צפיה בתכנים מהארץ בטאבלט בתאילנד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

לקוחה שלי טסה עוד כ-10 ימים לתאילנד ומעוניינת באפשרות לצפות בטאבלט בתכנים הבאים :
ערוצי YES
ערוץ 11
ערוץ 12
נטפליקס

היא מנויה של YES ויש לה בבית כמה ממירי אנדרואיד של YES
יש לה גם מנוי נטפליקס
יש איזו דרך לא מורכבת לצפות בתכנים האלה ללא VPN או משהו מיוחד ?
היא מתכוונת להתחבר מהאינטרנט של בית המלון שתשהה בו.
היא זקוקה לטאבלט בסביבות 10 אינץ שיהיה מסוגל לנגן בצורה יפה את התכנים האלה, אני משער ש TAB A9 PLUS אמור לענות על הצרכים :
https://ksp.co.il/web/item/331230

תודה

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

היא תצטרך vpn
ספקי התקשורת חוסמים צפייה בחו"ל
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

14/09/2024 20:21  
vivi כתב:
היא תצטרך vpn
ספקי התקשורת חוסמים צפייה בחו"ל
...
תודה. ממה שקראתי גם עם VPN אי אפשר לצפות בYES.
האם יש VPN מומלץ עם תוכנית לחודש שמאפשרת צפיה דרך VPN או SMARTDNS בYES ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78782
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #4 

היא חייבת VPN

ממה שראיתי יס מאוד קפדנים בנושא. סלקום פחות (VPN עובד)

אגב, אם יש לה מחשב או ציוד מתאים בבית היא יכולה להתחבר לבית שלה עם VPN (כלומר לא vpn מסחרי) ואז גם יס יעבוד ללא בעיה.

בשביל זה היא צריכה חיבור מהיר למדי (סיב) וראוטר שיש לו יכולות VPN. ככה אני עושה בעצמי.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

14/09/2024 21:29  
oferlaor כתב:
היא חייבת VPN

ממה שראיתי יס מאוד קפדנים בנושא. סלקום פחות (VPN עובד)

אגב, אם יש לה מחשב או ציוד מתאים בבית היא יכולה להתחבר לבית שלה עם VPN (כלומר לא vpn מסחרי) ואז גם יס יעבוד ללא בעיה.

בשביל זה היא צריכה חיבור מהיר למדי (סיב) וראוטר שיש לו יכולות VPN. ככה אני עושה בעצמי.
...
תודה אבל היא נוסעת למספר שבועות ומתאחסנת במלון, כך שהנסיבות לא יצדיקו מחשב חזק, מקסימום טאבלט וקליינט VPN. אני משער שגם בגלל שחיבור האינטרנט יהיה במלון הוא לא יהיה להיט היסטרי, כך שאני עדיין לא יודע אם אוכל להציע לה פתרון למה שהיא רוצה.

אולי אוכל בעקרון להתקין אפליקציה על המחשב הביתי שלה בארץ שתאפשר לראות YES + נטפליקס וערוץ 11/12 ואז אולי לאפשר לה להתחבר בREMOTEPC של IDRIVE שעולה 22 דולר לשנה ראשונה ותומך בהעברת אודיו בטאבלט (מה ש VNC לא תומך בו למיטב הבנתי)

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לך לכיוון של cyberghost עם free tv (חודש חינם) עובד טוב וכולל את הערוצים המבוקשים.
נטפליקס יעבוד ב wifi
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

14/09/2024 22:53  
vivi כתב:
לך לכיוון של cyberghost עם free tv (חודש חינם) עובד טוב וכולל את הערוצים המבוקשים.
נטפליקס יעבוד ב wifi
...
אם הבנתי נכון העלות היא לחודש אחד עבור הVPN. הבעיה היחידה היא שה FREE TV לא כולל את הערוצים של YES וה VPN לא יעקוף את המגבלה...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #8 

14/09/2024 22:09  
Fish72 כתב:
תודה אבל היא נוסעת למספר שבועות ומתאחסנת במלון, כך שהנסיבות לא יצדיקו מחשב חזק, מקסימום טאבלט וקליינט VPN. אני משער שגם בגלל שחיבור האינטרנט יהיה במלון הוא לא יהיה להיט היסטרי, כך שאני עדיין לא יודע אם אוכל להציע לה פתרון למה שהיא רוצה.

