[פוצל] שרשור תלונות על שירות/אחריות מסכים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #1 

אני רק אוסיף שבעיני, כשמישהו מבקש מאיתנו המלצה חשוב שגם נתייחס, במיוחד במסכי דגל ומוצרים יקרים, למה שידוע לנו על נותני השירות בארץ. בארה"ב בוודאות המצב שונה מבארץ ורוב רובם של נותני השירות הם טובים מאד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78760
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5370 פעמים

Re: השוט אאוט השנתי של value electronics למסך ״הכי טוב״

שליחה #2 

אשמח אם תשתף איזה נותן שירות הוא טוב... מבטיח לך שיקפוץ מישהו שיגיד לך שהיה לו חוויה גרועה... ככה זה, בישראל יש לנו ציפיה גבוהה לשירות ויש לספקי השירות ציפיה נמוכה ...

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #3 

כל אחד ראשי לשפוט ואכן על כל חבר פורום יהיו 10 דעות. אני קונה טלוויזית של lg כבר המון שנים ובשור התחתונה ח.י מתנהגים לרוב במקצוענות (יש לי גם ביקורת שלילת עליהם מן הסתם). זה לא מה שחוויתי עם טלוויזיה של סמסונג (שהורים שלי רכשו).
אני חושב שיש מקום במעמדה המלצה לעלות את השיקולים האלו.
כשאתה סוקר מסך מן הסתם אין מקום להתייחס לזה אבל כשעולה פה פוסט בבקשה לעזרה בבחירת טלוויזיה דווקא יש

gabiuzan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 654
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

בנוגע לשירות שמקבלים בארץ יש לי מה להוסיף, יש ברשותי את ה SONY OLED A80J בדיוק 3 שנים, חודש וחצי לפני שהסתיימה לי האחריות ראיתי שיש לי על המסך IMAGE RETENTION, זאת לא צריבה אבל זה מאוד מציק לי למרות שאחרי כמה שניות זה חולף.
חיפשתי את נותן השירות ישפאר אבל התברר לי שחברת ברימאג הם אלא שמספקים את שירותי המעבדה לישפאר.
השירות הכי גרוע שנתקלתי בו בארץ חוץ מחברת הוט בזמנו!!!
הכל התחיל מאוד רגיל, פותח קריאה, מבקשים ממני לשלוח להם תמונה של הבעיה, שלחתי תמונה והם שלחו אלי טכנאי שלהם, לקח לו שבוע וחצי והוא הגיע, צילם בטלפון שלו את הבעיה ואמר לי "יש לי כל מה שצריך כדי להראות למעבדה את הבעיה".
אני שמח וטוב לבב מחכה שיחזרו אלי מהמעבדה, אחרי משהו כמו כמה ימים חוזר אלי טכנאי שלהם ואומר לי שהוא לא רואה את הבעיה כלל וכלל, שאלתי מה זאת אומרת והוא טען שהיא רואה את (הסרט היה גארפילד) את הלוגו של הסרט אבל הסרטון קצר מדי, אז שאלתי אותו למה סרטון של 10 שניות שבו רואים בבירור את הבעיה לא מספיק לו ואז הוא ענה שהכל קטן מדי, ברגע זה שאלתי אותו היכן הוא צופה בסרטון והוא אמר לי מהנייד שלי! אני כזה מה! למה אתה לא מעביר את זה למחשב שתוכל לראות כמו שצריך???
ממש חוסר מקצועיות, בכל מצב מרגע זה חיכיתי 3 שבועות עד שיגיעו לקחת את הטלוויזיה וזה עוד אחרי שיצרתי איתם קשר דרך הוואטסאפ 3 פעמים על מנת להבין מה קורה עם האיסוף.
אחרי 3 שבועות קבעו לי תור לאיסוף בשעה טובה ולצערי לא יכולתי להיות בבית אלא אשתי (נ.ב מביאים טלוויזיה חליפית) אחרי ההחלפה אשתי שולחת לי תמונה של הטלוויזיה הזמנית, תמונה שלא התייחסתי אליה כמו שצריך כי הייתי עסוק בעבודה.
בערב הגעתי הביתה, הטלוויזיה הייתה כבויה אבל ראו עליה סימנים מזעזעים, התקרבתי לטלוויזיה וראיתי סימנים של ידיים, דבק ושאר שאריות, ישר התחלתי לנקות אותה כמו שצריך עם חומרים שמתאימים למסך ואחרי 10 דקות היא הייתה נקייה. ואז הדלקתי אותה וגילית שכל החלק העליון של המסך פשוט שרוף!!!!!

שאלתי את אשתי מה פשר הדבר והיא אמרה לי שהטכנאי אמר לה ככה:
1. כשתפעילי סרט את לא תראי את זה בכלל (פיקסלים שרופים משהו כמו 3 ס"מ לאורך כל המסך)
2. כל הטלוויזיות שאנחנו מספקים כחליפי הם תקולות ועם אותם בעיות!!!
לא האמנתי למשמע אוזניי, ישר יצרתי קשר עם אלון החשמל - החנות שרכשתי דרכה, הסברתי את המצב ואחרי 3 ימים באו להחליף את המסך החליפי בחליפי אחר, הפעם היה רק שריטה בגודל של 3 ס"מ לאורך המסך אבל זה הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת.
נ.ב הבטיחו לי באיסוף הטלוויזיה שאחרי 7 ימי עסקים מחזירים אותה תקינה.
עברו להם 3 שבועות!!!! לא יצרו איתי קשר מהמעבדה בכלל, אחרי שעירבתי את החנות שוב ושוב והתקשרתי בעצמי אמרו לי שהטלוויזיה שלי תקינה לחלוטין ולא מוצאים שום בעיה ומוכנים לשחרר לי אותה עם אישור מכתב אישור תקינות.
כמובן שלא הסכמתי והיום 05/09/2024 אני נוסע לחולון למעבדה שלהם על מנת להוכיח להם בתקווה שאני צודק כי אין לי יותר אחריות על הטלוויזיה.
מצרף את התמונה ששלחתי להם שמראה את הבעיה, לצערי את הסרטון שצילם הטכנאי אין ברשותי.

תמונה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”