אלף סיבות למה לא לבזבז כסף על DIRAC בשרשור אחד
-
יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
השרשור נפתתח ב 2020 ועד היום כמעט שום באג מכל עשרות הבאגים המאומתים שגם DIRAC הודו בחלקם, לא תוקן.
https://www.avsforum.com/threads/dirac- ... t-59508402
לדעתי צריך לנעוץ את זה כאן כהסהרה למכל מי ששוקל לרכוש רשיון DIRAC...
https://www.avsforum.com/threads/dirac- ... t-59508402
לדעתי צריך לנעוץ את זה כאן כהסהרה למכל מי ששוקל לרכוש רשיון DIRAC...
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 03/09/2024 20:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
יהלי ב
- חבר ותיק

Re: אלף סיבות למה לא לבזבז כסף על DIRAC ברשרור אחד
הנה דוגמא לקורבן של DLBC:
לא משנה מה הוא מנסה מקבל תוצאות גרועות ולא עקביות. לדעתי מדובר בחברת קש שסכתה לשם עולמי רק בגלל ביקורות פיקטיביות.
הנה סקירה עם מדידות של אודיסי:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.12746/
גם ללא ה EVO, התוצאות הרבה יותר טובות ועקביות. מערכת הכיול אכן עושה את העבודה להבדיל מדיראק. אןלי עם ה ART שלהם תגיע בשורה אבל נכון לעכשיו, אין כל סיבה לשדרג למי שיש אודיסי כאופציה.
רוב מי ששדרג השתמש באפשרות לבטל את העסקה לפי התגובות ב AVS ו ASR.
לא משנה מה הוא מנסה מקבל תוצאות גרועות ולא עקביות. לדעתי מדובר בחברת קש שסכתה לשם עולמי רק בגלל ביקורות פיקטיביות.
הנה סקירה עם מדידות של אודיסי:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.12746/
גם ללא ה EVO, התוצאות הרבה יותר טובות ועקביות. מערכת הכיול אכן עושה את העבודה להבדיל מדיראק. אןלי עם ה ART שלהם תגיע בשורה אבל נכון לעכשיו, אין כל סיבה לשדרג למי שיש אודיסי כאופציה.
רוב מי ששדרג השתמש באפשרות לבטל את העסקה לפי התגובות ב AVS ו ASR.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
תגיד... לא נמאס לך לכתוב שטויות ללא הרף?.
אני בספק רב האים יצא לך בכלל לשמוע מערכת DIRAC בשילוב DLBC.
היה עדיף יותר לנעוץ כאזהרה את כל השטויות שאתה רושם ללא הרף ובשקדנות רבה.
שמעתי מספר לא קטן של מערכות מבוססות DIRAC+DLBC והתוצאה הייתה לא פחות ממושלמת אז תעשה לנו טובה אל תרשום שקרים חסרי כל ביסוס ללא שום ניסיון מצידך.
שמעתי מספר לא קטן של מערכות מבוססות DIRAC+DLBC והתוצאה הייתה לא פחות ממושלמת אז תעשה לנו טובה אל תרשום שקרים חסרי כל ביסוס ללא שום ניסיון מצידך.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
-
יהלי ב
- חבר ותיק

לא נאס לך להגיב על אוטומט מבלי בכלל לבדוק? נכנסת לשרשור רשמתי בכלל? יש שם כבר 1160 עמודים מלאים בתלונות מגובות בעדויות ועם תמונות וסרטונים של משתמשים שרכשו והתנסו עם DIRAC. משתתף שם אפילו המפתח של מגברי Buckeye amp . גם OCA בעצמו אמר בכמה הזדמנויות שי בעיה רצינית עם DIRAC מבחינה ישום אלגוריתם והתנהלות החברה.03/09/2024 21:37masteraudio כתב: תגיד... לא נמאס לך לכתוב שטויות ללא הרף?.
שמעתי מספר לא קטן של מערכות מבוססות DIRAC+DLBC והתוצאה הייתה לא פחות ממושלמת אז תעשה לנו טובה אל תרשום שקרים חסרי כל ביסוס ללא שום ניסיון מצידך....
הוא זה ששם את הקישור לשרשור הזה כדי להוכיח את התענות שלו לגבי הבעיות שיש עם DIRAC.
עם DIRAC FULL התנסיתי המון ועדיין מתנסה עם מגבר של NAD. עם DLBC לא התנסיתי אבל קראתי מלא תלונות. ראה את הסרטון של אותו בחור שכל פעם שהוא משנה את ה XO ומחשב מחדש, מקבל תוצאות אקריות עם יותר בעיות... עד לשפנישנתיים DIRAC לא היה מסוגל אפילו לכייל עוצמות ותמרחקים. ברגע שתעלה תוצאות REW +UMIK של לפני ואחרי DIRAC אני אאמין שזה משפר משהו. בנתיים במקרה הכי טוב DIRAC לא עשה כלום כמעט וברוב המקרים רק קילקל...
-
יהלי ב
- חבר ותיק