אולי אוכל בעקרון להתקין אפליקציה על המחשב הביתי שלה בארץ שתאפשר לראות YES + נטפליקס וערוץ 11/12 ואז אולי לאפשר לה להתחבר בREMOTEPC של IDRIVE שעולה 22 דולר לשנה ראשונה ותומך בהעברת אודיו בטאבלט (מה ש VNC לא תומך בו למיטב הבנתי)
...

עופר התכוון למחשב שישאר עובד ומחובר בארץ. זה יכול לעבוד מצויין אם יש בבית חיבור אינטרנט עם אפלוד סביר.

במקרה הזה הכי טוב לדעתי זה להתקין על המחשב בבית ועל הטאבלט קליינט של Tailscale ולהגדיר את המחשב בבית כ-Exit Node.
זה מה שעשיתי עם המחשב של אמא שלי בישראל, וזה מאפשר לי לצפות מהאייפון או האייפד בתכנים מאפליקציות ישראליות, או לגלוש באתרים ישראליים שחוסמים גישה מחו"ל.

המנוי החינמי תומך בעד 100 מכשירים:
https://tailscale.com

Batnun

.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78782
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #9 

נטפליקס יעבוד. לא צריך לעשות כלום

יס+ יהיה בעייתי עם שירותי vpn. סלקום עובד.

השאלה איזה ראוטר ורשת יש בארץ ואם יש לו יכולת vpn server. אחרת האופציה זה שירות vpn.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

15/09/2024 8:31  
oferlaor כתב:
נטפליקס יעבוד. לא צריך לעשות כלום

יס+ יהיה בעייתי עם שירותי vpn. סלקום עובד.

השאלה איזה ראוטר ורשת יש בארץ ואם יש לו יכולת vpn server. אחרת האופציה זה שירות vpn.
...

בלי VPN נטפליקס לא יעבוד עם תכנים ישראליים.

עם הפיתרון שהצעתי הכל יעבוד (אם יש אפלוד סביר), ולא צריך תמיכה בראוטר, רק להתקין קליינט על הטאבלט ועל מחשב בבית שנשאר מחובר.

Batnun

.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

15/09/2024 9:02  
Batnun כתב:
בלי VPN נטפליקס לא יעבוד עם תכנים ישראליים.
עם הפיתרון שהצעתי הכל יעבוד (אם יש אפלוד סביר), ולא צריך תמיכה בראוטר, רק להתקין קליינט על הטאבלט ועל מחשב בבית שנשאר מחובר.
Batnun
...
ראשית תודה על הטיפ.
התקנתי קליינט על PC ובטלפון אנדרואיד ופתחתי EXIT NODE על המחשב אבל לא הבנתי כיצד אני נכנס לממשק של המחשב באמצעות הטלפון.
ראיתי הסברים על כניסה ל NAS ועל גישה ב SSH, אבל לא הבנתי מה אני צריך מלבד הקליינט של TAILSCALE מה אני צריך להתקין במחשב ובטלפון כדי שאוכל לראות את מסך המחשב בטלפון כולל סאונד. אני משער שיש צורך בסוג של REMOTE DESKTOP או VNC אבל אולי אני טועה

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

15/09/2024 19:12  
Fish72 כתב:
ראשית תודה על הטיפ.
התקנתי קליינט על PC ובטלפון אנדרואיד ופתחתי EXIT NODE על המחשב אבל לא הבנתי כיצד אני נכנס לממשק של המחשב באמצעות הטלפון.
ראיתי הסברים על כניסה ל NAS ועל גישה ב SSH, אבל לא הבנתי מה אני צריך מלבד הקליינט של TAILSCALE מה אני צריך להתקין במחשב ובטלפון כדי שאוכל לראות את מסך המחשב בטלפון כולל סאונד. אני משער שיש צורך בסוג של REMOTE DESKTOP או VNC אבל אולי אני טועה
...

