B4 vs. CX
-
imprezadude
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם.
אודה לעצתכם.
יש לי שתי אפשרויות, לאחר שנתגלתה תקלה ב-CX הקיימת. הראשונה היא כמובן להחליף את הפאנל בטלוויזיה הקיימת, והשנייה היא שדרוג ל-B4, תוך ״גרירת״ האחריות המורחבת לטלוויזיה החדשה.
עד כמה שאני רואה, הפאנל הוא אותו הפאנל, אבל אני מאמין, לא יודע אם אני צודק, שהמעבד של ה-B4 חזק יותר, והוא יותר Future Proof, גם מבחינת אחריות שמוארכת ונגררת.
מה דעתכם?
אודה לעצתכם.
יש לי שתי אפשרויות, לאחר שנתגלתה תקלה ב-CX הקיימת. הראשונה היא כמובן להחליף את הפאנל בטלוויזיה הקיימת, והשנייה היא שדרוג ל-B4, תוך ״גרירת״ האחריות המורחבת לטלוויזיה החדשה.
עד כמה שאני רואה, הפאנל הוא אותו הפאנל, אבל אני מאמין, לא יודע אם אני צודק, שהמעבד של ה-B4 חזק יותר, והוא יותר Future Proof, גם מבחינת אחריות שמוארכת ונגררת.
מה דעתכם?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אם הייתה b4 לעומת c2 הייתי מבין את ההתלבטות. פה אין בכלל שאלה לדעתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
-
imprezadude
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל, תודה רבה על התשובה.
ההתלבטות שלי היא גם פסיכולוגית, כלומר הירידה מסדרה C לסדרה B, אבל גם המחשבה שאולי יש איזה יתרון אובייקטיבי ל-CX מבחינת איכות תמונה.
השימוש שלי הוא מאוד קל, אין לי עניין בבהירות מקסימלית כי גם את ה-CX אני מכוון לבהירות 50, גם כדי למנוע צריבות וגם כי בהיר מזה קצת מסנוור אותי.
שום יתרון ל-CX על פני B4?
ההתלבטות שלי היא גם פסיכולוגית, כלומר הירידה מסדרה C לסדרה B, אבל גם המחשבה שאולי יש איזה יתרון אובייקטיבי ל-CX מבחינת איכות תמונה.
השימוש שלי הוא מאוד קל, אין לי עניין בבהירות מקסימלית כי גם את ה-CX אני מכוון לבהירות 50, גם כדי למנוע צריבות וגם כי בהיר מזה קצת מסנוור אותי.
שום יתרון ל-CX על פני B4?
-
imprezadude
-
- חבר שרק התחיל

הגודל הוא 55, צריך להוסיף כ-2200
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
רגע, לא הבנתי.
אם אתה צריך להוסיף כסף עבור ה-B4, אז קודם כל אתה אמור לקבל אחריות חדשה ל-3 שנים, לא לגרור את הקיימת הלאה (אלא אם כן הקיימת ארוכה מ-3 שנים)
שנית, לא חושב שהייתי מוסיף כסף כדי לעבור מ-CX ל-B4.
אם אתה צריך להוסיף כסף עבור ה-B4, אז קודם כל אתה אמור לקבל אחריות חדשה ל-3 שנים, לא לגרור את הקיימת הלאה (אלא אם כן הקיימת ארוכה מ-3 שנים)
שנית, לא חושב שהייתי מוסיף כסף כדי לעבור מ-CX ל-B4.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
לא היה ברור בכלל שצריך להוסיף כסף. 2200 שקל ל-55 אינץ' מרגיש לי לא נכון
-
imprezadude
-
- חבר שרק התחיל

אסביר - התוספת היא כמובן על טלוויזיה חדשה, אבל גם על מה שאני קראתי לו ״גרירה״ של אחריות, כלומר, יתרת הרחבת האחריות הקיימת מתווספת על זו הקיימת מראש, ומסתכמת לחמש שנים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
לדעתי תנצל את ההזדמנות לעלות בגודל המסך... 55" קטן אפילו לחדר שינה.
תלחץ אותם להוסיף כמה שפחות ל OLED בגודל 65".
אם מאיזו שהיא סיבה אתה לא יכול בשום אופן להתקין מסך גדול יותר, שיחליפו לפנל חדש ללא חיוב עם אחריות.
את הכסף תחסוך להחלפה הבאה.
תלחץ אותם להוסיף כמה שפחות ל OLED בגודל 65".
אם מאיזו שהיא סיבה אתה לא יכול בשום אופן להתקין מסך גדול יותר, שיחליפו לפנל חדש ללא חיוב עם אחריות.
את הכסף תחסוך להחלפה הבאה.
-
imprezadude
-
- חבר שרק התחיל

תודה שוב לכולם על התשובות.
אם אני מבין נכון, ההבדלים קטנים למדי מבחינת איכות התמונה, ואת זה אני מקבל. זה גם מה שעולה מהביקורות.
אברר כמובן לגבי הגדלה ל-65 אינץ, אם כבר. למען האמת חשבתי שזה שווה נטו במובן הזה שאני מקבל טלוויזיה עם אחריות מורחבת מאוד, אבל אני יכול באמת לחסוך את זה לטלוויזיה עתידית. נראה שעל פניו ההפרש בתמורה לא מצדיק את ההפרש במחיר.
אם אני מבין נכון, ההבדלים קטנים למדי מבחינת איכות התמונה, ואת זה אני מקבל. זה גם מה שעולה מהביקורות.
אברר כמובן לגבי הגדלה ל-65 אינץ, אם כבר. למען האמת חשבתי שזה שווה נטו במובן הזה שאני מקבל טלוויזיה עם אחריות מורחבת מאוד, אבל אני יכול באמת לחסוך את זה לטלוויזיה עתידית. נראה שעל פניו ההפרש בתמורה לא מצדיק את ההפרש במחיר.