הבחור כאן רכש רשיו DIRAC LITE לרסיבר דנון 3800. ז"א תיקון מוגבל עד 500 הרץ. לא רק ש DIRAC לא תיקן כלום בין 20 ל 500, הוא הרס לו את הגבוהים שלא היה אמור לגעת בהם.
שמו לב לתגובה של OCA שאמר לו ש DIRAC הרס חלק מתגובת ההלם המטרה לתקן באסים כי הוא פועל במישור הזמן. גם נכשל בתיקון וגם גרם לבעיות חדשות. שוב, אודיסי נמצאת בשוק הרבה יותר שנים מדיראק עם הרבה יותר משאבים. מכאן התוצאות לא מפתיעות. אודיסי מבצעת תיקונים דיי שמרניים כמעט ללא שינוי כבר עשור כי הם מבינים שלמהר להוסיף הרפתקאות חדשות כמו תיקון מופע ש DIRAC עושים, יגרום ליותר בעיות מאשר לשפר.
שמו לב לתגובה של OCA שאמר לו ש DIRAC הרס חלק מתגובת ההלם המטרה לתקן באסים כי הוא פועל במישור הזמן. גם נכשל בתיקון וגם גרם לבעיות חדשות. שוב, אודיסי נמצאת בשוק הרבה יותר שנים מדיראק עם הרבה יותר משאבים. מכאן התוצאות לא מפתיעות. אודיסי מבצעת תיקונים דיי שמרניים כמעט ללא שינוי כבר עשור כי הם מבינים שלמהר להוסיף הרפתקאות חדשות כמו תיקון מופע ש DIRAC עושים, יגרום ליותר בעיות מאשר לשפר.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
ומצד שני שאתה מקבל גרף מלא בלייב - והתוכנה מאפשרת לך להיות האדריכל של הצליל בלי צורך במעבד נוסף חיצוני בחלק מהפעמים זה ככ נוח שזה הזוי - אתה רואה את הגרף מבין מה טוב ולא טוב מבין את החדר וכודמה ויכול לשחק עם העקומה כמו שאתה רוצה
ברור - אפשר לעשות את זה עם MINI DSP - REW ומקרופון בסיסי
אבל שהרישוי מגיע במקור במכשיר - וזה סוג של PLUG AND PLAY ושולט בצורה הזו על כל מקור וכל כניסה בנפרד - עם אופציה לעשות כמה טייקים ולשמור סט אפ שונה לכל כניסה בנפרד זה פשוט מצויין
שוב - עניין של גישה וחווית משתמש
כל אחד בשלו - כמו שלי באופן אישי כל הסקריפטים לא עונים על הצרכים לרוב (כי הטעם האישי שלי בכיול שונה) ככה גם נושא המערכת כיול
יש 1000 סיבות למה לא לקנות כל מוצר
אבל גם 1000 סיבות למה כן
מה שכן - השרשור שם עמוס אין ספק שחווית המשתמש יכלה להיות יותר 'קלה' אבל בסופו של יום המערכת מוכיחה יותר תועלת מנזק
ברור - אפשר לעשות את זה עם MINI DSP - REW ומקרופון בסיסי
אבל שהרישוי מגיע במקור במכשיר - וזה סוג של PLUG AND PLAY ושולט בצורה הזו על כל מקור וכל כניסה בנפרד - עם אופציה לעשות כמה טייקים ולשמור סט אפ שונה לכל כניסה בנפרד זה פשוט מצויין
שוב - עניין של גישה וחווית משתמש
כל אחד בשלו - כמו שלי באופן אישי כל הסקריפטים לא עונים על הצרכים לרוב (כי הטעם האישי שלי בכיול שונה) ככה גם נושא המערכת כיול
יש 1000 סיבות למה לא לקנות כל מוצר
אבל גם 1000 סיבות למה כן
מה שכן - השרשור שם עמוס אין ספק שחווית המשתמש יכלה להיות יותר 'קלה' אבל בסופו של יום המערכת מוכיחה יותר תועלת מנזק
-
יהלי ב
- חבר ותיק

