ממיר ABD 6642 ו S-VIDEO
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בוקר טוב חברים ,
בשעה טובה רכשתי 37A3000 שאמורה להגיע בימים הקרובים.
על כל פנים, התקשרתי ל yes בבקשה להחליף את הממיר ל 3100 שכולל svideo וגם יציאה אופטית.
נעניתי כי זה כרוך בתשלום של 149 ש"ח. הנציגה במוקד הטכני טענה כי המפענח שברשותי יכול להוציא RGB וגם Svideo וכי זה נותן מענה לדרישתי.
בחיפוש מוקדם שערכתי בפורום , מצאתי כי ישנם חברים שמחוברים עם Svideo והכל בסדר , וישנם כאלו שאינם מצליחים להוציא Svideo (בעיות של צבעים וכו').
רציתי לדעת אם מישהו מיכם חיבר את הממיר הנ"ל בצורה זו (scart to svideo) וקיבל תוצאות טובות.
חשוב לציין שאין ברשותי מגבר עם sv ולכן אני יכול להשתמש רק בחיבור ישיר.
מה דעתכם - האם לרכוש כבל scart to svideo או לשלם ולהחליף ממיר ?
על כל פנים, התקשרתי ל yes בבקשה להחליף את הממיר ל 3100 שכולל svideo וגם יציאה אופטית.
נעניתי כי זה כרוך בתשלום של 149 ש"ח. הנציגה במוקד הטכני טענה כי המפענח שברשותי יכול להוציא RGB וגם Svideo וכי זה נותן מענה לדרישתי.
בחיפוש מוקדם שערכתי בפורום , מצאתי כי ישנם חברים שמחוברים עם Svideo והכל בסדר , וישנם כאלו שאינם מצליחים להוציא Svideo (בעיות של צבעים וכו').
רציתי לדעת אם מישהו מיכם חיבר את הממיר הנ"ל בצורה זו (scart to svideo) וקיבל תוצאות טובות.
מה דעתכם - האם לרכוש כבל scart to svideo או לשלם ולהחליף ממיר ?
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 214
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
חיבור ממיר "יס" דרך SCART
היי,
יש לי טלויזיה מעולה של פיליפס- 32PF9976 שמחובר דרך SCART-RGB.
תמונה מעולה!
יש ברשותי ממיר שחור של יס עם 2 יציאות SCART מאחור.
מומלץ מאוד להשתמש בכבל SCART איכותי.
יציאת SCART של ממיר זה ניתן להגדיר כ S-Video . ( שוב, תשתמש בכבל איכותי)
לא מוצדק לשלם 149 שקל לחברת יס.(בתקלה הבא, תדרוש מהם ממיר 3100 )
בהצלחה.
דוד
יש לי טלויזיה מעולה של פיליפס- 32PF9976 שמחובר דרך SCART-RGB.
תמונה מעולה!
יש ברשותי ממיר שחור של יס עם 2 יציאות SCART מאחור.
מומלץ מאוד להשתמש בכבל SCART איכותי.
יציאת SCART של ממיר זה ניתן להגדיר כ S-Video . ( שוב, תשתמש בכבל איכותי)
לא מוצדק לשלם 149 שקל לחברת יס.(בתקלה הבא, תדרוש מהם ממיר 3100 )
בהצלחה.
דוד
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

הי ,
כבר הספקתי לשדרג את הטלוויזיה ל C3000 שכוללת גם שתי כניסות scart.(מחכה שתגיע כבר)
עכשיו אוכל לחבר scart to scart עם הגדרה של RGB. (התקשרתי שוב ל yes כדי לוודא שהממיר הזה יודע להוציא RGB ונאמר לי שכן , נראה לי שנצטרך להמתין).
שאלת תם - אם אני מחבר את הממיר לscart RGB בטלווזיה , ובפועל הממיר לא מוציא RGB (למרות שבתפריט הגדרות מופיעה אופציה של RGB- האם במקרה כזה לא אראה תמונה בכלל ? או שבכל זאת תוצג תמונה כך שלמעשה לא אוכל לדעת אם מדובר ב RGB או בקומפוזיט ?
כבר הספקתי לשדרג את הטלוויזיה ל C3000 שכוללת גם שתי כניסות scart.(מחכה שתגיע כבר)
עכשיו אוכל לחבר scart to scart עם הגדרה של RGB. (התקשרתי שוב ל yes כדי לוודא שהממיר הזה יודע להוציא RGB ונאמר לי שכן , נראה לי שנצטרך להמתין).
שאלת תם - אם אני מחבר את הממיר לscart RGB בטלווזיה , ובפועל הממיר לא מוציא RGB (למרות שבתפריט הגדרות מופיעה אופציה של RGB- האם במקרה כזה לא אראה תמונה בכלל ? או שבכל זאת תוצג תמונה כך שלמעשה לא אוכל לדעת אם מדובר ב RGB או בקומפוזיט ?
גם לי יש ממיר מהדגם הזה ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא תומך ב-S. VIDEO דרך יציאת ה-SCART........siboni כתב:בוקר טוב חברים ,
מה דעתכם - האם לרכוש כבל scart to svideo או לשלם ולהחליף ממיר ?...
מה שאתה צריך לעשות זה להכנס להגדרות מערכת בממיר ובקטגוריה של חיבורי ה-SCART להגדיר את יציאת ה-SCART TO TV כ-(S-VHS (Y/C
אחרי זה זה ישאל אותך גם לגבי היציאת SCART ל-VCR תשאיר את זה כמו שזה
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה ,
יש לך מושג אם הוא מוציא גם RGB ?
בעקרון ראיתי בתפריט את ה sv ואת ה rgb , אבל חשבתי שמדובר בתפריט ג'נרי ולאו דווקא של הממיר הספציפי הזה.
בשבוע הבא אני מקווה לקבל את המסך ואז אני אעלה רשמים ותמונות.
(כבר הכנתי סט של סרטים לבדיקה וכיול...).
עןד שאלת תם - האם יש דרך כלשהי , לדעת מה הרזולוציה שמקבל המסך ממקור כלשהו ?
כלומר , אם אני צופה בערוץ מסוים (נניח yes stars) , האם יש דרך (פשוטה) , לדעת מה בעצם אנחנו מקבלים בפועל ?
יש לך מושג אם הוא מוציא גם RGB ?
בעקרון ראיתי בתפריט את ה sv ואת ה rgb , אבל חשבתי שמדובר בתפריט ג'נרי ולאו דווקא של הממיר הספציפי הזה.
בשבוע הבא אני מקווה לקבל את המסך ואז אני אעלה רשמים ותמונות.
(כבר הכנתי סט של סרטים לבדיקה וכיול...).
עןד שאלת תם - האם יש דרך כלשהי , לדעת מה הרזולוציה שמקבל המסך ממקור כלשהו ?
כלומר , אם אני צופה בערוץ מסוים (נניח yes stars) , האם יש דרך (פשוטה) , לדעת מה בעצם אנחנו מקבלים בפועל ?