו קורבן. אין אפילו אדם אחד שקנה מוצר שלהם ולא סבל!
להתרחק כמו מאש מכל מוצר לבן של החברות האילו.
שיתמקדו במה שהם טובים. טלוויזיות וזהו.