שאלה בנוגע לסטלייטים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

לאחר שבניתי מערכת המורכבת מ רסיבר דנון שני רצפתיים jbl ושלושה סטלייטים אינפיניטי אחוריים - התחושה שלי שהסטלייטים מאוד לא מורגשים (בין היתר בשל העדר הבס)
האם לדעתכם החלפת שני סטלייטים בשני רמקולי מדף אשר שמשו אותי למערכת המיני קנווד הקודמת תשפר או תרע את המצב ?
* וידוע לי כי רמקולים של מערכת מיני נחשבים פה למוצר שלא נכנס לקטגוריית "רמקולים" :wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

עדיף בהרבה !
תעשה את זה וטובה שעה אחת קודם.... :D
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

luxlucis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לפני הכל: אתה מודע לזה שהרמקולים האחוריים בדר"כ שקטים? מהם יוצא רק האפקטים בסרטים (או תוכניות סראונד של DD / DTS)...

אחרי שאמרנו את זה...
מה שאתה יכול לעשות זה לשנות את ה channel levels של הרמקולים הלוויניים ולתת להם כמה דציבלים עודפים באופן כזה שכאשר הרסיבר שלך מוציא אות ל-5 הרמקולים הוא מוציא אות חזק יותר לרמקולים הלוויניים.
ברוב הרסיברים יש אפשרות לביצוע TEST של הרמקולים: הרסיבר שולח רעש באופן סלטקיבי לכל רמקול בנפרד ואתה יכול לשנות את העוצמה של כל ערוץ בנפרד (קדמי ימני, קדמי שמאלי, סנטר, אחורי ימני ואחורי שמאלי). המטרה היא שהרעש יישמע לך באותה עוצמה מכל הרמקולים.

לגבי החלפת הרמקולים במדפיים של המיני: אתה יודע מה אומרים, "אין טוב כשמיעת אוזניים"... :wink:
פרננדו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”