R81 או LD9000 אשכול אחרון בנושא שלי
דבר ראשון מקווה שעבר על כולם צום קל
ועכשיו לנושא
אני ידוע שבאשכול הקודם שלי החלטתי ללכת על ההיטאצ'י אבל ראיתי עוד אשכולות בנושא ועכשיו אני כבר לא בטוח וחוץ מזה קיבלתי גם מחירים עדכניים יותר על הטלויזיות...
ההיטאצ'י באזור ה4600 שנתיים אחריות של ר.א.פ
והסמסנוג 4200 3 שניים אחריות של סם ליין
שתיהן 32 אינץ'
השימושים שלי הם שידורי טלויזיה (יס),מחשב (משחקים) וסרטים דרך המחשב שהם 720P בעיקר
השאלה שלי היא מה מוצלח יותר באיזה תחום
טלויזיה-הבנתי שהיטאצ'י לוקחת
משחקי מחשב-?
תכני HD-?
והאם ההפרש שווה את ה400 ש"ח הפרש ...היות ואני סטודנט כמה שפחות זה יותר טוב אבל אני מוכן להשקיע את זה אם אני ירגיש את ההבדל
תודה רבה והמשך יום נעים
ועכשיו לנושא
אני ידוע שבאשכול הקודם שלי החלטתי ללכת על ההיטאצ'י אבל ראיתי עוד אשכולות בנושא ועכשיו אני כבר לא בטוח וחוץ מזה קיבלתי גם מחירים עדכניים יותר על הטלויזיות...
ההיטאצ'י באזור ה4600 שנתיים אחריות של ר.א.פ
והסמסנוג 4200 3 שניים אחריות של סם ליין
שתיהן 32 אינץ'
השימושים שלי הם שידורי טלויזיה (יס),מחשב (משחקים) וסרטים דרך המחשב שהם 720P בעיקר
השאלה שלי היא מה מוצלח יותר באיזה תחום
טלויזיה-הבנתי שהיטאצ'י לוקחת
משחקי מחשב-?
תכני HD-?
והאם ההפרש שווה את ה400 ש"ח הפרש ...היות ואני סטודנט כמה שפחות זה יותר טוב אבל אני מוכן להשקיע את זה אם אני ירגיש את ההבדל
תודה רבה והמשך יום נעים
אני קונה את הסמסונג גם אחרי ביקורת של cnet השתכנעתי סופית כנראה שלך עדיף היטאצי קנה ותהנה (אני פשוט קונה בעיקר בשביל ps3) וחוץ מזה מה אתה מסתיר מקורות מאיפה ההצאה להיטאצי (אלא אם זה איזה דיל מהיבואן ואם כן אז לא משנה)
ניר
תאמין לי שאני מסתיר כלום...
פשוט זה המחיר ששאלתי מישהו והוא נתן לי אותו הבעיה אני לא יודע אם זה המחיר שהחנות באמת מוכרת את הטלויזיה או שזה מחיר בשבילי ...אני יבדוק את זה מחר ויעדכן...תאמין לי שאני האחרון שימנע ממך לקנות בזול.
דרך אגב.איך ניתן לבדוק כמה שעות עשתה הטלויזיה ?
פשוט זה המחיר ששאלתי מישהו והוא נתן לי אותו הבעיה אני לא יודע אם זה המחיר שהחנות באמת מוכרת את הטלויזיה או שזה מחיר בשבילי ...אני יבדוק את זה מחר ויעדכן...תאמין לי שאני האחרון שימנע ממך לקנות בזול.
דרך אגב.איך ניתן לבדוק כמה שעות עשתה הטלויזיה ?