מחפש חוות דעת על מדיח aeg
אשמח לחוות דעת על מדיח aeg FSK93817P
בזאפ די קוטלים את הדגם93807 שאני מניח שהוא דומה.
האופציה השנייה היא סימנס65zx08ae
ה aeg נראה פשוט יותר נח ומתאים לי אבל מפחד מהביקורות על הדגם הקודם
יש למישהו את הדגם החדש יותר?
תודה
בזאפ די קוטלים את הדגם93807 שאני מניח שהוא דומה.
האופציה השנייה היא סימנס65zx08ae
ה aeg נראה פשוט יותר נח ומתאים לי אבל מפחד מהביקורות על הדגם הקודם
יש למישהו את הדגם החדש יותר?
תודה
היו לי אינטגרליים מלאים של סימנס, בוש וגם AEG.
סימנס ובוש זו אותה חברה ואין כמובן שום הבדל.
גם AEG מצויין.
לא חושב שהיתי משקיע 4500 על מדיח כזה.
ישנם דגמים לחברות הללו שמתחילים סביב 2000 ש"ח ותאמין לי שלא תמצא כמעט שום הבדלים ביניהם לדגם שהבאת במחיר 4500 ש"ח.
לבוש/סימנס זה לפי סדרות. בוש- סדרה 2,4,6,8
אם בא לך סתם לזרוק כסף...קנה סדרה 6 או 8.
גם AEG מצויין.
ישנם דגמים לחברות הללו שמתחילים סביב 2000 ש"ח ותאמין לי שלא תמצא כמעט שום הבדלים ביניהם לדגם שהבאת במחיר 4500 ש"ח.
אם בא לך סתם לזרוק כסף...קנה סדרה 6 או 8.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בוש סדרה 4 מעולה (חצי מחיר מהדגם שאתה שואל לגביו), אם אתה הולך על זה שים לב לקנות את הדגמים שמיוצרים בגרמניה (ולא פולין)
שים לב בדגם של AEG שיש מגירת סכו"ם עליונה, הרבה לא ממליצים על זה כי צריך לסדר את הסכו"ם אחד אחד
שים לב בדגם של AEG שיש מגירת סכו"ם עליונה, הרבה לא ממליצים על זה כי צריך לסדר את הסכו"ם אחד אחד
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אם אתה מדבר על ה aeg אז יש אותו בהייטקזון ב 4000 ויש לי עוד 400 שח החזר עליו שאני מנצל אותם לתנור כך שיוצא לי 3600.14/09/2024 9:57Arie10 כתב: היו לי אינטגרליים מלאים של סימנס, בוש וגם AEG.
גם AEG מצויין.
אם בא לך סתם לזרוק כסף...קנה סדרה 6 או 8....
אז זה כן בתקציב שלי אבל אני מפחד ליפול איתו אחרי שראיתי ביקורות בזאפ
אני דווקא כן רוצה את המגירה כי יש לי סלסלה עכשיו וזה תופס רבע מהסל התחתון.14/09/2024 10:07vivi כתב: בוש סדרה 4 מעולה (חצי מחיר מהדגם שאתה שואל לגביו), אם אתה הולך על זה שים לב לקנות את הדגמים שמיוצרים בגרמניה (ולא פולין)
שים לב בדגם של AEG שיש מגירת סכו"ם עליונה, הרבה לא ממליצים על זה כי צריך לסדר את הסכו"ם אחד אחד...
כל דגם מחברה מובילה שעולים בזאפ בין 2000-3000 יהיו מצוינים.
אם בא לך לזרוק מעבר לזה, כי זהו דגם חדש (ותאמין לי שאין בו כלום חדש)- זו זכותך כמובן.
כמובן שיש גם הפרשים בין יבואן מקביל למקורי.
אישית לא רואה צורך לשלם שקל מיותר עבור יבוא מקורי.
אם בא לך לזרוק מעבר לזה, כי זהו דגם חדש (ותאמין לי שאין בו כלום חדש)- זו זכותך כמובן.
אישית לא רואה צורך לשלם שקל מיותר עבור יבוא מקורי.
העניין הוא שיבוא מקביל נותן שנה אחריות ורשמי אפשר כרגע להאריך ל5 שנים14/09/2024 18:40Arie10 כתב: כל דגם מחברה מובילה שעולים בזאפ בין 2000-3000 יהיו מצוינים.