ג'ין דלסאלה מ אודיהוליקס אמר על ART של DIRAC מבוסס פרוססור STORM שהוא בדק אצלו שזה פשוט "אסון".
אגב הוא בדק תוצאות עי REW וגם האזין. האם גם הוא עכשיו טרול חובב דנון? וכן, הוא העדיף פרוססור של דנון עם כיול אודיסי על כיול דיראק...
אגב הוא בדק תוצאות עי REW וגם האזין. האם גם הוא עכשיו טרול חובב דנון? וכן, הוא העדיף פרוססור של דנון עם כיול אודיסי על כיול דיראק...
8 חדרים שונים שונים בתערוכת CEDIA האחרונה היו מבוססות סטורם ודיראק ארט.
8 חדרים - מספר שיא.
יש להם יומיים -שלושה לכייל. גג. בתנאי לחץ נוראיים -יודע ממקור ראשון כי עשיתי את זה.
אין לי מושג על מה אתה מדבר כי אני מגיע לתוצאות מדהימות עם דיראק באופן כללי ובמיוחד עם ארט באופן פרטני. זה נכון ש ART מאוד מורכב ודורש המון חשיבה והבנה ונסיוי וטעיה בהתחלה (מה שלא בוצע בחדר של אודיואוליקס) - אבל אחרי שלב זה- התוצאות מדהימות . המדידות מאשרות את זה ואני לא מדבר כעת על טעם אישי.
גם ב BASS מודול - יש המון מקום לטעויות( לא קרוב ל ART). צריך לדעת מה עושים.
יש מערכת כיול ממש טובה שלא ?
8 חדרים - מספר שיא.
יש להם יומיים -שלושה לכייל. גג. בתנאי לחץ נוראיים -יודע ממקור ראשון כי עשיתי את זה.
אין לי מושג על מה אתה מדבר כי אני מגיע לתוצאות מדהימות עם דיראק באופן כללי ובמיוחד עם ארט באופן פרטני. זה נכון ש ART מאוד מורכב ודורש המון חשיבה והבנה ונסיוי וטעיה בהתחלה (מה שלא בוצע בחדר של אודיואוליקס) - אבל אחרי שלב זה- התוצאות מדהימות . המדידות מאשרות את זה ואני לא מדבר כעת על טעם אישי.
גם ב BASS מודול - יש המון מקום לטעויות( לא קרוב ל ART). צריך לדעת מה עושים.
יש מערכת כיול ממש טובה שלא ?
-
יהלי ב
- חבר ותיק

600 דולר לגרסה המלאה כולל DLBC (בעדיה אתה נשאר ללא ניהול סאבים כי אתה מאבד את יכולת ניהול הסאבים של אודיסי ודיראק המלא לא מנהל באסים כמו שאודיסי עושים "בחינם")....
אם אתה עם דיראק ללא DLBC, קודם כל דיראק מכוונת מרחקים ועוצמות לכל הערוצים כולל סאבים, ואז מבצעת תיקון פילטרים לכל ערוף אבל לא לסאבים בנפרד, ממש כמו YPAO בגרסה הישנה. אז אין טעם לרכוש דיראק ללא DLBC.
כן אפשר לרכוש גרסה עד 500 הרץ ואת DLBC ואז חוסכים 40 דולר שלא שווה לחסוך..
בקרוס יהיו מבצעי BLACK FRIDAY שאולי אז זה ישתלם למי שחושב שהוא צריך את זה.
אני ממליץ בחום לכל בעלי דנון\מרנץ לנסות קודם את A1 EVO ובקרוב את הגרסה החדשה עם שיפורים משמעותיים לפני שהם זורקים גסף על DIRAC. יש לי NAD עם Dirac 2.2 (סטריאו + שני סאבים) ואני שוקל למכור אותו כי עם הדנון ואודיסי אני שומע יותר טוב גם בסטריאו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
המחיר מופיע באתר שלהם , כנס ותבדוק....
https://www.dirac.com/online-store/
מאחר ודיראק מאפשרים להתקין איזו גירסת קושחה שאתה רוצה אתה מוזמן לרכוש את ה DLBC (במידה ויש לך יותר מסאב 1 כי במידה ולא אין טעם) ולהתקין גירסת קושחה 3.4.4 ובגירסה זו הכל עובד תקין.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום