תמונות סרטים במקום רשימה ב 4100 ויצירת קובץ ISO מ DVD?
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
או קיי, אז רכשתי (תודה לשאולי ולמרטין), התקנתי והכל עובד כשורה.
רק שני דברים אני לא מצליח להבין: כשנכנסתי לספריית הסרטים, כל הספריות הופיעו כתמונות (רק באלה שהייתה תמונה בשם folder.jpg). לאחר שדרוג גרסה ל 1.0.43 או כפתור אחר שלחצתי בדרך, אני רואה עכשיו רשימה פשוטה של הספריות של כל אחד מהסרטים. הבנתי שצריך להמצא קובץ בשם icon.tvix בכל ספריה בה רוצים לדפדף במוד תמונות ולא ברשימה וגם את זה עשיתי, אך עדיין - רק רשימה.
דבר שני, עם איזו תוכנה ליצור ISO של DVD? עשיתי עם VirtualISO ועם MagicISO ושניהם לא הצליחו לעבוד על ה TIVX.
למישהו הפתרונים?
ארז
רק שני דברים אני לא מצליח להבין: כשנכנסתי לספריית הסרטים, כל הספריות הופיעו כתמונות (רק באלה שהייתה תמונה בשם folder.jpg). לאחר שדרוג גרסה ל 1.0.43 או כפתור אחר שלחצתי בדרך, אני רואה עכשיו רשימה פשוטה של הספריות של כל אחד מהסרטים. הבנתי שצריך להמצא קובץ בשם icon.tvix בכל ספריה בה רוצים לדפדף במוד תמונות ולא ברשימה וגם את זה עשיתי, אך עדיין - רק רשימה.
דבר שני, עם איזו תוכנה ליצור ISO של DVD? עשיתי עם VirtualISO ועם MagicISO ושניהם לא הצליחו לעבוד על ה TIVX.
למישהו הפתרונים?
ארז
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אם יש לך כבר את ה- DVD, למה ליצור ISO?
...
אני יכול להעיד עבורי,
א. הרבה יותר נוח שספריית ה DVD שלי זמינה בלחיצת כפתור, לא צריך לחפש איפה הסרט וכו'.
ב. ניסיון העבר - הסרטים שאני הכי אוהב, תמיד המדיה נשרטת ואני עם סרט מגמגם במקרה הטוב או חוסר יכולת לראות במקרה הרע (למרות שגם הדיסק יכול ללכת אבל לשמחתי זה עוד לא קרה, ויש לי גיבויים...)
ג. אולי זה רק נדמה לי אבל אני חושב שהTVIX עושה Upscaling גם לDVD ISO ומציג תמונה יפה יותר (ושוב זה רק מתחושה אישית)
גיא
א. הרבה יותר נוח שספריית ה DVD שלי זמינה בלחיצת כפתור, לא צריך לחפש איפה הסרט וכו'.
ב. ניסיון העבר - הסרטים שאני הכי אוהב, תמיד המדיה נשרטת ואני עם סרט מגמגם במקרה הטוב או חוסר יכולת לראות במקרה הרע (למרות שגם הדיסק יכול ללכת אבל לשמחתי זה עוד לא קרה, ויש לי גיבויים...)
ג. אולי זה רק נדמה לי אבל אני חושב שהTVIX עושה Upscaling גם לDVD ISO ומציג תמונה יפה יותר (ושוב זה רק מתחושה אישית)
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
התכוונתי לזה שאפשר פשוט להעתיק את תוכן ה- DVD לספריה ב- TVIX, מבלי להפוך אותו ל- ISO.
כך לפחות אני נוהג. לא חבל על ההתעסקות.
Giliboy
Giliboy
...
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אבל בשיטה של העתקת כל הקבצים, האם אצטרך לבחור את הקובץ הספיציפי כשארצה לצפות בסרט, מתוך הרשימה הארוכה של קבצי ה VOB? יותר פשוט לראות קובץ אחד של ISO, לא?Giliboy כתב:התכוונתי לזה שאפשר פשוט להעתיק את תוכן ה- DVD לספריה ב- TVIX, מבלי להפוך אותו ל- ISO.
Giliboy...