נסיון רע עם REDBOXPARCEL

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Arie10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #1 

הזמנתי חלק מסוים מגרמניה ושלחתי למחסנים של החברה הנ"ל כדי שיעבירו לכתובת שלי בישראל. זהו הנסיון הראשון שלי איתם.
המחסנים שלהם נמצאים בהולנד.
המשלוח נשלח אליהם בדואר רשום. לפי מספר המעקב המשלוח הגיע למחסנים שלהם בשעות העבודה המקובלות, אך לא היה מי שיקבל את המשלוח (מקום סגור) והחבילה חזרה למרכז חלוקה של DHL באזור.
אחרי כמה ימים שבדקתי את ההתקדמות של החבילה הבנתי שהיא יושבת במרכז החלוקה של DHL ואף אחד לא אוסף אותה משם !
יצרתי קשר עם REDBOXPARCEL והסברתי את הענין.
הם מצידם מתעקשים לקבל ברקוד שאיתו אמורים לאסוף את החבילה.
יצרתי קשר עם המוכר שאין לו מושג משום ברקוד. לאחר מכן עם DHL הולנד שטוענים שהברקוד מונפק רק כאשר החבילה נמצאת בלוקר...אך זה לא המקרה. החבילה נמצאת במרכז DHL שמאוייש בעובדים וממנו אמורים לאסוף את החבילה.
החבר'ה ב REDBOXPARCEL לא מתרצים ולא מוכנים בשום פנים ואופן לאסוף ללא ברקוד, גם כששלחתי להם את התמליל שלי עם DHL.
החבילה תחזור לאחר שבוע לשולח (אלו תנאי DHL).
אני לא אזמין מהחברה הזאת לעולם יותר כלום ורוצה להזהיר אחרים !

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

1 במידות של דואר רשום mailboxde היה זול\פשוט יותר
דואר רשום זה לא כי אז היה מגיע עם POSTNL.
DHL הולנד ידועים בשירות הגרוע שלהם, אז יכול להיות שחסכו זמן ולא באמת הגיעו,לפרטים רדיט.

אף חברה לא תוציא נסיעה בשביל לאסוף חבילה, זה עובד הפוך.

Arie10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #3 

הם במפורש אמרו שהיו אוספים אם היה להם ברקוד.
אז או שהם שקרנים, או שהם שקרנים.

המשלוח עם מספר מעקב כמו של רשויות הדואר. שתי אותיות בהתחלה, תשע ספרות וסיומת DE. מצד שני מספר המעקב דרך DHL ולכן גם הגיע לתחנת שירות שלהם.
דוקא ענו לי ממש יפה בשירות של DHL הולנד והיו נורא סבלניים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”