אין צורך ב-Remote Desktop. אתה מתחבר עם הקליינט בטלפון האנדרואיד, ובוחר את ה-PC כ-Exit Node, ועכשיו כל הגלישה מהטלפון תתבצע דרך ה-PC כאילו הטלפון ברשת הביתית בישראל. עכשיו אפשר להפעיל כל אפליקציית מדיה על הטלפון ולצפות בתכנים ישראליים.

Batnun

.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

15/09/2024 19:50  
Batnun כתב:
אין צורך ב-Remote Desktop. אתה מתחבר עם הקליינט בטלפון האנדרואיד, ובוחר את ה-PC כ-Exit Node, ועכשיו כל הגלישה מהטלפון תתבצע דרך ה-PC כאילו הטלפון ברשת הביתית בישראל. עכשיו אפשר להפעיל כל אפליקציית מדיה על הטלפון ולצפות בתכנים ישראליים.
Batnun
...
מדהים. תודה. אתנסה עם זה.

בהמשך החיפושים מצאתי אתר שמשדר את התכנים שחיפשתי מלבד NETFLIX בכל מקום בעולם חוץ מאשר ישראל ב-20 דולר לחודש. האם מישהו התנסה עם זה?
https://screenil.com/en
אני רוצה פשוט גבוי כדי לא להתקע במקרה של בעיות במידה ושירות אחד לא יעבוד בצורה טובה.
נערך לאחרונה על ידי Fish72 ב 15/09/2024 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

1. באיזה אתר מדובר?
2. אם התכנון זה ללכת על VPN אז אפשר לבדוק את זה מראש, לא חייב להתעסק עם זה בחו"ל
3. הפתרון ש-Batnun הציע עובד? זה אפשרי במקרה שלה?

כגיבוי הייתי הולך על free tv הם מעולים

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

15/09/2024 20:33  
vivi כתב:
1. באיזה אתר מדובר?
2. אם התכנון זה ללכת על VPN אז אפשר לבדוק את זה מראש, לא חייב להתעסק עם זה בחו"ל
3. הפתרון ש-Batnun הציע עובד? זה אפשרי במקרה שלה?

כגיבוי הייתי הולך על free tv הם מעולים
...
1. https://screenil.com/en
2. כנראה שהפתרון של BAT NUN הוא הכי טוב אם ההזרמה תהיה טובה
3. עובד בארץ, שיחקתי קצת עם VPN והפתרון לא תמיד עבד, אבל הלקוחה לא אמורה להשתמש ב VPN כך שאני מקווה זה יעבוד.

בכל מקרה אקנה לה מחר טאבלט ואגדיר ובעוד כ-10 ימים אדע האם זה עובד בחול ואדווח

תודה רבה לכל העוזרים (Y)

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 710 פעמים

שליחה #16 

2$ בחודש.

והיא צופה בהכל. עם iptv .

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

15/09/2024 21:36  
b2k כתב:
2$ בחודש.

והיא צופה בהכל. עם iptv .
...
אפשר קישור ?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4306
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 901 פעמים

שליחה #18 

15/09/2024 20:37  
Fish72 כתב:
1. https://screenil.com/en
2. כנראה שהפתרון של BAT NUN הוא הכי טוב אם ההזרמה תהיה טובה
3. עובד בארץ, שיחקתי קצת עם VPN והפתרון לא תמיד עבד, אבל הלקוחה לא אמורה להשתמש ב VPN כך שאני מקווה זה יעבוד.

