שלט apple tv ומסך oled s95d לא מדליק את הטלוויזיה
שלום
החלפתי מסך טלוויזיה סמסונג מדגם q95t ,
במסך הזה השלט של האפל טיוי עבד בסנכרון מלא וידע להדליק את הטלוויזיה.
בטלוויזיה החדשה מדגם s95d - השלט לא מצליח להדליק את הטלוויזיה, אבל כן מבצע את שאר הפעולות כגון הנמכה הגברה וכיבוי.
חשוב לציין שיש לי שני ממירים אפל טיוי אחד מהדור הקודם והשני מהדור החדש, עשיתי הצלבות ביניהם כולל הצלבות של השלטים והסיפור אותו דבר בשניהם.
חשוב לי לציין שהטלוויזיה פשוט מדהימה איכות כזאת עדיין לא ראיתי !
מה הפתרון שאתם יכולים להציע לי בבקשה?
החלפתי מסך טלוויזיה סמסונג מדגם q95t ,
במסך הזה השלט של האפל טיוי עבד בסנכרון מלא וידע להדליק את הטלוויזיה.
בטלוויזיה החדשה מדגם s95d - השלט לא מצליח להדליק את הטלוויזיה, אבל כן מבצע את שאר הפעולות כגון הנמכה הגברה וכיבוי.
חשוב לציין שיש לי שני ממירים אפל טיוי אחד מהדור הקודם והשני מהדור החדש, עשיתי הצלבות ביניהם כולל הצלבות של השלטים והסיפור אותו דבר בשניהם.
חשוב לי לציין שהטלוויזיה פשוט מדהימה איכות כזאת עדיין לא ראיתי !
מה הפתרון שאתם יכולים להציע לי בבקשה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לרוב זה לא מדליק את הטלויזיה אלא עצם המצב שהמכשיר דלוק הוא מדליק את המסך (עם hdmi cec )
תבדוק כמה דברים
1. ש hdmi cec דלוק בהגדרות המסך
2. תגדיר שליטה על המסך בהגדרות Apple TV ותנסה קודים שונים לשליטה על המסך
תבדוק כמה דברים
1. ש hdmi cec דלוק בהגדרות המסך
2. תגדיר שליטה על המסך בהגדרות Apple TV ותנסה קודים שונים לשליטה על המסך
האם בהגדרות של האפל TV מופעלת האופציה שליטה במכשירי טלויזיה ומגברים?
לי יש את ה S95C ואפל TV דור אחרון. אני לא משתמש בהדלקה וכיבוי דרך שלט האפל TV אבל עכשו בדקתי לצורך העניין והוא מכבה ומדליק את המסך דרך כיבוי והדלקה של האפל TV.
וגם הפוך שאני מדליק את הטלוויזיה דרך השלט של הטלויזייה הוא גם מדליק ומכבה את האפל TV.
אין סיבה שאצלך זה לא יעבוד ככה אם הכל מוגדר נכון.
לי יש את ה S95C ואפל TV דור אחרון. אני לא משתמש בהדלקה וכיבוי דרך שלט האפל TV אבל עכשו בדקתי לצורך העניין והוא מכבה ומדליק את המסך דרך כיבוי והדלקה של האפל TV.
וגם הפוך שאני מדליק את הטלוויזיה דרך השלט של הטלויזייה הוא גם מדליק ומכבה את האפל TV.
אין סיבה שאצלך זה לא יעבוד ככה אם הכל מוגדר נכון.
הייתה בעיה בכמה מסכי QD-OLED של סמסונג בעקבות עדכון קושחה של tvOS 17.4.
דרך אחת היא להוציא את השקעים מחשמל של הטלויזיה, הסטרימר של אפל וגם חיבור ה HDMI למשך שתי דקות ואז להפעיל מחדש.
אם יש לך אייפון או אייפד מדור X ואחריו לך להגדרות --> מרכז בקרה (control center) ואם לצד ״שלט של אפל״ יש סימן פלוס ירוק תוסיף אותו ונסה להדליק את המסך באמצעות האייפון/אייפד. זה גם אמור לאקטב את השלט של הסטרימר.
עוד דרך: בהגדרות של הסטרימר ללכת ל remotes and devices ולוודא כי control TVs and Receivers אכן דלוק. אם לאו ללכת ל Learn Remote ולעקוב אחר ההוראות.
דרך אחת היא להוציא את השקעים מחשמל של הטלויזיה, הסטרימר של אפל וגם חיבור ה HDMI למשך שתי דקות ואז להפעיל מחדש.
אם יש לך אייפון או אייפד מדור X ואחריו לך להגדרות --> מרכז בקרה (control center) ואם לצד ״שלט של אפל״ יש סימן פלוס ירוק תוסיף אותו ונסה להדליק את המסך באמצעות האייפון/אייפד. זה גם אמור לאקטב את השלט של הסטרימר.
עוד דרך: בהגדרות של הסטרימר ללכת ל remotes and devices ולוודא כי control TVs and Receivers אכן דלוק. אם לאו ללכת ל Learn Remote ולעקוב אחר ההוראות.