אישית לא רואה צורך לשלם שקל מיותר עבור יבוא מקורי....
ההפרש בין המקביל למקורי הוא לא רק 200 ש"ח שהם מבקשים שתוסיף (להרחבת האחריות), אלא מאות שקלים נוספים !
המדיחים הללו סוסי עבודה. אצלנו 3 דגמים שונים בני 8-9 שנים היו ללא שום תקלות. האמת...אין שם כמעט כלום שיתקלקל.
תקפיד על ניקוי הפילטר באופן תדיר ואל תכניס כלים עם לכלוך רב והמדיח יאריך חיים.
המדיחים הללו סוסי עבודה. אצלנו 3 דגמים שונים בני 8-9 שנים היו ללא שום תקלות. האמת...אין שם כמעט כלום שיתקלקל.
תקפיד על ניקוי הפילטר באופן תדיר ואל תכניס כלים עם לכלוך רב והמדיח יאריך חיים.
מצד שני המגירה תופסת את כל המרווח מעל הסלסלה העליונה שיכול לשמש לכלי פלסטיק, קערות שטוחות וכו, אין שום רווח נקי מבחינת שטח. אבל הסלסילה יותר נוחה מבחינת לזרוק לשם את הסכו"ם בלי לסדר אחד אחד.14/09/2024 10:17alexkor87 כתב: אני דווקא כן רוצה את המגירה כי יש לי סלסלה עכשיו וזה תופס רבע מהסל התחתון....
וגם לדעתי מייקר את המדיח יש להם דגמים שעולים בסביבות ה-2200 יבואן רשמי, אין סיבה לקחת את היקרים בשביל גימיקים מיותרים.
יש הרבה מה להתקלקל במדיחים החדשים ומוצרים משוכללים בפרט, חיישנים, לחצנים, במיוחד לחצני מגע, כרטיסים שונים, אם לוקחים דגם בסיסי ההפרש ליבואן מקביל הוא שולי ושווה שתהיה אחריות לחמש שנים. תקלות זה הרבה עניין של מזל.15/09/2024 8:14Arie10 כתב: ההפרש בין המקביל למקורי הוא לא רק 200 ש"ח שהם מבקשים שתוסיף (להרחבת האחריות), אלא מאות שקלים נוספים !
תקפיד על ניקוי הפילטר באופן תדיר ואל תכניס כלים עם לכלוך רב והמדיח יאריך חיים....
ממה שגיליתי לאורך שנים עם מדיחים שונים, כשהשתמשתי בטבליות טובות כמו של פיירי או קוונטום מהסדרת ג'ל הפילטר נשאר כמעט נקי אחרי הדחה וזה משליך על מצב המדיח לאורך זמן.
כהשתמשתי בפשוטות יותר הקשיחות והכנסתי כלים מלוכלכים כפי שהמליצו בפרסומות של סימנס בזמנו וגם יצרני טבליות ממליצים כיום אגב.
למרות שמנקים את הפילטר הג'יפה שהטבליות הפחות טובות לא ממיסות חודרת לצנרת וסותמת אותה, מה שמוריד את יעילות המדיח בהדרגה עד למצב שבקושי מנקה ורואים את הג'יפה מצטברת גם בתוך המדיח בכל מני מקומות ואפילו אחרי ניקוי יסודי של חלק מהצנרת הפנימית כבר לא עזר. וזה היה מדיח דגל של סימנס תוצרת גרמניה.
בתכלס חוץ מ ח.י כל שאר היבואנים אותו דבר כנראה.16/09/2024 12:48קרוקס44 כתב: אין לי מושג על המדיח בו מדובר אבל,וזה אבל חשוב :היבואן של המדיח זה היבואן של סמסונג ומכאן אפשר רק לנחש מה יהיה טיב השרות שתקבל במקרה של תקלה...
בהצלחה...
נוכחתי לדעת שהשרות של היבואן הרשמי יותר טוב מהיבואן המקביל14/09/2024 18:40Arie10 כתב: כל דגם מחברה מובילה שעולים בזאפ בין 2000-3000 יהיו מצוינים.
אישית לא רואה צורך לשלם שקל מיותר עבור יבוא מקורי....
מוצרים יקרים כדאי לקחת מהיבואן הרשמי