פינק פלויד DARK SIDE 180G
שלום לכולם וגמר חתימה טובה.
מישהו יודע איזו גרסה של האלבום הנ"ל נחשבת הוצאה איכותית יותר: גרסת ה30 שנה של 180 גרם או הגרסה שכתוב עליה ORIGINAL MASTER RECORDING. אני פשוט רוצה לדעת מה כדאי לקנות מאיביי ויש שם את שני הגרסאות.
ועוד שאלה קטנה: מישהו יודע עם הוצאות ברזילאיות וקוריאניות בפרט נחשבות איכותיות.
תודה רבה.
מישהו יודע איזו גרסה של האלבום הנ"ל נחשבת הוצאה איכותית יותר: גרסת ה30 שנה של 180 גרם או הגרסה שכתוב עליה ORIGINAL MASTER RECORDING. אני פשוט רוצה לדעת מה כדאי לקנות מאיביי ויש שם את שני הגרסאות.
ועוד שאלה קטנה: מישהו יודע עם הוצאות ברזילאיות וקוריאניות בפרט נחשבות איכותיות.
תודה רבה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ORIGINAL MASTER שזו מהדורה שלפי מיטב הבנתי, אזלה.
המהדורה שהחליפה אותה, 180, עברה מאסטר חדש (ככל הנראה דיגיטלי), ורבים טוענים כי היא אינה נאמנה למקור ונשמעת כמו CD.
הגיע אלי שמועה, שבקרוב ייצאו חלק מאלבומי הפינק פלויד בהוצאות של 180 או 200 אבל מהסרטים המקוריים, וההמלצה שאני קיבלתי כרגע היא "לא לקנות", להמתין.
אני לא מכיר כמעט הוצאות מברזיל, אבל אל תעשה נסיונות, תעדיף הוצאות מוכרות.
המהדורה שהחליפה אותה, 180, עברה מאסטר חדש (ככל הנראה דיגיטלי), ורבים טוענים כי היא אינה נאמנה למקור ונשמעת כמו CD.
הגיע אלי שמועה, שבקרוב ייצאו חלק מאלבומי הפינק פלויד בהוצאות של 180 או 200 אבל מהסרטים המקוריים, וההמלצה שאני קיבלתי כרגע היא "לא לקנות", להמתין.
אני לא מכיר כמעט הוצאות מברזיל, אבל אל תעשה נסיונות, תעדיף הוצאות מוכרות.
The Black Wax
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע אם זה נכון או לא אבל דגבר אחד בטוח לא קונים תקליט של הפינק פלויד עם REMASTERING . כול הרעיון של תקליט הוא ההבדלה בין ערוצי הסטריאו ואימג'ינג יותר טוב מתקליטור . כאשר עושים רי מאסטר אתה מקבל למעשה הקלטה של תקליטור על תקליט . אז עדיף כבר לקנות את התקליטור
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
truejoker
איך אתה (או התעשייה) מגדירה רימסטר?
השטחת הבמה וצימצום הסטריאו?
איך אתה (או התעשייה) מגדירה רימסטר?
השטחת הבמה וצימצום הסטריאו?
גם בגרסת התקליטור, ה-DIGITALY REMASTERED של האלבום הזה, פשוט נשמעת רע.
הסיכוי למצוא תקליט בתול משנות ה-70 הוא נמוך ואם היה כן מחירו היה גבוה מאוד.
אך, לדעתי, באם יימצא תקליט, אשר הודפס בהדפסה מאוחרת וטובה, מסרטי הטייפ המקוריים, הרי אין בכך רע.
לאחרונה, רכשתי הדפסה 2007, ב-180 גרם של "לד זפלין", והמאסטר הוא מהסרטים המקוריים, והוא נשמע טוב מה-CD בהרבה.
הסיכוי למצוא תקליט בתול משנות ה-70 הוא נמוך ואם היה כן מחירו היה גבוה מאוד.
אך, לדעתי, באם יימצא תקליט, אשר הודפס בהדפסה מאוחרת וטובה, מסרטי הטייפ המקוריים, הרי אין בכך רע.