בכל מקרה אקנה לה מחר טאבלט ואגדיר ובעוד כ-10 ימים אדע האם זה עובד בחול ואדווח

תודה רבה לכל העוזרים (Y)
...
אתה צריך לקחת בחשבון כמה דברים.

1. tailscale, זה גם ערוץ VPN. ואם להיות עוד יותר מוגדרים, אז זה נגזרת של wireguard, אם כל מה שמשתמע מכך. למשל, את זה, שהוא פועל ב UDP, שבמקרים רבים חסום ברשתות ציבוריות במזרח, רשתות כאלה כמו בתי מלון וכו'.

2. אתה צריך לבדוק שהגדרת נכון את השימוש tailscale ואחרי שאתה מתחבר ל VPN בהתקן נייד, אתה באמת יוצא לאינטרנט מכתובת IP של הבית, שבו מוגדר לקוח שהוא משמש כ EXIT NODE שלך. ובשביל כך אתה צריך להגדיר את זה גם בלקוח שמחובר ברשת הביתית שלך, כאן:

וגם בממשק ניהול של החשבון tailscale שלך, כאן:
כמובן להגדיר עם הגדרות הנכונות למה שאתה נדרש להם.

3. אם אתה רוצה חיבור שלרוב יהיה חסין מחסימות ברשתות הציבוריות אלה של בתי מלון, אז אתה צריך להשתמש בפרוטוקול VPN שפועל על TCP ושאתה יכול להגדיר אותו שיראה כתקשורת SSL רגילה בפורט 443, וזה פרוטוקול OpenVPN מן הסתם, שעליו דיברנו כבר בדיונים הקודמים שפתחת בהקשרים אלה שהיו קשורים גם לצרכים שדורשים שימוש בערוץ VPN.
כך שאם יישמת כבר שם את מה שדובר בשירשורים אלו, למשל הקמה של שרת OpenVPN על התקן זול שהסברתי עליו שם, שמריץ את OpenWRT, אז היום זה יכול לשמש אותך גם לצורך זה בדיוק, שאתה נדרש לו בדיון זה.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

@sys_admin

תודה רבה על החידודים.
לא הקמתי שרת VPN בגלל מגבלות הייבוא הלא ברורות שצויינו על המכשיר AX6000 של שיאומי.
אם היא תרכוש סים דאטה מקומי ותכניס לטאבלט שאביא לה, האם זה יעקוף את חסימת ה UDP ?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4306
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 901 פעמים

שליחה #20 

16/09/2024 11:50  
Fish72 כתב:
@sys_admin

תודה רבה על החידודים.
לא הקמתי שרת VPN בגלל מגבלות הייבוא הלא ברורות שצויינו על המכשיר AX6000 של שיאומי.
אם היא תרכוש סים דאטה מקומי ותכניס לטאבלט שאביא לה, האם זה יעקוף את חסימת ה UDP ?
...
לפי מה שאני זוכר, חוץ מהאפשרות של רכישת מכשיר AX6000 של שיאומי, אחרי שסיפרת על החשש זה מפני התנהלות מול המכס, נתתי אז גם אפשרות אחרת לרכוש מכשיר שונה שהוא ללא ממשק אלחוטי, כזה שלא אמור להיעצר לצורך של מתן מפרט נדרש. וגם המכשיר ההוא יכול להריץ את OpenWRT ולשמש כנתב ביתי וכשרת VPN שמתאים לכל מה שהית נדרש בדיון ההוא וגם בדיון זה.

בקשר ל"סים דאטה מקומי בתאילנד", אז לי לא יצא לבדוק את זה, אבל בהודו, בכמה ספקי סלולר, כן נתקלתי בכך שהספק מסנן את התקשורת UDP ברשת שלו והבעלי תפקידים שנסעו לשם מאחד הארגונים מכאן לא הצליחו להתחבר בשום ערוץ VPN חוץ מ OpenVPN שסיפקתי להם לצורך כך עם הגדרות בהתאם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”