טלויזיה 65״ לתקופה של עד שנתיים… כמה להשקיע?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
akira פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

בעוד שנה - שנתיים אמור לעבור לדירה בבנייה, ואז תכננתי לשדרג את המקרן שלי לטלויזיה גדולה.
אבל אתמול הנורה של המקרן החליטה שהספיק לה, אז עכשיו אני מחפש טלויזיה שתגשר על השנה - שנתיים הקרובות.
לאחר מחשבה מעדיף לא להשקיע עכשיו במסך עצום, בעיקר בגלל קשיי ההובלה של טלויזיה עצומה.

השימוש זה צפייה בסלון, גם סרטים וגם טלויזיה. לאחר בדיקה 65״ נראה כמו הגודל המיטבי בהינתן שהתקציב שלי הוא בערך 3,000₪.

בנתונים לעיל, עד כמה זה פשרה סבירה ללכת על מסך LG מסוג UR8000 ב ~2500₪ או ששווה להשקיע יותר לכיוון ה 3,500 ל C745/755?
(המחירים ממה שאני רואה באינטרנט/לאסט פרייס)

נ.ב. על הדרך, מה ההבדל בין ה UR8000 ל UT8000 ול NANO776? מצאתי ביקורות רק על ה UR

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

מחפש גם לקרוב משהו דומה אני מתעלק על השרשור ומחכה לעוד תגובות :)

אמנם אני לא ממש מעודכן בשוק הטלויזיות אבל אני זוכר שהנאנוסל לא יותר טוב מהסדרה הבסיסית של LG בהרבה לכן אפשר "להתפשר" על הדגמים הזולים יותר. UR זה דגם של שנה שעברה UT דגם של 2024 ואין כמעט הבדלים ביניהן, ובינן לבין הנאנו סל מעבר למעבד וצורת סידור פיקסלים באנו שאמור לתת זויות צפייה וצבעים טובים יותר אבל זה לא שיפור שבאמת מרגישים יותר מידי.

TCL זו גם אחלה אופציה ואישית הייתי מעדיף אותה, למרות שהממשק שלה יכול להיות קצת איטי לחלק מן האנשים

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #3 

06/09/2024 20:54  
akira כתב:
בעוד שנה - שנתיים אמור לעבור לדירה בבנייה, ואז תכננתי לשדרג את המקרן שלי לטלויזיה גדולה.
אבל אתמול הנורה של המקרן החליטה שהספיק לה, אז עכשיו אני מחפש טלויזיה שתגשר על השנה - שנתיים הקרובות.
לאחר מחשבה מעדיף לא להשקיע עכשיו במסך עצום, בעיקר בגלל קשיי ההובלה של טלויזיה עצומה.

השימוש זה צפייה בסלון, גם סרטים וגם טלויזיה. לאחר בדיקה 65״ נראה כמו הגודל המיטבי בהינתן שהתקציב שלי הוא בערך 3,000₪.

בנתונים לעיל, עד כמה זה פשרה סבירה ללכת על מסך LG מסוג UR8000 ב ~2500₪ או ששווה להשקיע יותר לכיוון ה 3,500 ל C745/755?
(המחירים ממה שאני רואה באינטרנט/לאסט פרייס)

נ.ב. על הדרך, מה ההבדל בין ה UR8000 ל UT8000 ול NANO776? מצאתי ביקורות רק על ה UR
...
1. להחליף נורה למקרן בהנחה שהוא טוב והיית מרוצה ממנו לא הרבה יותר זול מלרכוש טלויזיה?
2. אם בכל זאת טלויזיה תקנה את הגודל שאתה באמת רוצה כרגע ותן למובילים להתמודד עם בעיית ההובלה.

הסדרות הנמוכות שאתה מדבר עליהם לא משהו מבחינת צפייה למי שרגיל לאיכות טובה יחסית.

akira פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

ניסיתי להחליף נורה במקרן, אבל הבעיה שהקודמת התפוצצה ואז אחרי שהחלפתי המקרן נתן שגיאת מאוורר.
ניסיתי לתקן את זה אבל ללא הועיל.

בקשר לגודל שאני באמת רוצה, זה ה - 85״ פלוס, אבל לדירה שכורה אין לי כוח להתעסק עם הובלה. וגם התקציב יגדל ברגע שנעבור לדירה בבנייה.
חלופה אחרת זה להזמין מקרן של אופטומה full HD לגשר על הפער..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”