לאחרונה, רכשתי הדפסה 2007, ב-180 גרם של "לד זפלין", והמאסטר הוא מהסרטים המקוריים, והוא נשמע טוב מה-CD בהרבה.
The Black Wax
לגבי התקליט...
הזמנתי את התקליט. הגרסה המדוברת כנראה לא יוצרה פיזית ב-1973 אלא מאוחר יותר, מסרטי ההקלטה המקוריים ולכן השם, "ORIGINAL MASTER RECORDING". אבל אני מניח שמדובר בגירסה האיכותית ביותר, גם לפי מה שדובר כאן וגם לפי העובדה שמכירות פומביות באיביי לתקליט הזה מגיעות גם ל-150 דולר. רק אתמול נמכר שם עותק סגור מהמפעל שמעולם לא נוגן ב-250 דולר. אני השגתי עותק משומש במצב מצוין שכנראה אצטרך לנקות ממנו אבק ב 30 דולר. מה שמזכיר לי... אני חייב לקנות מכונה לניקוי עוד החודש!
Re: לגבי התקליט...
כבר חסכת 220$ למכונת ניקוי...rick090 כתב:רק אתמול נמכר שם עותק סגור מהמפעל שמעולם לא נוגן ב-250 דולר. אני השגתי עותק ..... ב 30 דולר. מה שמזכיר לי... אני חייב לקנות מכונה לניקוי עוד החודש!...
איתי , זה לא אני או התעשיה , זה פשוט מאוד , כשהתחילו התקליטורים לצאת בחנתי מרידיאן נגד טכניקס 1200 עם ראש פשוט יחסית של דנון , ואני יכול לומר לך שזה לא היה מתקרב , כעבור כמה שנים כבר נכנעתי , כי לא היו תקליטים למצוא , וחלק מהתקליטים שלי נהרסו ע"י אנשי הביית , אבל עדיין תקליטים ישנים עם המון בעיות (כי לא הייתה לי מכונה לניקוי ) , נשמעו פחות טוב .
הבעיה המיוחדת היא באימגינג ובסטריאו (כול אחד שטעםן שתקליטור יותר טוב נאלץ להודות בכך במיוחד אם שמע את פינק פלוייד ), ועדיין הרפרנס שלי זה לקחת תקליטור של פינק פלוייד ולשמוע , ולא עדיין הטכנולוגיה של הCD עדיין לא מגיעה לקרסוליים של פטיפון טוב .
חלק מזה זה נושא הדיגיטאליות שזה למעשה לעשות דגימות ולשחזר אותם , אז כשאתה מקליט מהמקור האנלוגי בצורה אנלוגית זה בסדר , אבל כשאתה מנסה לעשות ממקור אנלוגי , מקור דיגיטאלי ואח"כ לעשות ממנו ויניל , זה בדיוק כמו שתעשה RIP לדיסק לMP3 , ותצרוב אותו , אתה עדיין תקבל את האכיות של הMP3 ולא של הקובץ WAV
הבעיה המיוחדת היא באימגינג ובסטריאו (כול אחד שטעםן שתקליטור יותר טוב נאלץ להודות בכך במיוחד אם שמע את פינק פלוייד ), ועדיין הרפרנס שלי זה לקחת תקליטור של פינק פלוייד ולשמוע , ולא עדיין הטכנולוגיה של הCD עדיין לא מגיעה לקרסוליים של פטיפון טוב .
חלק מזה זה נושא הדיגיטאליות שזה למעשה לעשות דגימות ולשחזר אותם , אז כשאתה מקליט מהמקור האנלוגי בצורה אנלוגית זה בסדר , אבל כשאתה מנסה לעשות ממקור אנלוגי , מקור דיגיטאלי ואח"כ לעשות ממנו ויניל , זה בדיוק כמו שתעשה RIP לדיסק לMP3 , ותצרוב אותו , אתה עדיין תקבל את האכיות של הMP3 ולא של הקובץ WAV