samsung frame 75" מסך מאט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaharsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: שחר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתלבט על רכישת samsung frame 75
אני אוהב את זה שהמסך לא מבריק.
זה שהמסך מט, זה משפיע על הצבעים?

בהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתלייה המיוחדת שלה, כתוב שיש לה גם VESA, זה מתאים למתלים הסטנדרטיים, נכון?

תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

זה לא משפיע על הצבעים.

יש לזה כמה תכונות:
1. בגלל שמדובר במסך מט, הוא מרגיש כמו "נייר", זה הסיבה שכשמציגים עליו עבודות אמנות (כשמכבים הוא נשאר דולק ומציג את התמונות שבחרת) זה נראה אמין.
2. זה מעט גורם לאי חדות בגלל האפקט של הציפוי, פיזור האור עליו גם שונה ממסך מבריק (נראה לי שזה מה שאתה אוהב)
3. ה-frame הוא מסך LED בתאכלס, מה שאומר שיש לו את כל היתרונות (עוצמת אור) והחסרונות (פחות איזורי תאורה, מה שעלול לגרום ל-blooming) של מסך LED

בארה"ב הפופולריות של המסך הזה עולה משנה לשנה עד שזה ממש הופך לאחד המסכים הכי נמכרים שם.

כדאי שתתיעץ על נושא התליה כי אתה רוצה אותו צמוד לקיר, זה חלק מהאפקט. אם תתעקש על VESA זה בדיוק אומר שזה מתאים למתלה סטנדרטי (אתה צריך לשים את הברגים ואת המסגרת כמובן).

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #3 

יש למסך יתרונות וחסרונות בנושא הפאנל צפיה בתצורת מט - זה כמובן יתן לך בדיוק מה שאתה מצפה - תמונה נטולת החזרי אור באופן מלא ויכולת צפיה ייחודית בחללים מוארים

המסך מעולה ומאוד פופולרי בעולם - גם בארץ לאט לאט מקבל פופולריות ומגיע להרבה בתים שמחפשים פתרון אסטתי ונטול השתקפויות

לגבי התליה על הקיר - קיימת VESA לתליה רגילה - אבל למה להמנע בעצם מההתקנה צמודת הקיר? אם זה בגלל שקע חשמל מאחור - המסך לא מתחבר לחשמל אלא לקופסת פיקוד חיצונית שנקראת ONE CONNECT - ממנה יוצא כבל מיוחד דק שמזין את המסך בחשמל ותמונה - כלל המוצרים הנלווים שלך מתחברים ליחידה החיצונית באופן ישיר

דבר איתנו נשמח לעזור להבין מה הצרכים ואיך אפשר לעזור לך להגיע לתוצאה הרצויה עם המסך הזה
03-5604600

רועי
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”