WIFI בטלויזיה שיאומי p1 43
היי חברים
אני ממש אשמח לעזרתכם .
יש לי פרטנר פייבר במהירות גיגה בבית.
משתמש בראוטר פרטי של TP LINK דגם AX20
טלויזיה של שיאומי 43 אינץ דגם P1. מערכת הפעלה אנדרואיד טי וי .
כאשר מתחבר בחיבור קווי לרשת יותר מ 100 מגה הוא לא נותן בחיים בגלל כרטיס רשת שמותקן אצלו.
כאשר מתחבר דרך WIFI בתדר 5 גיגה הרץ משום מה יותר מ 300 מגהבייט אני לא מקבל .
האם זה תקין ? או שמה יש בעיה ברכיב WIFI שבטלויזיה ?
איך אני יכול לעלות את המהירות האלחוטית ל גיגה ? הבנתי שאת המהירות הקווית ניתן לעלות על ידי חיבור מתאם USB - 1GB ETHERNET ADAPTER ? אבל האם הוא יתן לי את כל הגיגה במידה ואני אעשה כך ?
חברים תודה ענקית לכל האלופים התותחים שמגיבים ועוזרים !!!!!
אני ממש אשמח לעזרתכם .
יש לי פרטנר פייבר במהירות גיגה בבית.
משתמש בראוטר פרטי של TP LINK דגם AX20
טלויזיה של שיאומי 43 אינץ דגם P1. מערכת הפעלה אנדרואיד טי וי .
כאשר מתחבר בחיבור קווי לרשת יותר מ 100 מגה הוא לא נותן בחיים בגלל כרטיס רשת שמותקן אצלו.
כאשר מתחבר דרך WIFI בתדר 5 גיגה הרץ משום מה יותר מ 300 מגהבייט אני לא מקבל .
האם זה תקין ? או שמה יש בעיה ברכיב WIFI שבטלויזיה ?
איך אני יכול לעלות את המהירות האלחוטית ל גיגה ? הבנתי שאת המהירות הקווית ניתן לעלות על ידי חיבור מתאם USB - 1GB ETHERNET ADAPTER ? אבל האם הוא יתן לי את כל הגיגה במידה ואני אעשה כך ?
חברים תודה ענקית לכל האלופים התותחים שמגיבים ועוזרים !!!!!
החבילה של הפרטנר פייבר הייתה מיועדת בעיקר לטלויזיה
אולם לא עשיתי בדק בית כמו שצריך כדי לדעת שבטלויזיה הזו מותקן כרטיס שתומך רק עד 100 מגהבייט
אם יש לך עצה טיפ לא משנה מה שתוכל לתת לי שתעזור לי לעלות את המהירות הורדה תבורך בכל הברכות
אולם לא עשיתי בדק בית כמו שצריך כדי לדעת שבטלויזיה הזו מותקן כרטיס שתומך רק עד 100 מגהבייט
אם יש לך עצה טיפ לא משנה מה שתוכל לתת לי שתעזור לי לעלות את המהירות הורדה תבורך בכל הברכות
מה שאני מנסה לומר לך שגם אם הטלוויזיה תומכת ב-1GB, הרי היא משתמשת ב-20-30MB לצורך סטרימינג.31/08/2024 20:39sawa1980 כתב: החבילה של הפרטנר פייבר הייתה מיועדת בעיקר לטלויזיה
אם יש לך עצה טיפ לא משנה מה שתוכל לתת לי שתעזור לי לעלות את המהירות הורדה תבורך בכל הברכות...
ספידטסט או בדיקה בהזרמה?31/08/2024 15:38sawa1980 כתב: כאשר מתחבר בחיבור קווי לרשת יותר מ 100 מגה הוא לא נותן בחיים בגלל כרטיס רשת שמותקן אצלו.
כאשר מתחבר דרך WIFI בתדר 5 גיגה הרץ משום מה יותר מ 300 מגהבייט אני לא מקבל ....
כמו שכתבו, גם הזרמה של 4K לא דורשת יותר מ30M מהחיבור.
עדיף לחבור חוטית כי זה חיבור יותר יציב.