נרשמתי שוב לשירות לאחר הפוגה של שנה וחצי (מהמבצע של יס) בתקווה שאיכות המוצר השתפרה. מה שהספקתי לחוות במספר דקות הראה לי שהמצב נשאר בדיוק אותו דבר.
* אין אפשרות לשנות את דירוג התוכן של פרופילים. לדוגמה, אם דירוג התוכן מוגדר לגיל 6 וברצונך לשנות אותו לגיל 9, הפתרון היחיד הוא ליצור פרופיל חדש ולמחוק את הישן, כולל כל היסטוריית הצפייה. (הזייה מוחלטת, התמיכה שלהם אישרו שכך הדבר)
* אין אפשרות לשנות את צורת הכתוביות בדפדפן, שהן קטנות על רקע שחור.
* תכנים שהפעלתי מתנגנים ללא תרגום, ונאלצתי לבחור "עברית" בתור שפת התרגום שוב ושוב.
* ניגון תכנים מהאייפון לא נשמרים. ניסיתי מספר תכנים ליותר ממספר דקות לכל פרק והם לא הופיעו בהמשך צפייה לאחר מכן.
דיסני יצאו היום במבצע של 14.9 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים. לא יודע אם זה שווה אפילו את זה.
דיסני פלוס - נסיון שני
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
אני ב Appletv על 50hz וזה לא משנה קצב פריימים בכדי להתאים לתוכן. בלתי נסבל. גם התרגום נראה מזעזע.
במהלך ניסיון התקנת דיסני+ באפל TV, הופיעה התראה: "יש צורך בשלט Apple TV - כדי לשחק במשחק זה ב-Apple TV, יש לחבר את ה-Apple TV Remote (דור ראשון)." אני משתמש בדור vabhן של Apple TV 4K. משום מה, הם החליטו שהג'יירו והאקסלרומטר של השלט מדור ראשון הם חובה לשימוש באפליקציה.
ייתכן שאף אחד מצוות ה-QA שלהם לא התקין את האפליקציה על מכשיר Apple TV מהשלוש שנים האחרונות?
אני זוכר מהניסיון הראשון שלי שהם לא מבצעים התאמת קצב פריימים. זה באמת מטריד ובלתי נסבל בצפייה.
לגבי הכתוביות - ניתן לסדר דרך האקססביליטי ב Settings
ייתכן שאף אחד מצוות ה-QA שלהם לא התקין את האפליקציה על מכשיר Apple TV מהשלוש שנים האחרונות?
אני זוכר מהניסיון הראשון שלי שהם לא מבצעים התאמת קצב פריימים. זה באמת מטריד ובלתי נסבל בצפייה.
לגבי הכתוביות - ניתן לסדר דרך האקססביליטי ב Settings