טלויזיות 2024

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Pow66 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Elad
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש לרכוש טלויזה חדשה (״85), בדקתי מספר מקומות כולם ממליצים על TCL אמינות , אחריות, ואליו פור מאני, מס 2 במכירות עולמי וכו׳
מבדיקת ביקורות ברשת אני רואה שיש הרבה יותר טובות אומנם בהפרשי מחירים זעומים אבל עדיין באופן גורף המלצות על TCL
מה אני מפספס? האם TCL באמת גוברת על סמסונג ושאר המתחרים או שפשוט מקבלים על מכירתן עמלות גבוהות יותר
אודה לעזרתכם

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #2 

אם תציין דגמים ומחירים יהיה יותר קל לענות. ל TCL ולמתחרות יש המון דגמים ברמות שונות. לגבי הדגמים הגבוהים, לTCL יש מכשירים יוצאי דופן שבאופן ממוצע נותנים פייט די מדהים. הפרשי המחיר די משמעותים לטובת TCL. שוב הכל תלוי במה בדיוק ראית והשוות...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

מסכים עם השאלה...

יש באז גדול על TCL

קניתי לבת שלי TCL דיי בינונית לחדר (לא הזולה ולא היקרה) והיא מאוד לא מרוצה ממנה... היא מאוד איטית...

הורדנו אפליקצית דיסני ל TCL וגם לסוני שלנו...

בסוני הכל הרבה יותר מהיר מול ה TCL...

אני ממש ממש מתלבט

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #4 

כלל אצבע אומר שבדר"כ אין מתנות חינם, תשקיע יותר, תקבל יותר.
גם ב TCL זה ככה רק בפחות כסף.
מסך בסיסי של TCL (לדוגמא סידרה 6 ומטה) יהיה... בסיסי. ממשק, צבעים, שחורים, מעבד.. וכ"ו. רק יעלה פחות ממסך בסיסי של סוני, LG, סמסונג וכו'.
מסך מסידרה גבוהה של TCL (לדוגמא סידרה 8 או 9) יהיה מעולה מכל הבחינות דומה/זהה ואף לעיתים עדיף על המקבילים של המותגים שהוזכרו, רק בפחות כסף מהם. VFM מצויין.
אם אין כאן שיקול כלכלי וכסף זה לא העניין, עדיין מסכי הדגל של המותגים הגדולים עדיפים בסה"כ כחבילה וכנראה יהיו טובים יותר אבל אז נכנסים עוד שיקולים כמו גודל מסך שב TCL תוכל לקבל 98" במחיר של 83/85" של המותגים המובילים באותו כסף לדגם/סידרה מקבילה באיכות... ואז כבר זה עניין ושיקולים אישיים במה לבחור ומה עדיף וחשוב לך יותר.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #5 

@bhalamis להשוות מסך 9096 שהוא היה סדרה הכי גבוה של סוני בסדרת LED למסך בינוני של TCL זה קצת לא הוגן, האיטיות בממשק אכן קיימת בדגמים הנמוכים של TCL אבל זה טלויזיות של עלות-תועלת ואי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..

@Pow66 אתה לא מפספס כלום - הם מתחרים חדשים יחסית ומנסים לכבוש נתח מהשוק ולכן המחירים תחרותיים ובישראל VFM יותר חשוב לרוב האנשים מאשר איכות השחורים או שיש 570 אזורי תאורה (אם בכלל יודעים מה זה אזורי תאורה). לסמסונג תוכל למצוא בו ביקורות רעות, וגם כמה מעבדה שיצא לי לדבר איתה אמרה שהם מתקנים הכי הרבה טלויזיות של סמסונג ולשאר המתחרות יש יתרונות אחרים (כמו LG שנראה שיש להם שירות נורמלי).

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

השאלה היא האם TCL היא UF כמו המותגים הגדולים האחרים (סמסונג , LG) .
בנוסף , יש גם את עניין הסאונד שהוא אולי משני אבל כדאי לבדוק ולהשוות אותו ולא רק את התמונה ..
אלא אם אתה צופה תמיד עם סאונד-בר/מערכת רמקולים נוספת ..

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #7 

הסאונד בTCL הרבה מהפעמים אפילו יותר טוב מחברות אחרות כי בחלק מן הדגמים הם משתמשים במעין סאונד-בר מובנה.
מה זה UF ?

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

08/09/2024 12:13  
Haimbin כתב:
@bhalamis להשוות מסך 9096 שהוא היה סדרה הכי גבוה של סוני בסדרת LED למסך בינוני של TCL זה קצת לא הוגן, האיטיות בממשק אכן קיימת בדגמים הנמוכים של TCL אבל זה טלויזיות של עלות-תועלת ואי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..

@Pow66 אתה לא מפספס כלום - הם מתחרים חדשים יחסית ומנסים לכבוש נתח מהשוק ולכן המחירים תחרותיים ובישראל VFM יותר חשוב לרוב האנשים מאשר איכות השחורים או שיש 570 אזורי תאורה (אם בכלל יודעים מה זה אזורי תאורה). לסמסונג תוכל למצוא בו ביקורות רעות, וגם כמה מעבדה שיצא לי לדבר איתה אמרה שהם מתקנים הכי הרבה טלויזיות של סמסונג ולשאר המתחרות יש יתרונות אחרים (כמו LG שנראה שיש להם שירות נורמלי).
...
איזה מסך של SONY בגודל 50 אינץ שנמכר היום הקביל למסך מדגם 9096 המעולה שהיה לסוני?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”