.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
Re: אבולוציה של כבלים
זה לא משהו חדש, זה כבר המון שנים.
לפני 30 שנה היה לסבא שלי מערכת ק״ב מאוד יקרה ומורכבת והיה לו כבלים בעובי של בערך אינצ׳.
לפני 30 שנה היה לסבא שלי מערכת ק״ב מאוד יקרה ומורכבת והיה לו כבלים בעובי של בערך אינצ׳.
חחח יש עוז זמן עד שתגיע לזה! (לפני 5 שנים)
רק לא הבנתי
אתה כיום במצב ה-XL או ההפך...? חחח
רק לא הבנתי
אתה כיום במצב ה-XL או ההפך...? חחח
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 30/08/2024 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
REFERENCE XL SS
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
אם רק היה לכם מושג כמה כל התשעיה הזא מבוססת על חוסר ידע ובורות, וכמובן ניצול מצוקה נפשית... אם כבר יש לך הרבה כסף לזרוק על כבלי שמן נחשים, תנסה להקריב אחד מהם ותפרק את קופסאת הפלסטיק עם מסור. תגלה שאין בתוכנה כלום כי מדבר אחד החברות חוששות וזה להוסיף רכיב מיותר שעלול לפגוע בתקינות הקבל ביחס לכבל של 10 דולר מאמזון, למרות שגם זה קרה בעבר...
אם משהו מכם יסכים ויצליח להבדיל בין הכבל רמקולים הכי יקר לבין שני חוטי נחושת בדולר למטר במחן עיוור, לפחות 8 מתוך 10 בעמים, אני מוכל לקנות לו כמה כבלים כאלו שהוא ירצה... עד כה אף אודיפול לא הסכים למבחן כזה...
אגב זה המתכנן הראשי של כבלי שמן הנחשים של חברת טרנספרנט. בחור בשם בוב מקונל. התואר היחיד שיש לו זה בתחום ה BS (מנהל עסקים ומכירות, ושום הכשרה טכנית בסיסית, כצפוי...)
אם משהו מכם יסכים ויצליח להבדיל בין הכבל רמקולים הכי יקר לבין שני חוטי נחושת בדולר למטר במחן עיוור, לפחות 8 מתוך 10 בעמים, אני מוכל לקנות לו כמה כבלים כאלו שהוא ירצה... עד כה אף אודיפול לא הסכים למבחן כזה...
אגב זה המתכנן הראשי של כבלי שמן הנחשים של חברת טרנספרנט. בחור בשם בוב מקונל. התואר היחיד שיש לו זה בתחום ה BS (מנהל עסקים ומכירות, ושום הכשרה טכנית בסיסית, כצפוי...)
אוקי
"אודיוגוד"
חח
"אודיוגוד"
חח
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חייבים להצדיק את המחיר... זה כמו אמפליפיירים ששוקלים 85 קילו ורמקולים שמשקלם 240 קילו ליחידה. או לא כל כך להבדיל, סרטי קולנוע שנמשכים לא פחות משעתיים וחצי או ספרים שכוללים לפחות 500 עמודים. כמות על חשבון איכות, או לפחות כזו שלא ממש משקפת איכות. אחד המאפיינים של העידן הזה....
.Anything can be done, but it's only done if it's done